Sziasztok!
Regi1978-al már értekeztem privát, de gondoltam én is leírom történetem, hátha vkinek segítség.
Jó látni a jó eredményeket, de ha jól gondolom azóta meg is születtek a babócák. Kérlek írjatok pár sort!
Nekem a 12.heti uh-n 4mm-eres nyaki redőt mértek, és írtak beutalót a sote1 genetikára. Kértem is időpontot, arra a hétre adtak is. Közbe beszéltem egyik ismerőssel, aki mondta h inkább menjek az Istenhegyire ha lehet. Felhívtam őket és aznap már mehettem is, ugyanis a doki bevállalta h miattam bent marad.
Felmentünk és sajnos az uh ott is azt mutatta, sőt orrcsontot se látot, már ez alapján se bíztatott. 1,5 óra ott a véreredmény, behívtak mikor meglett, ami alapján 1:4 hogy Down színdrómás a baba
Már úton felfelé is sírtam, így hazafelé se volt másképp..Ez volt kedden...utána hét hétfőn levették a méhlepénybiopsziát, aminek másnap meg is lett az eredménye...hívott a genetikus, hogy sajnos beigazolódott
Én valahogy abba az egy hétbe "felkészültem" erre, már amennyire lehet. Csütörtökön időpont kérés Sotera...hétfőn mentünk is...ott kontroll uh...akkor már a szívén is látszott, hogy nincs rendbe
Másnap be kellett feküdni és harmadnap "megszülni"...
Ami engem segített ebbe, hogy már van egy egészséges kisfiam aki hazavár és egy szerető férjem...Azóta fiam nagyon nehezen enged el, rám van tapadva.
Most ha minden igaz megint babát várok
de nem tudom igazán bele élni magam
Úgy volt h először kombinált tesztre megyünk, de a fentieket olvasva vszínű méhlepényvizsgálat lesz. Nagyon előre mnetem a dologgal, mert dokinál még nem voltam...jövő hétfőn megyek...remélem már szívhang lesz. Majd írok,,,,