@nora1988:
aranyos vagy
igazabol szoktam am sportolni regebben, mondjuk ugy oszig jartam rendszeresen, novemberig. aztan jott a karacsony, stb igy abbamaradt, meg kicsit ossze is csusztam a dolgok miatt. Inszemek alatt mar nem jartam ugye azt kezdtuk dec elejen.
Csak azert furcsa, mert ertem en h. nem kap eleget a szervezetem, de en attol tartok hogy mar tul keveset kap es ez a baj, nehogy a vegen ettol legyen bajom.
de azert sztem nekem a 140 gr dieta tulzas lenne.
A mozgas mindig jot tesz, de itt ahol lakom most annyira utalom: este mar nem szeretek, ill felek kimenni futkozni
utalom az egeszet, raadasul varosban lakunk , nagyobb fajta, es marha sokat kell menni h. olyan helyen legyek ahol nincs kipufogogaz.. igazabol mire elerek egy ilyen helyre, mar meg is van a napi mozgas
amit kineztem helyet tok jo, de csak vilagosban
5 re erek haza, es igen, lassan mar lehet kezdeni a mozgolodast
Bocsi ilyen hosszura sikeredtem
Ja voltam ma talpmasszazson: es eleg szarul allok odabent.. ez alapjan, marmint mindenhol, belek, maj stb. Kepzeljetek, kitapintotta a miomamat. Tokra meglepodtam. Mert mondtam neki h. szeretnek babat, es ovatosan, hatha esetleg epp most megszant a joisten. De ovatosan megnezte es mondja ez szte nem az , erzi h duzzadt, de ez inkabb mioma.. Jol eltalalta..
jah, es azt mondja h. a petevezetom a balos kicsit zartabb..