Sziasztok csajok,
Köszönöm mindenkinek.aki gondolt rám, hiányolt.
Itt vagyok nem tűntem el, csak nagyon el voltam "havazva", volt egy kis családi vita,amit nem fejtenék ki, de nagyon megviselt, és elkezdett dúrván szúrkálni a pocóm, de szerencsére a magnézium csodákat tesz, na meg egy kis klasszikus zene. Engem mindig megnyugtat.
Munkahelyen is sok a meló.
Holnap megyek a nődokimhoz, már nagyon kíváncsi vagyok az AFP eredményre, bár azt mondják sok országba már nem csinálják, mert sok-sok álpozitív eredményt ad.
Lehet holnap már meg is tudjuk hogy fiú, vagy kislány csodamanó.
Lányok a pocakom nagyn dúrván elkezdett nőni.
Janulám,
olyan szinten fel vagyok háborodva azon amit írtál a profról...morogtam így férjem rákérdezett mi a baj, elmeséltem neki...hát inkább nem írom le milyen szavakkal illete a profot, mert még kizárnak a fórumról!
Látod mennyit védted őt, és ezt kaptad. Azért remélem most sikerrel jársz, de én azért megemlíteném neki, hogy neked ez rosszul esett és miért írtak be téged 10-re ha előadása van. Meg említs meg,hogy buktál 6000-et.
A kezdésnek viszont nagyon örülök, és alig várom hogy a kismamis Zila találkozó megvalósulhasson.
Hajrá csajszi!!!
Mzsó,
a te szorit is dúra a proffal.Miért jó neki , ha kötözködik?
Az antinukleáris antitest vizsgálatot bizonyos autoimmun betegségek megerősítésére csinálják ugye? Neked kiderült vmi., hogy miért ilyen magas a sejtmag ellenes ellenanyag szám?SLE?
A párod setmagjai ellen is termelsz több ellenanyagot?Vagy azt nem nézték?Most lehet butaságot kérdeztem!
Mi az az asszisztált hatching?
Szupi hogy ilyen pozitív és energikus vagy, és ami biztos hogy ennyi küzdelmen és póbán mentél keresztül,hogy te is megkapod az árnyékot!!
Csak neked két foltocska(árnyék) lesz az az UH-n, két is manó a méhedben!!!
Mira,
újabb teszt, esetleg vv.? Ez fantörpikus lenne, ha te is csodamanós lennél csajszti!!
Szukolok a te kis "pacádnak".
Magdipeti,
Mikor mész következő UH-ra? Megyek a piacra kovi ubit vadászni!
Nem fogod elhinni amit most írok, képzeld eddig ugye én mázlista voltam, nem hánytam, néha pici émelygés, de ennyi. Két hete viszont szörnyű émelygés, hányinger fog el a mantolos dolgoktól, és...a csirkétől.
Van egy másik mérleg barátnőm, ő most a 38. hétben van. Említettem neki a csirke, ill. szárnyas undorom, mert sajna se pulyka, se más szárnyast nem tudok lenyelni.Erre el kezdett mosolyogni, hogy ő is nagy csirkeimádó volt, de amióta terhes nem tudja megenni.
Mit gondolsz,lehet ez valami mérleg nyavaja ez a csirke undor terhesség alatt?
Eddig min. heti 2x ettem csirhét, imádtam...most meg még a reklám plakátorkra se bírok nézni, egybőlfordul a gyomrom.
Kitartás, azt mondják a 12. hét után enyhülnek a tünetek.
Bár látod nekem most a 15-16 héten jelentkezett. Fura, de ez legyen a legnagyobb baj, igaz!?
Maci,
aranyos vagy, már meggyógyultam, viszont sajnos az orrfolyás megmaradt és az orrvérzés is, bár az enyhült most hogy szedek rá Rutascorbint.
A doki is azt mondta, hogy sajnos az ösztrogén így hat a nyálkahártyákra. Sok kismamának végig el van dugulva ill., folyik az orra, sőt vérzik. Még az érfalaki is ellazulnak , több a vér (terhesség végére 30%-al), így nagy a nyomás az érfalakon, és nem bírják a hajszálerek.
Olyan jót mosolyogtam amit a nagyfiadról írtál...jól beérett petesejt!!
