Sziasztok!
Cseh Erika doktornőhöz járok éppen én is terhesgondozásra. Az árak amiket fent olvastam megleptek
Én eddig mindig 10000 Ft-ot fizettem alkalmanként, illetve utoljára 12-t (lehet emelt 2014-re való tekintettel).
Számomra ő semleges volt. Ha kérdezek válaszol, stb. De magától nem túl közlékeny. Sajnos semmilyen vizsgálatra nem tudott beutalót adni a kórházba, így vagy mindent fizetősben intézel (vérvételek, UH) vagy jársz a kerületi sztk-ba is és kérsz beutalókat. Elég macera szerintem. Illetve vérvételre a háziorvos is tud adni, ha hajlandó, az enyém nem nagyon akar, de van amire nem adhat ő sem.
Ami nekem fura, hoyg mai napig egy telefonszámot nem kaptam, amin el lehet érni valakit ha bármi baj történik. Szóval azt se tudnám mit csináljak, hova forduljak ha probléma adódna a terhességemmel
A vizsgálatok alkalmával nem votl semmi problémám, megnézte a méhszájamat, csinált UH-ot, párszor képet is kaptam. Szóval etéren ok.
És most éppen orvost szeretnék váltani, de nem a doktornő miatt, hanem mert rájöttem hoyg ha lehet SOTE2-t szeretném kihagyni, túl sok rosszat hallottam/olvastam róla