Új privát üzeneted érkezett!

Szia Niki!!  Immunologián mit kell nézetni?? mi az amit mondtál tudod ami felfalja a babát!
megnézem, hogy sztk alapon van e ilyen ha van minek fizessek.

pihend ki magad ha tudsz valamit írj. köszi
zsuzso2119

niki neked.     http://www.mehpempo.hu/teherbeeses/

zsuzso2119

köszönöm Niki hát jó lenne
Nagyon fáj a hasam 
ani8603

Zsuzso fogalmam sincs mit néznek immunológián, Dévisz azt mondta, hogy levesznek egy csomó cső vért és mindeféle teszteket végeznek belőle, amiből ki lehet szűrni, hogy esetleg ez lehet-e az akadálya a babásodásnak.
Olyan vizsgálatnak tippelem, mint pl egy allergiavizsgálat, hogy ki kell "tökölni" a hiba pontos forrását!!!
Én arra emlékszem valami falósejtről beszélt Apánk, de én sem értettem pontosan. Gábor viszont vágta amiket elmondott és úgy fordította le nekem, hogy megértsem: a szervezet betolakodónak észleli az embriót és az immunrendszer elkezd védekezni a behatolóval szemben és nyomtalanul eltűnteti az idegen lényt.

Nagyjából ez a lényeg....
nicolebaby

Ani pihi-pihi és türelem....!!!!
nicolebaby

niki neked  http://www.matud.iif.hu/05jun/10.html
zsuzso2119

Nicolebaby, ez a beszéd! Imádom, mikor ilyen elszánt vagy és menetelsz tovább a babáidért! Meglátod, idén még babás leszel! Szépen megnézik ezt az immunológiát, és ha tényleg túl erős az immunrendszered, akkor máris megvan rá a megoldás és jönnek a babák :) 

Zsuzso, kérlek TE is légy ilyen elszánt, mint Nicole!!!!!!

Zsuzso, csak még annyit akartam neked mondani, hogy én 8 teljes éven át sírtam minden hónap végén, mikor megjött, hogy soha nem tudok szülni kisbabát a szerelmemnek. 
Tudod milyen sok a 8 év???????
Még az a szerencse, hogy nem tudod!   És csak úgy lesz babád, ha mész és küzdesz érte!

Figyuzz, nekünk is bebizonyosodott már az első lombiknál, hogy totál összeférhetetlenek vagyunk!!!!  Mégis összejött a második lombik.
Dévisz nekem is totál legyengítette az immunrendszeremet a prednisolon tablettával, hátha nálam is az a baj, hogy védekezik a szervezetem az idegen test ellen, és láss csodát, összejött a babám a lenullázott immunrendszer mellett :)

Menni kell tovább és nem feladni.  Csak úgy teljesül az álmunk, ha küzdünk érte. Úgy látszik, nekünk mindenért meg kell küzdeni az életben.

DE HIDD EL, MEGKAPJUK MIND A BABÁNKAT!!!!

Lilypie First Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
pipus75

Köszönöm pipus de nehéz elhinni, hogy egyszer sikerül is valaha. Néztem a neten kicsit régebbi bejedzéseket és ott is nagyon soknak volt ilyen baja akkor és álítolag van rá egy gyógyszer az a neve, hogy trentál 400 és nem is olyan drága.

keresek én is egy immonologust hátha találok valami normálisat és megnézetem, hogy mi a gond.
Addig meg ki sírom magam most így alig eszem szinte étvágyam sincsen.
Majd megjön ha megnyugszom.

Sajnálom, hogy neked is ez volt a gond de talán még sem annyira mint nekünk mert neked a második lombik sikerült nekünk meg már a negyedik sem. itt nagyobb a gond szerintem. 
Na de mindegy majd lesz valami sodor az élet.

zsuzso2119

kívánom, hogy sikerüljön minél hamarabb helyrejönnöd lelkiekben!!!
pipus75

@zsuzso2119:

