Sziasztok csajok
,
Évi,
nincs mit, remélem a doktornő mindent rendben talál majd!
Lexi,
nem örülök ennek a fejfájós székrekedéses dologodnak, te meg főleg nem gondolom.Reméljük hozzászokik a szervezetetd és egyre kevesebbszer fog fájni a buksid. Persze a cél érdekében mindent kibírunk,ahogy már Edina is írta!
Ugye? A székrekedés nálam most kezdődik.
Amúgy én magamtól mentem endokrinológushoz, seni nem küldött, csak olvastam neten hogy ez is okozhat meddőséget ,ha ilyen téren nem ok valami, így kezembe vettem a dolgokat.
Almanna,
Nekem is 160g diétát írtak fel, én naggyon dundi vagyok!!!
180 magas és 110kg(azt mondják nem látszik
)...most 107kg. Én sokat nem fogytam, de mikor visszamentem Murberhez de volt nagyon mérges, és így is megcsinálta volna a lombikot, ha nem jön a csodababa.
Ne stresszelj rá. Ha jól tudom azért nem ok a paleo, mert az egy kicsit drasztikusabb Ch megvonással jár, és van akinek a szervezete úgy reagál, h pont azért nem esik teherbe.Persze ezt csak hallottam 1x. A lényeg a napi, 5-6 evés,és bizony ehhez fontos az este 20:30-21-es is.A mozgás pedig elengedhetetlen. Nekem most is kéne a 160g-os diéta, de egyre kívánosabb vagyok
, pedig kéne tartanom, mert egyenlőre 12 . hétig no torna, max séta, mert Murber azt mondta ez így is csoda ne kockáztassak egyenlőre a mozgással, majd csak 3 hónaptól.
IR-hez nekem se volt beutaló,mert azt max. az endokrinológus adhat TB-re, de én még előtte elmentem egy magánlaborba. kb. 8000-ért csináltak 3 pontos IR vizsgálatot a Prolabor , szerintem az egyik legolcsóbbak. Máté doki pedig szuper jó, szurkolok hogy minden ok legyen odabent!
http://www.plabor.hu/Magdipeti,
minden ok, leszámítva, hogy az eddig se kicsi cickóm úgy feszül...100e melltartó eddig...ebből mi lesz?Eddig csak a bimbóm fájt de két napja mintha szét akarna robbanni...még fürdéskor is alig bírok hozzáérni.
Pár napja elkezdődött a székrekedés....így reggel plusz fél órát számolok rá az ébredésre...pozitív oldala...csak úgy falom a könyveket trónolás közben annyi idő. (bocs
)
Edina,
Nekem a dietetikus azt mondta anno, hogy este 6 után se gyümi, se tejtermék, tilos, mert nagyon gyorsan megdobja az inzulint.
Mira érzel már vmit???
Megy a tapadós energia folyamatosan!
Tinnini,
hogy vagy? Itt vagy velünk még?Anno vagy én nem olvastam vagy te nem írtad mi lett a citológia eredménye?
Janula,
nem kérdezem hogy vagy, mert buta kérdés is lenne, gondolom ramatyul.
Annyit gondolok rád csajszi!!
Ha bármiben tudok segíteni szólj, vagy csak egy társalgó pártner kellene, vendégem vagy egy du-i sütizésre a Zilába!Ölellek!