Sziasztok!
Pár évvel ezelőtt kezdődött. Mikor abbahagytam a fogamzásgátlót, nem jött többé meg. Ez egyértelműen a tabletták mellékhatása volt, mert bár a szervezetem mindig is tiltakozott és nem bírtam a tablettákat, vizsgálatok nélkül kaptam a következő típust, mondván majd az nem okoz gondot... az első kimaradás során 7 hónapot vártunk, mire ismét kaptam a gyógyszert 1 éven át. Utána abbahagytam, megint nem véreztem és 9 hónapnyi szünet elteltével egy több hónapos Norcolut kúrát kaptam, de szinte semmi sem történt. Volt 2 csepp vérem és egy hormonborulásom csak.
Immáron újabb 1 éve és 2 hónapja megint nincs vérzésem.
Az eredményeim szerint leállt a működésem. Nincs peteérés.
Az orvosok szerint, akikkel több, mint 1 éve nem beszéltem (miről? nem csinálnak semmit, mondván ez normális....) nincs nagy gond, ha akarok gyereket, majd lesz is, mégpedig ovuláció serkentéssel!
Én viszont félek, hogy előbb inkább talán ki kellene tisztítanom a szervezetemet. 1 éven át palóztam, annyit sikerült elérni, hogy normál tartományba érkezett az ösztrogénem, viszont tönkrement más vonalon az egészségem az egyoldalú táplálkozástól!
Mit javasoltok? Mit tudok tenni én, házilag, hogyan tudnám megtisztítani a szervezetemet?
Ismét elkezdem inni a cickafarkot. Mit fogyasszak még?
Most léptünk babatervezési stádiumba párommal, így nem olyan kapkodós sem a dolog, de már 29 éves vagyok és félek, hogy 30 felett csak még nehezebb lesz
Legszívesebben már most az orvoshoz mennék, hogy segítsen.
Vagy mehetek így is? Félek...
Köszi,
cilagni