Sziasztok! Olvaslak benneteket elég régóta...Mi már 4. éve járunk Déviszhez, egyelőre sikertelenül, készülünk az utolsó lehetőségre....:( Időnként beírogatok, sajna nem az én világom a "fórumozás" :( De azért ha olyat olvasok, amihez tudok szólni időnként belekontárkodok a hozzászólásokba. Elnézést érte. Mi már kb. a világ összes vizsgálatát elvégeztettük, legtöbbjét nem kevés pénzért. Az immunológiával kapcsolatban aki teheti keresse fel Dr. Fülöp Vilmost (neten elérhetőségek), aki a habituális vetélőkre "szakosodott" iszonyatosan profi, nagyon nagy koponya a tanár úr! Ő írta ki nekünk a vizsgálatok sorát, elég sok mindenre fény derült, ami még csak álmunkban sem jutott volna eszünkbe, pedig mi a párommal sajnos igazán otthonosak vagyunk már az IVF világában... Jövő héten csináltatjuk a NK sejtes vizsgálatot, amit csak Pesten a Podmaniczkyban tudtuk kérni, mert azonnali feldolgozást igényel. Ez az NK sejtes vérvétel a szervezet természetes ölő sejtjeinek arányát és aktivitását mutatja ki. Ami normál esetben ha jól működik, akkor megvéd a baciktól, vírusoktól. Viszont ha magas a számuk akkor sajna veszélyt jelent a babókra....Elpusztítja őt/őket, mert "betolakodónak" tekinti a beérkezőket... Nem olcsó a vizsgálat, 29.000, de Dr. Fülöp szerint az egyik legfontosabb, s ha valóban igazolódik az ölősejtes elmélet van rá kezelés...ami ugyan hosszadalmas (engedélyeztetni kell az OEP-nél, így finanszírozott!), de mivel drága a kezelés, s ebben az esetben "életmentő" így érdemes várni. 
Hosszan sorolhatnám a vizsgálatainkat, de nem szeretnélek benneteket ezzel untatni, s ahányan vagyunk annnyifélék...még Dévisz szerint is! :)
Üdv, mindenkinek, s babásodásra - előtte kutakodásra, netezésre - fel!! :)
macifül

Köszönöm macifül nagyon rendes vagy sok sikert kívánok nektek remélem sikerül majd a baba.
 mikor mentek az utolsó lombikra??
zsuzso2119

macifül itt ír valami adtlapot meg vizsgálatot az meg kell elötte csináltatni?? vagy elég ha elmegyek és elmondom a gondom.
Nálatok mi a gond mért nem jön össze a baba??
zsuzso2119

@zsuzso2119:

