Sziasztok!
Üdv az újaknak!
Hát bocsi,hogy így eltűntem,de nagy a kavarodás,meg feleslegesen idegesítem magam (vagy nem) és hát olyan álomkóros vagyok,hogy na!
Képzeljétek tegnap voltam vérvételen én is megint.Olyan ügyi volt a néni,hogy le a kalappal előtte!Szeretem azt a nénit
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Na ma reggel tök kómásan odamegyek 8 órára a védőnőhöz!!! (akkor szoktam még a másik oldalamra fordulni
![](http://www.babanet.hu/tarsalgo/images/smilies/icon_lol.gif)
) és közlik velem,hogy nem oda tartozom
![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif)
Persze nekem a házi dokker mondta,hogy hova kell mennem...Na mindegy a másik védőnő ahova tartozom jóval messzebb van
![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif)
De ez van.Gyorsan elfutottam hozzá,persze előtte hazajöttem pisilni.Jó másfél órát voltam bent.Megkaptam a kiskönyvam meg kaptam egy csomó újságot!
Nőgyógyássza nem tudom mi legyen.Mert nem akartam az SZTK-ba menni,de muszály lesz,mert nincs lóvé magándokkerre...
Amin meg ki vagyok akadva,azon ti csak röhögni fogtok...Na szóval megkérdeztük anyósékat,hogy felhozhatjuk e a párom kiságyát,mert ő szerette volna,ha azt fel újítjuk és abba lesz majd a pici...Persze bele is egyeztek,DE elég hamar,egy hét alatt meg gondolták magukat,hogy mégse hozzuk fel,mert ha majd haza megyünk akkor abban lehet a pici...HANEM majd ő néz használt kiságyat,és kifizeti!!!Nekem nem kell más kiságya,akkor majd mi veszünk újat!Szóval mondjuk neki,hogy akkor mindegy,mert van az IKEÁban 10 ezerért,majd veszünk egy olyat.Erre ő ír páromnak,hogy neki nem tetszik,ne vegyünk olyat!
Na én erre nagyon kibuktam,szerintem jogossan,MERT én sírtam 6 éven keresztül minden hónapban mikor megjött és én törtem össze minden hónapban!Én ittam mindenféle teát,meg szedtem gyógyszert,meg cseppeket.Én feküdtem az asztalon amikor a doki véresen vizsgált!Engem fújtak át a petevezeték áttjárhatóságin,engem altattak el és szívták le a petesejtjeimet és végül az ÉN szívem alatt dobog a gyermekem szíve.Majd én azt veszek neki ami nekem tetszik!!!Mert ÉN KÜZDÖTTEM EZÉRT A BABÁÉRT!!!!!És mondjátok,hogy nincs igazam.Nagyon bánt,és nem tudok rajta túl lépni...
Pannukám hajrá szurik,ha nem mered beadni,ne erőltesd,majd beadja anyukád,vagy valaki más!Nyugodj meg ezen ne idegeskedj!Jó bunkó volt a vérvételes,de sajnos nem tudsz mit tenni,mert ha szólsz még jól megforgatja a tűt is benned,na akkor aztán belilulsz rendesen!
Hajrá csajszi gyere már utánam,mert egy kicsit kényelmetlen,hogy még csak én vagyok kismami...
Gabciiii este Szulejmáááán
Párod itthon van még?Hogy vagy?Túl vagy már a dolgon?
Puszi csajok!