Sziasztok csajok,
Mira,
annyira sajnálom csajszi, de fel a fejjel, most gyűjts erőt a lombikhoz és nyárra már lehet új fürdőrucit vehetsz a nagy pocihoz!
Magdipeti,
akkor péntek du. Zila? Janula?
Hogy hogy nem lombik? Mit mondott Murber?
Gabci,
egyszer nekem is levált valami vérdarab, kérdeztem is a dokit, de azt mondta mikor UH-t csinált hogy minden ok, néha van hogy egy régebbi levált darabka kijön, vagy még a beágyazódás után is lehet ilyen vérzés.Persze az is lehet hogy csupán e,lékszik a szervezeted mnek kéne jönni...sokan ezért véreznek még sokáig én is ezt hallottam. Szorítok nagyon neked, és csak pozitívan, mert nyárra mind Edina, Echo, Mira,Janula,Cicmorgó,Lexi,Évike, Magdipeti,Louise, Évi89, Maci...(remélem nem hagytam ki senkit
), mind-mind új fürdőrucit nézhettek ám!!
Edina,
irgum-burgum, csak semmi takarítás. Én is le lettem tolva
, mikor férjem meglátta a porszívót a kezemben.Nekem nem is ment , mert az elején ha sokat hajoltam akkor nagyon elkezdett szúrogatni a pocóm.Edina, pihi, pihi, pihi!!!
Imádkozom nagyon csajszi!
Próbál 10-essel tesztelni! Ha a kontroll csík is nehezen jött elő, akkor szerintem rossz volt a teszt !
Ott a manó/ók!
Köszi, rám is fér a szurkolás,még két hét van a bűvos 12. hétig.Mostanában sokszor van sárga folyásom, nem is értem mi ez..semmi viszketés vagy ilyen, egyszerűen, valami sárga sűrű nyák, kicsit megilyedtem, még nem tudom a mintavétel eredményét. Ma telefonálok is, hogy mi az eredmény.
Árilis 7-ét várom nagyon,mert akkor lesz a down-szűrú UH. Félek nagyon, mert csak nem vagyok már húsz, de remélem minden ok lesz manóval.
Lexi,
tuti h a norcolut segíteni fog meglásd, és már indulhat is a rövid protokol!
Nagyon szorítok csajszi!!!!
Mira,
én Pepino terhességi teszt, és a Qupido is 10-es érzékenységű. Röhögni fogtok de én a Reálban vettem, 400 FT-ért a belemártós Pepino-t, és az mutatta ki először.
Van még valami Gólyahír nevű is, és az is 10-es érzékenységű. Én ezeket ismerem.
Ölelés nektek, és várom a két csíkos teszteket!