Szívesen segítek ha tudok :) Nem tudni mi a gond nálunk..ezért van a sok vizsgálat évek óta. Mindig megtapad, de egy idő után leáll a fejlődésben...Az elsőt 9 hétig tudtam megtartani...aztán minden lombikkal egyre rövidebb lett...a tesztek pozitívak....az utolsónál már az sem, "csak" sárgatest volt, ami ugye azt jelenti, hogy elindult megint....Ezért kerestük fel Fülöpöt 2 éve, s Dévisz meg az ő segítségével lehet baba. Ha meg lesz a probléma forrása vagy nem is lesz semmi esetleg, akkor is Fülöp megtartja a terhességet!!! S ez a lényeg nálam a megtartás!!! A vizsgálatoktól függ, hogy mikor ugrunk neki, az utolsó előtt mindent végig fogok járni! Májusra tervezzük egyébként. Tavaly találtak egy-két dolgot amiről azt hittük kezelés után pozitív eredménnyel zárul, de nem így lett, novemberben újabb sikertelenséggel ért véget. Kiderült az IR, amit gyógyszerrel kezeltek, de Dévisz szerint fejlődési rendelenességet okozhat, így csak akkor kezdhettük el, ha abbahagytam a szedését. Ezzel kapcsolatban a szakma álláspontja teljesen megoszlik...Fülöp a gyógyszeres kezelést támogatja, s a saját endo-nőgyógyászom is. Így a lombik alatt maradt a 160 CH-s diéta, de lehet kevés volt. Nem tudni. Most csináltatok újra IR vizsgálatot, s meglátjuk mitévők leszünk utána. Aztán a tsh-m is elég ingadozó volt, s mint tudjuk 1 körüli érték a legoptimálisabb a megtapadáshoz. Az elsőnél így is volt, de minden hormonkezelés után romlott, egyre magasabb lett, azaz alulműkdött a pajzsmirigyem. Dévisz szerint a 3 körüli érték még jónak mondható,  de lehet a 2.3. lombiknál már ez is gond volt. Itt sem egyezik a szakmai protokoll.. Na mindegy, gyógyszerrel ez is kezelve lett, majd túlműködött, lement 1 alá...Gyógyszer csökkentés...az utolsónál már 1,8 volt, ez hálistennek mindhárom dokim szerint szuper! Ja és csináltattam tavaly febr.-ban  laporoszkópiát hysteroskopiával együtt, hogy megnézzék rendben van-e minden a méhemben s úgy általában a pocimban. Hát nem volt...a petevezetőim teljes mértékben gyulladtak, hegesek voltak, így míg én aludtam, a dokim kikapta őket, mivel a gyulladás, a bakteriális fertőzés, ami ugye visszacsoroghat a méhembe, el is pusztíthat egy pici életet....Úgyis teljesen átjárhatatlanok voltak, így teljesen esélytelen volt, hogy valaha is átjusson rajta egy pici petécske...Majd csináltattam trombophilia panelt, amiből kiderült, hogy a XIII. faktornál mutáció van, aza egy kis trombózis hajlamot örököltem egyik szülőmtől. Ezért az utolsó lombik alatt már minden nap szúrtam magam alacsony molekulájú vérhigítóval...Mert ugye az embrike vérkeringése az enyém is...De hát ez sem segített...még mindig nem találták/találtuk meg az igazi okot. Szerencsére a többi (Leiden, MTHFR rendben vannak!). Viszont amiről még soha nem hallottunk, s Fülöp kérte, hogy a páromnál is csináltassunk MTHFR677 és MTHFR1298 vizsgálatot. Az eredmény a 677-nél, homozygota...mint a villámcsapás úgy ért bennünket ez a hír!! Ez azt jelenti, hogy mindkét szülőtől örökölte a folsav felszívódással kapcsolatos rossz gént. Azaz az ő szervezete nem tudja hasznosítani a folsavat, azaz kb. 10-20%-ban csak, így egy feneketlen kútba dobálta eddig, ami ugye tudjuk, hogy a sejtosztódásnál, illetve sok sok fejlődési rendelenességnél elengedhetetlen ásvány...Így Fülöp javaslatára biológialag akítv folsavat kell szednie, amihez nem kell az ő szervezete...De kb. 3 hónap mire a katonák is "felfogják" ezt a változást, s szépen magukba szívják...De ha csupán ez volt a probléma, hát akkor nem tudom, hogy sírjak-e vagy örüljek...a sok sok hormon, a még több vizsgálat, idegeskedés, vetélés, várakozás, idő, pénz stb....mind mind kidobott, mert pár ezer forintból meg lehetett volna oldani mindent, s rövid idő alatt... Mindegy, mi lombikosok tudjuk, hogy azon ami elmúlt már nem rágódunk, hanem felállunk és megyünk tovább és csináljuk!!!
Ma csináltattam még protein S és protein C vizsgálatot, az is véralvadással kapcsolatos problémát zárhat ki. Még autoimmun panelt kell újra nézni, aztán NK ölős sejtes vizsgálat, s lassan mehetünk vissza a Tanár úrhoz. Van még egy-két apróbb vizsgálat, de ezek már nem olyan mérvadóak.
Zsuzso szerintem először egy konzultációt kell kérni tőle, aztán ő elmondja merre tovább. Vinni az összes papírt, leletet, mindent ami előzménynek számíthat. Lehet úgymond előre dolgozni, megcsináltatni azokat a vizsgálatokat amiket tutira kérni fog (lds. honlapon). Nagyon hosszú a várakozás a magánrendelőjében, víz+kaja szükséges, mert hiába hív oda x időre, kb. 3 óra csúszás mindig van. S rengetegen vannak nála! De általában egy páciens 1-1,5 óra!! Akik odajárunk, tudjuk hogy miért járunk oda, s várunk, bár néha türelmetlenül.. :)Én a lombikok alatt a legjobb tulajdonságra tettem szert, s ez a TÜRELEM! Abból van a legtöbb, lassan ki is árusíthatnám... :) Akciósan :)
Ügyesen, nézz utána mindennek, kutakodj, mert csak magunkra számíthatunk! Hidd el, tapasztalatból beszélek!
macifül

Köszi macifül nagyon aranyos vagy de ez amit leírtál nem egy hónapig tart gondolom én mer már nem harminc vagyok, hogy még várjak két három évet sajnos. 

Nagyon elkeserít amit írtál ennyi vizsgálat jó sok mennyibe kerűlt mind ez nektek ha nem gond, hogy megkérdezem?? meg mennyi idő mindez??
zsuzso2119

@zsuzso2119:

