Sziasztok csajok,
Maci,
szurkolok hogy április 8-ra, szuper eredményt kapj , és indulhasson a FET!!!!
Ahogy Magdipeti is írta mind mérleg jegyűek vagyunk, Janula, Magdi, én, ...és te is!!
Ez szupi!! Ja és képzel kis csodamanó a pocómban is mérleg lesz, október közepére vagyok kiírva.
Fogászatot meg túl kell élni. talán most nem lesz annyira szörnyű, mivel még csak pici lyukak vannak, nem mélyek remélem, így akár fájdalom csillapító nélkül is kibírnám.
De azt mondta a doki, hogy semmi baja nem esik a babának a fájdalomcsillapítótól. Amit nem csinál az a RTG!
Lexi,
Tarts ki, csak pozitívan, ahogy eddig is, épp ezért kezdett felszívódni, ,mert ilyen pozitív voltál. Pozitív gondolatok jó dolgokat hoznak. Mire mész nem lesz ot! Ok???
Cickafarkot ne igyál szerintem, viszont a barátcserje kapszulát bátran ajánlom.A diólevél teát is nagyon ajánlom!
"
Ciszta, vagy mióma a petefészken, endometriózis: Fél liter diólevél teát készíteni, ebből 2 dl -t meginni és a maradék 3 dl-rel irrigálni ( próbáljuk meg 20 percig bent tartani), éjszakára, pedig a megáztatott füvet a hasra tenni és átkötni. Ha például a jobb petefészken van a ciszta, akkor a jobb petefészekre tenni a füvet, amit készítettünk. Egyik nap diólevél, másik nap cickafark teával csináljuk ezt meg. Ezt 10-12 hétig lehet csinálni."
Évi,
látod a bogyók ellenére kezdhetsz, nincs akadály!
Szurkolok a hétfői kezdéshez!
Gabci,
örülök hogy jobban vagy, újra dolgozol. Hidd el pikk-pakk itt a május és már kezdhettek is!
Évike:
Van már eredménye az új vv-nek?
Magdipeti,
Köszönöm a névnapi köszöntést!!
Örülök hogy jobban vagy, szerdán sokat gondoltam rád , nem csuklottál?
Pihenj sokat, semmi főzés, takarítás. Használd ki hogy ott van neked ez a szuper Péter fiú, és vigyáz rád!
Küldöm a tapadós energát!
Múltkor elképzeltem pl. hogy most te sírsz az örömtöl, és felmutattad a hüvelykujjadat hogy jó hírt kaptál!
Nagyon szorítok értetek!!!
Edi,
küldöm levélben a kombót.Sok sikert kívánok nektek, és kitartóan szedjétek a vitamint, hidd el lesz eredménye!
Mi jól vagyunk csajok köszönöm!
Magdi, majd jövő héten kedden töltöm utolsó vérzés alapján hivatalosan a 12. hetet, de mivel később volt az ovum így szerintem csak pénteken töltöm.
Ölelés és puszi nektek!