Sziasztok!
Először is bocsánat, de hosszú leszek. Végre visszaolvastam mindent, és válaszolok is.
De először néhány dolgot rólunk:
-remélem, tudok mostmár sűrűbben jönni, mert apa utolsó vizsgája pénteken lesz (reméljük), és akkor ő is ráér. Mert így esténként vagy Tomikával foglalkozom, vagy apát vigyasztalom, vagy éppen kiérdezem tőle a tananyagot. Mire végez, én is megérdemlke egy fél diplomát földrajzból. Múltkor arra ébredtem, hogy nem jut eszembe, hogy köbetkeznek sorba a földtörténei korszakok. Alig tudtam visszaaludni.
Utána nekem is megígérte, hogy elviszi Tomikát egész napra, és én kedvemre takaríthatok.
-Ja, és voltam fodrásznál. Végre jó a hajam. Sajnos a plussz kilóktól nem lehet 2 óra alatt megszabadulni. Pedig jó lenne...
-Tomika is mászik ezerrel, bárhol föláll, és 1-2 mp-re el is engedi a kezét. Utána fenékre huppan.
Érdekes, lépegetni nem hajlandó, még úgy sem, ha valaki fogja a kezét. Rögötn leül. De a bútorokba kapaszkodva bárhová eljut.
-Imádja letépni rólam a szemüveget, már le is pattant egy kis darab az üveg széléből. Újat kell csináltatni. És harap még mindig.
-A 9-10-ik fogycska nagyon dudorodik felül, de nem akar kibújni.
-Kaja: az általam kotyvazstott bébikaja mellett nagyon szereti a kenyeret, pici kockákra vágom, és tömi a szájába. Ma megkóstolta a sajtot (első tejtermék), ízlett neki. De legjobban azt szereti, ha kiveri a kezemből a kanalat.
-Szoba átrendezése: néhány dolgot el kellett pakolnunk: pl. cd-k, padlóváza, terítők. Egy kis szekrényt a fal felé kellett fordítani, mert kinyitotta és becsípte a kezét. Jól néz ki a farostlemez hátuljával kifelé.
Az állólámpát meg kikötöttem a radiátorcsőhöz, mert életveszélyes, ha fölborítja. Szóval úgy nézünk ki, mint egy átmeneti szállás.
-Nátha: már kifelé mészik belőle, szerencsére ritkábban kell orrot szívni, ami nem is baj, mert úgy üvölt közben, hyoh attól féltünk a szomszédok ihívják a gyámhatóságot.
Most én folytatom. Már folyik az orrom.stb.
-Ruhaméret? nekem sajnos nem 36-os a méretem, sőt nem is 40-es. Nyáron próbáltam vásárolni, de semmit nem kaptam. Még jó, hogy a húgom és s szüleim hoztak Londonból egy csomó cuccot, így tudok mit fölvenni. érdekes, hogy ott a divatos cuccukból is lehet akár 52-est is kapni (na, azért akkora nem kell nekem
). Szeretnék már én is kimenni megint, és közben jól felruházkodni.
Humi!
Hivatalosan febr.1-től kezdek, de kiveszem a tavalyi és a tavalyelőtti szabimat. Ez kb. 30 nap.Úgyhogy márc. közepe lesz belőle. Persze, ha addig nem jön a lottóötös.
Tomikának is hosszú a törzse, ő már 86-os (ill. 12-18 hónaposra való bodyt hord). Nadrág még jó rá a 80-as is.
Szerintem Kristóf sem túl sokat változott. Tényleg hatalmas lábai voltak. De nagyon édi volt picinek is!
Gratula Krizsónak a „megtáltosodáshoz”!
Nagyon tetszenek a fürdős képek!
Krizsónak jobbulást!
Kitty!
Tomika 76 cm. Jó magas. Bár nem csoda: apa 192, én 176 cm vagyok.
Nagyon aranyos az „iskolás” lány.
Barbic!
Bence is jól megnőtt!
Vannak képek, de még nem hoztuk el apuéktól. Mindig ott felejtem a cd-t (neki van digit. gépe). Ahogy elhozom, teszek föl.
Szilvus!
Szerintem Petire is rá lehet ismerni a picikori kép alapján! Elhiszem, hogy rosszul esik, hogy negatívan áll hozzá a család a munkába állásodhoz. Én is leállítottam az anyukámat, amikro naponta feltette a "mi lesz szegény gyerekkel, ha dolgozni mész" lemezt. Persze őt is megértem valahol. Meg az is igaz, hogy rájuk mindig számíthatunk bébiőrzésben (és minden másban is).
Sajnos én is krokodilt nevelek, mert állandóan harap. Már van rajtam egy csomó kék-zöld folt. És ha rászólok, gyönyörűen mosolyog,vagy röhög. Nem tudom, mikor érti már meg, hogy nem szabad...?
Nagyon aranyos Peti. Én is imádom nézni, ahogy a legnagyobb komolysággal játszik. Igaz, nálunk még csak kipakolás van.
Ja, én is sokat levelezek mostanában. És általában még válaszolnak is rá.
Én napi 10 csepp Cebiont adok, ennyit mondott a dokinéni. Nov. végén kezdtük el, amikor hörghurutja volt. Tél végéig adom neki, a drnéni is javasolta. Azóta most náthás csak, de nem volt láza, elég könnyen kimászik belőle.
Tomika is mondja, hogy DEM. Én sem tudom, mit jelent,