Sziasztok lányok,
Bocsi hogy eltűntem, csak nagyon beteg lettem megint.vasárnap kezdődött , és még most is beteg vagyok.
A torkom nem fáj, de köhögök, viszont olyan szinten folyik a nózim, hogy alig kapok levegőt, a szaglásom és ízlelésem konvergál a nullához!
Amúgy minden ok velünk, már a múlkori jó hír után , a down-kór szűréses vv-n, még 1 Uh-t csináltak mert valami értéket rosszul mértek.Az új mérések alapján meg 5 nappal kisebb Pötyi mint kéne. nem értem. Mégse hozta be magát. Nem is értem. Hol ezt mondják, hol azt. A CRL (ülőmagasság alapján, valóban kisebb mint kéne.próbálok nem izgulni, és várom a vv-eredményét. Már értem a Praxis rendelőben miért olcsóbb a kombinált down szűrés.(17e) .Kb. 1, hét mire van eredmény. Istenhegyiben 1 óra alatt megvan, viszont 30e HUF. Most várom az eredményeket, és közben gyógyulgatok.
ja és voltam védő néninél megint, megdícsért hogy alig híztam (fél kilót csak).
Mondjuk nekem nem baj, hogy nem hízok, mert ugye nem vagyok két dkg, így se.
Cicuci,
Jövő hét leszívás, ez fantasztikus, nagyon szurkolok neked!
Ma mész megint Uh-ra ugye? Majd írj!
Szója...nos azért nem ajánlják, mert a szója tele van növényi ösztrogénnel, ami a progeszteron ellenhormona, illetve a túl sok ösztrogén nem tesz jót a baba fejlődésének se. Viszont ha iylen sok allergiád van, akkor szrintem azzal a -3 dl-re nem teszel rosszat. Van olyan,hogy fitoösztrogén! Nézz utána (pl. lenmag), és egyél belőle sokat, az ellensúlyozza a szója ösztrogén hatását!
Echo,
Sok sikert a Versysnél!
Azért maradj velünk, és írj hogy hogyan haladnak ott a dolgok!
Cermiák,
Szőrnyű volt olvasni hogy mennyi rossz dolgon mentél keresztül. Ennyi vetélés és méhenkívüli terhesség után, le a kalappal hogy ilyen rendíthetetlenül mész előre, és nem adod fel!Szorítok hogy a lombik meghozza a sikert nektek!
Czeizelről személye tapasztalatom nincs, de a barátnőm pl. hozzá ment konzultálásra, neki két vetélése volt. Nála sem volt Leiden, viszont, súlyos endometriózisa és IR-je volt!Ezeket Czzel javaslatára vizsgáltatta ki. vele kedves volt, és végül miután mindent rendbe tettek neki sikerült az 1. lombik, sőt a 2 manó magától jött össze. Ő a paleo étrendre esküszik, a IR miat csinálja. Látod neki összejött végül a 2. manó spontán. Sose lehet tudni hol van az a kis porszem a gépezetben. Feltétlen vizsgáltasd ki magad, vagy konzultálj valakivel, hátha eszükbe jut valami, ami felett elsiklottak, és nem nézték meg.
Még vmi. gen kötelesek elengedni melóhelyen, d le kell dolgozni, vagy nem fizetik ke. Igazolt terhességnél, is így van, viszont akkor nem dolgoztathatják le!
Janula,
Már csak 11 nap és mész a klinikára!!
Te indítod a tavaszi lombik, és bébi áradatot! Tudod kismami találkozó jön júniusban a Zilában!
Sokat gondolokrád csajszi!
Maci, Évi,
Indul a FET!! Juhuu. Szinte egyszerre kezdtek janulával.
Tényleg a FET-nél hányadik napon van beülti? Jönnek haza a manók a sítáborból csajok!
Évi, a merckformin hogyan hat, érzel vmit? Mikor kell koppányhoz menni ellenőrzésre?
Mira,
Remélem feltöltődtél Sopronban, gyönyörű hely.
Még mindig nem jött meg?
nem akarlak megijeszteni, de nekem amikor cisztám volt, akkor majd 4 hónapig nem jött meg, mert olyan cisztám volt ami progeszteront termelt, és így aszervezetem azt hitte hogy baba van..persze helyette egy nagy ciszta volt. nekem akkor a Norcolut segített, még utolsó pillanatban a műtét előtt eltűnt. nekem viszont miután először nem jött meg utána elkezdett fájni a petefészkem, és 3 hónap után már ülni alig bírtam annyira fájt, akkor adák a Norcolutot. (nekem sokat várt a doki, mielőtt adta a gyógyszert, hátha magától felszívódik
. lehet nem kellett volna ennyit várni, mert megkímélt volna a sok fájdalomtól.)
Mihamarabb nézesd meg a petefészkeidet csajszi!
Edina, gabci,
hamarosan itt a ,május közepe!
nagyon szorítok ám nektek csajok. Gabci hogy szerepelt a párod a horgászversenyen?Tényleg te is ott ülsz ilyenkor mellette?
Lexi,
Jó hogy nem hallottál, de nagyon rondát kárumkodtam a cisztád miatt!!
. A csuda figye el már na!!!! Szorítok 29-ére, hogy ne legyen ott, és ezzel a kisebbel elbánjona Norcolut. A bromo viszont hat, és ez fantörpikus!!
Mikor lesz a szülinapod?
Mmzs,
ez nagyon szupi, örülök hogy jól reagálsz a stimura.7 tüszőcske nődögél, és húsvét hétfőn te leszel a nyuszi, sok sok tojival.
Húsvét egy jó omen szerintem.Milyen hangszeren játszol? Nagyon szupi lesz a manó/manóknak ám.Azt olvastam valahol hogy azok a babák, akik komolyzenét hallgatnak mára pocakban is, azok sokkal szebben fejlődnek, és mikor kibújnak nyugodtabb manók lesznek.
A fotóktól ne félj, ezért mentek a Forgácsba.Ha van vmi, akkor most kiderül végre , ha nincs olyan baj, akkor meg azért fogtok örülni.
Évike,
Miért nem mondta el a prof. hogy miért megint hosszú protokol? Jogod van tudni nem? Milyen a melód, mivel foglalkozol ha lehet tudni?Ennyre stresszes?
Magdipeti,
drága érzékeny orrú kismamink
, hogy vagy? Azt hiszem már írtam, de a hagyma nálam is menő mostanság!Amióta terhes vagyok, mindig kell hogy legyen póréhagyma a hűtőben!
.Őrület!!!
Tényleg Peti? Hogy fogadta a nagy hírt az apuka? Gondolm most aztán el vagy extrán kényeztetve.Mondjuk írtad, meg mondtad anno, hogy Peti egy csodafickó , és nagyon jó sorod van alapból is. Szupi HCG szint!!
Tényleg neked most is szedned kell a Merckfomint? Mit mondott Koppány dokinő? Terhesség alatt is lehet szedni? Aspirint protect-et szeded még mindig? Én még most is szedem, igaz nekem van leiden mutációm, de képzel sőrőn vérzik a nózim orrfújás közben.Mondjuk erősen is fújom az az igazság. mind1 azt mondta a nődokim, hogy menjek ell orr-fül gégészetre nézessem meg, plusz irány a honvéd kórház, beszéljek a haematológusommal.
Ölelés nektek!Puszi
Ui.:
Privát levelekre i s álaszolok csajok,csak picit el vagyok maradva.
Megyek picit lefekszem, kicsit megint ráz a hideg.