Edina,
Ennén mesésebb hírekkel nem is jöhettél volna!!! Édes Istenem ez csodálatos!!!!
Nagyon szorítok nektek holnap...és végig a 9 hónapban
.
Gabci,Edina...várjuk a mai híreket !!!
Évi,
nekem másnap SZTK-ban levették a vért, a hormonokra tovább kellett várni, 4 nap alatt voltak meg az eredmények, de nem kellett megint mennem, mert Koppány dokinő nagyon rendes volt és azt mondta megadja a magánszámát, mivel sürgős a lombik miatt az eredmény...így felhívtam, beolvastam neki telefonba az eredményeket, és ő kiértékelte.Nekem minden ok volt, csak az éhgyomri Inzulin volt ici picit magas, de arra azt mondta nem gyógyszer hanem mozgás kell, és áltását adta a lombikra.
ha mész hozzá, egyből mond hogy neked 1 hét múlva indulna a lombik, és sűrgős lenne az eredmény, és lenne-e rá mód hogy minnél hamarabb megbeszéljétek az eredményt. Lehet hogy neked is telefonos konzultáció lesz utána, vagy ha fel kell valamit írni, akkor bepaszíroz vhová gyorsan.
Aranyos és segítőkész, mondj el neki mindent.
Maci,
köszönöm már jobban vagyok, már csak picit takonykór
. Már kezdi elhinni a férjem is, de szerintem a ma lesz 100% bizonyosság neki...megyünk UH-ra, én érzem és már rég elhittem, csak még szokom a gondolatot.
Ne siettesd szerintem Kismacit, csak szépen lassan ahogy írtad!A tejcsi hasznos, és fini
.
Magdipeti,
12. héttől én is megint tornázni fogok, már most visszajött két kiló. Folyton éhes vagyok.
.Nem lesz ez így jó. Ma megnéztem és tarthatom a 160g ch diétát terhesség alatt is, csak nehezebb.Jóbb lenne ha én is hányingeres, hányós lennék lehet. na mind1, msot egyenlőre próbálok figyelni mit eszem, aztán majd 12. héttől egy kis elliptikus trainer,és kismamatorna.Az Aviván is gondolkodtam, majd meglátom, és köszi a felajánlást!!
Cicmorgó,
örülök hogy jobban vagy!!
És...BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!!!!