Mindig megmosolyogtatsz!
Sajnálom a tüszőmaradványt. A csuda vigye el!!
Viszont szorítok, tuti hétfőre eltűnik majd. Igyál te is diólevél teát mint Lexi, neki is meg lett a kitartásának a sikere!
Cermiák,
holnap után kiderül, h kezdhetsz-e te is, nagyon szorítok!!
Tényleg nálad nem csináltak ANA vizsgálatot mint Mzsónál? Küldön privben ám a csoda vitamin és gyógyfű kombót , nem felejtettem ám el
, csak el voltam havazva
!!Bocsi!!
Cicuci,
hogy vagy? Szerintem jó ohmen, hogy beteg vagy.Ne érts férre!!
Az nem jó konkrétan hogy beteg vagy, de sok kismama a terhesség elején megbetegszik, mert az mondják ilyenkor a tested főleg a manót védi, és arra fordít energiát, így kevesebb energia jut a te védelmedre.
Én is beteg voltam!
Kamilla, hárs , csipkebogyó teakeveréket ajánlom, oscillococcinumot, és teafaolajas inhalálást!
A neocitran-t nem is tudtam hogy lehet, az én dokim, és a védőnénim is azt mondta semmilyen forróital sem szopogatós cukorkát nem szabad, max. tantumverdét.
Na akkor ahány orvos annyi vélemény.Mzsó ismerőse csak nem akarna rosszat, akkor lehet neocitránt mégis lehet?
Ha a hőd 37,8-ig felmegy akkor már vegyél be lázcsillapítót. 38-ra nem mehet fel. Én az elején mikor beteg voltam 2-3 óránkén ellenőriztem a hőm.Nekem algopyrint írt fel a doki (vényköteles), azt lehet a kismamáknak is. Nekem még ampullásat is írt fel, mert az gyorsabban felszívódik. (fél ampulla, 1 pohár teában)Kérdezz rá a házidokinál, mert a 9 hónap alatt
nem árt ha van otthon algopyrin, már most irass ki, tuti ami tuti.
Áh a 20 perces pizzás csiga recept érdekelne. Gyors és fini
, ezek a receptek mindig jók.
Lexi,
olyat ujjongtam, férjem kérdezte is ki terhes? Mondtam neki hogy csak lesz, de most már tuti!
Nagyon boldog vagyok hogy elkezdhetted a rövid protokolt! Sikerült látod, hatott a kitartásod és a diólevél tea!! Még a szurikat is magad adod be. Ügyi vagy!!!
Igen, amit írtál az aspirint protect-ről, azt jól tudod, viszont a leszívás előtt 2 nappal már hagyd abba, hogy kiürüljön a leszívásig, hogy ne legyél vérzékenyebb, visszaültetés után meg kezdheted is újra!
Szorítok, hoy a hétfői Uh-n minden ok legyen csajszi.
Edina,
Hajdúszoboszló milyen volt? Jót pancsiztatok?Hamarosan kezdés, remélem feltöltődtél!
Évike, Gabci,
ti is feltöltődtetek már??
...lombik újratöltve..indul hamarosan. Tényleg nektek mind hosszú protokol lesz megint?
Panni3,
Üdv itt. Szorítok hogy mihamarabb meglegyen a műtét, és kezdhessétel az inszemet. Te is hasonlóan kemény endzett csaj vagy akkor mint Mzsó.Aki a rákot legyűri, annak bizti jön a manó!!
Szorítok nagyon!!Kitartás!
Ölellek titeket!
Évi,
sajnálom, hogy neked is volt tüszőmaradvány, de ahogy írtam Macinak is , kitartás, hétfőn nyoma sem lesz.Tessék inni a diólevél teát!
Szorítok hétfőre!!
Cicmoró,
mit rontottak el, mi nem stimmel a vérvétel eredményével?Tényleg milyen volt az a a progikúp?Kaptál valamilyen papírt, hogy te ezen részt veszel?
Petra,
sajnálom a cisztát, és h te is ennyit vártál a profra.
. Szorítok, hogy mihamarabb eltűnjön onnan. Nem írt fel norcolutot a cisztára?
Te is mérleg vagy?? Egyre többen vagyunk itt mérlegek!