Sziasztok!
Kedden megjött, úgyhogy 30-án irány a klinika. Évi, találkozunk, Te is akkor mész
Cermiák, beszéltél már dr M-el, hogy mikor kell menned? Sajnálom a vetéléseket
Volt egy ismerős házaspár, ahol szintén ilyen gondok voltak, a nehezen összejött spontán baba elment, aztán lombikoztak, ott is elment a baba, és kiderült, hogy súlyos vashiánya van a lánynak. Kezelték vele 3 hónapig, és a következő lombikból egészséges ikreik születtek. Kicsit fura volt számomra, hogy ilyen egyszerű okra nem gondolnak egy neves magánmeddőségi klinikán...
Cicuci, nincs tapasztalatom szójával kapcsolatban, nem fogyasztunk szóját. Ha babás leszel, kérdezz rá a védőnőnél, elvileg ők tudják mit lehet és mit nem
Mira, Sopron nagyon szép, mi évek óta készülünk oda nyaralni a gyerekekkel, de elég drága
Pedig már azt is kitaláltuk, hogy onnan átmegyünk a Schönbrunni Állatkertbe, mert ott van koala (az én kedvenc állatom) és panda maci (párom kis kedvence). De ami késik, nem múlik
Amikor nekem cisztám volt, nem volt menzesz kimaradás.
Edina, Gabci, ha május közepére várható a vérzésetek és rövid protokollotok lesz, akkor kb egyszerre lesz a beültetés, eredményhirdetés mindnyájunknak
Evike, voltál a professzornál?
Gabci, húsvétkor azért itthon lesz a párod ugye?
Cicmorgo, akkor vérvételre be sem mentél a klinikára? Nagyon sajnálom
Akik itt vagyunk, zömében mind átéltük ezt sajnos, tudjuk, min mész keresztül
Magadat nem szabad hibáztatni semmiképpen!! Beszéltél az orvossal, hogy miért jelentkezhetett ilyen hamar a vérzés??
Zsó, ma mész újra, majd gyere a hírekkel
Örülök, hogy ilyen szépen reagáltál a szurikra
Tudod már, mikor lesz a leszívás? Teljesen igazad van a "rágörcsölős" témában, de ezt csak az tudja, aki átéli. Nem lehet nem agyalni a várható eredményen, és teljesen más egy lombikos várandósság, szülés, babázás. Alapból minden baba egy csoda, de a lombikos bébik számomra extra csodák. Minden nap eszembe jut, mikor KisMackóra nézek...
Janula, valószínűleg azért nem a 20. napra katál időpontot, mert május 1-4 között nem lesznek a klinikán (csak sürgős helyzetekre mennek be, beültetés, vv-uh), és így 30-án rengetegen leszünk (akinek erre a 4 napra esik a 20. nap, mindenki 30-án megy). Korábbi időpont nem gond, mert ha minden rendben, felírja a szurit, és Te a 20. napon szépen elkezded szúrni
A professzort én is kérdezgettem, mindig vűálaszolt, néha egy-egy poént is elsütöttem, és vette a lapot, mosolygott
Cicuci, Neked mikorra várható a leszívás? Amúgy a munkáltató köteles elengedni a vizsgálatokra, ami azt jelenti, hogy arra az időre nem köteles fizetést adni, ledolgoztathatja. Kirúgni viszont nem rúghat ki a bejelentéstől számíttott 6 hónapig. Jobb, hogy kiírattad magad, főleg, ha stresszes a melód! Élvezd ki a szabadság minden pillanatát
Lexi, sajnálom, hogy nem kezdhetsz
Bízzunk benne, hogy most ezzel a kisebb cisztával elbánik a gyógyszer!
Evi, de szuper, hogy felhívtad a patikát! Nekem nem jutott volna eszembe
Németországban is csak rendelésre kapható amúgy, kinyomoztam a múltkor
Az ott kapható tapasz kiszerelését, árát is tudom
És elvileg elfogadják az itteni receptet is, csak nincs rá OEP támogatás.
Macska, nem igazán tudom, miért küldött el a professzor tapaszhiányra hivatkozva...Nekem dr M azt mondta múlt héten, van helyettesítője...Az sem világos, hogy ha pénteken érkezik tapasz, akkor miért nem kezdhettél, mert az első kb 10 nap még nem kell a tapasz, csak a Gonapeptyl...
Paurora, Magdipeti, hogy vagytok?
Kellemes Húsvéti Ünnepeket Mindenkinek!
Nagy ölelés, sok puszi Nektek!