2014.03.20 22:10
2014.04.07 15:04
Sziasztok! Akkor elmondom az én kis történetemet
Talán erőt ad nektek a továbbiakban, arra is, hogy ne adjátok fel!!!
Kb. 2 éve diagnosztizálták nálam a kettéválasztott méhemet, vagy méhsövényt.... Akkor nagyon megakartam tőle szabadulni, de az orvos azt mondta, ne tegyem, mivel így nagyobb az esélyem arra, hogy szüljek. Mert annyira vastag a hártya, hogy megsérthetik a nyálkahártyát, és akkor lőttek a babázásnak. Valamint azzal nyugtatott meg az aranyfalat, hogy ne aggódjak, egy párszor majd elvetélek, de kb. az 5. terhesség majd sikerül.... HURRÁÁÁÁ! Ne tudjátok meg. Majdnem belehaltam a tudatba!!!! Aztán telt múlt az idő, a párom kitartott mellettem, megkérte a kezem is. Elég stresszes életmódban éltem, a munkahelyem miatt és az eddiginél zsírosabb lett a bőröm, a hajam, mindenem. Pattanásosodtam szinte egyfolytában. Mindent a stresszre fogtam, még azt is, ha nem jött meg. Csakhogy vészesen nem jött meg, és elkezdtem hízni is. Az első két alkalommal megnézettem magam nőgyógyásszal, nagyon nagy örömmel ugye, mert hátha azért késik, mert terhes vagyok. Nem voltam. Akkor derült ki, policisztás mindkét petefészkem. Onnantól kezdve nem múlt el ez a dolog. Emlékszem én régebbről is ilyen menzesz késésekre, de csak időszakosak voltak. Nos, a doki mondta, már akkor is PCOS voltam, csak nem vettük észre, mivel a méhemmel foglalkoztunk.... na mondom mi van???? Rögtön felírt egy fogamzásgátlót, amit én már csak azért se voltam hajlandó szedni. ÉN BABÁT AKAROK!!! A párommal próbálkoztunk, és próbálkoztunk, de minden hónapban eredménytelenül, a menzeszt pedig indíttattam. Volt aki mondta, hülye vagyok. De én hajthatatlan voltam, nem vártam semmire, minden hónapban megindíttattam gyógyszeresen a dolgot.... Aztán gondoltam egyet, hogy ez így nem mehet tovább. Azonnali diétára fogatm magam. Semmi kenyér, semmi szénhidrát, csokoládé???? MÉG VÉLETLEN SE!!! Olyan diétám volt, hogy első héten 4 kilót fogytam. A vizet 4 litert naponta megittam........ Semmi cukor, MÉG EGY KANÁLLAL SE!!!! Mindemellett ne mondjam hogy kívántam ezeket....hmmm.... mai napig kívánom....... elmúlt pár hónap, a diétámat tartottam, egyszercsak hopp, magától megindult a menzesz, IDŐRE!!! Aztán a következő hónapban megint semmi.... és ezt így játszottuk.... mígnem el nem kezdtem járni homeopátiára. Szigorúan vettem azt is, és természetesen a diétámat is, közben javult a közérzetem, napi 3 liter folyadékot ittam továbbra is, minden féle teát, cukor és minden más nélkül, a gyülölcsöket is megválogatva........ leveseket ettem, szinte alig alig valamit. És mégsem történt semmi.... legalábbis azt hittem... Nem jött meg továbbra sem, épp indultam megindíttatni, amikor eszembejutott, csinálok egy tesztet. Pozitív lett!!!!!! azóta 27 hetes terhes vagyok, kisfiam lesz
NE ADJÁTOK FEL!!! ÉS NE SZEDJETEK FELESLEGESEN MINDENFÉLE GYÓGYSZERT!!!
2014.04.10 18:28
2014.05.23 19:20