Drága, én már 40 múltam... :) hidd el van idő, nem sürget semmi, az óra csak az orvosok fejében ketyeg...Az alapos munkához amúgy is idő kell:) A tökéletes mű elkészítéséhez méginkább! :)
Nagyon nagyon sok pénz volt a 4 lombik, az összes vizsgálat, a rengeteg étrend kiegészítő nekem s a páromnak. Én folyamatosan szedek, 1000 mg C vitamint, 1000 NE D vitamint, 400 E vitamint, szelént, cinket, folsavat, magnéziumot, kalciumot...azt hiszem ennyit...A párom szünetekkel tarkítva FER 14-et (ami kb. 14 ezer ft. egy hónapra...) folyamatosan szedi már vagy 2 éve, plusz E vitamin, D vitamin, C vitamin, Femibion a folsav miatt, kalcium, szelén, cink...Nem kevés pénz. Plusz egyéb "finomságok". Csak kb.-ra tudom, hogy már több mint 1,5 millió ft-ba került ez a 4 év....De hidd el ez már nem is érdekel, csak a siker lebeg a szemem előtt! S a stimulálás mindig rendben zajlott. 9-12 petesejtem volt minden lombiknál, abból 2-4 közötti embrikék maradtak a visszaültetésnél, volt hogy 3 de volt mikor 5 naposan kaptam vissza őket. És nem volt vizem!! Dévisz mindig megdicsért!!! Kb. 1 kiló húst letoltam minden nap, s ittam a gyúrós fehérje port naponta kétszer! Ez sem volt kis összeg... Úgyhogy magamnak kitartásból ötöst adnék! De a párom is mindig büszke rám! Én vagyok az aki mindig mindent betart, szigorú szabályok szerint élem a lombik alatti életet! Fekvés, husi evés, séta stb...nem ez számít, ha nem sikerül valami miatt az tuti nem azért mert nem pihentél eleget, vagy mert lehajoltál felhúzni a csizmádat!!! Egy rokonom a beültetés után egy óra múlva vissza ment dolgozni, végig húzta majdnem a 9 hónapot, s ikrei vannak! Az unokanővérem lánya akrobatikus táncot tanít, 8 hetes volt mikor észre vette, hogy terhes, s megkérdezte a dokit, ugrálhat-e még. :) Csoda, hogy addig nem ugrálta ki a kicsit! A barátnőm 40 felett lett újra anyuka, soha semmilyen vitamint nem szedett (még folsavat sem!!) sőt szinte nem evett nem ivott a terhesség alatt, mivel állandóan hányt, folyamatosan egész álló nap, 47 kg lett a szülésre., s majdnem 3 és fél kilós kisfiút szült!Bár tudom én ezeket nem tudnám megtenni, mert utána magamban keresném a hibát, hogy nem tettem meg mindent...Így marad magammal szemben a szigor...s ezzel minden lombikos így van! Mert rengeteg idő, türelem, pénz van a dologban, s nem "babra" megy a játék...Tényleg csak az tudja miről szól ez az egész, aki már egyszer is belekóstolt..S még először nevettünk Dévisz dzsungel meséjén, de egy pár lombik s pár év után már nem vicces...Na félre a negatívumokkal, sikerülni fog Neked is és a többieknek is, mert pozitívan álltok hozzá, csak így lehet!!
macifül

Köszönöm szépen nagyon rendes vagy, hogy így állsz hozzá nekem is kell egy kis idő mig így fogom fel a dolgokat. megnézem, hogy mit mond az immonologus mert még az is lehet, hogy donor lesz talán az a sperma jó lesz nekem meglehet, hogy csak  a  párommal van összeférhetetlenség és semmi más gond.
Nehéz nagyon a méhpempőt nem szedtétek még az is nagyon jó férfinak és nőnek is mostani leszívásom 12 volt és 9 megmaradt abból 2 lett bültetve és a többi a fagyiban van.
Én most is fogom szedni akítől veszem az csak jó vissza jelzéseket kapott volt olyan nő aki 6évig nem mensizett be állította neki és azóta gyereke is van neki.
Itt is a forumon írt egy csajszi aki szedte végig és lett is neki baba belőle, csak bízni kell benne. 
Igaz most nagyon magam alatt vagyok mert soha nem gondoltam volna, hogy így járok én is egyszer.
Itt írhatok neked ha van valami kérdésem??
zsuzso2119

@zsuzso2119:

Persze, kérdezz csak, ha tudok segíteni, természetesen válaszolok. A méhpempőn is túl vagyok én már... szedtem egy ideig, de nekem megzavarta a ciklusomat. Ami egyébként tökéletes, 28 napos! A hormonjaimmal nincs gond egyedül...a többi, hagyjuk. :)
Szedd össze magad csajszi gyorsan, s menj tovább, mindig van következő lépés! A donor csak a végső megoldás lehet! A legutóbbinál nekünk is ezt ajánlotta Dévisz, de én nem akarok dán babákat, én a páromtól ő meg tőlem szeretne gyereket. Amúgy nekem az előző házasságomból van egy 20 éves "kisfiam", aki szinte problémamentes terhességből született.. :)

macifül

Ez az érdekes, hogy nekem is van meg a páromnak is van az első házasságából gyerek ők is 19 és 16 évesek csak kettőnknek nem lehet akkor nem vagyok egyedűl vele. 

Itt van pipus is neki is a második házasságából nehezebben jött össze de neki sikerűlt ő jó párt választott. 
Köszönöm a segítséget.
zsuzso2119

niki hogy vagy mi   van veled?? kerestél már dokit??
zsuzso2119

Helló Csajok!

Először is Macifül örülök, hogy megismerhettelek Téged (már ha csak így fórumon keresztül is), de nagyon köszönöm ezeket a hasznos és számomra sajna még nagyon "kínainak" tűnő információáradatot!

Én még csak most vágok bele ebbe az egész immunológiai témakörbe, ami hát elsőre ÚRISTEN.....

De nagyon elszántak vagyunk mi is, és ennek is a végére fogunk járni, remélhetőleg minél rövidebb idő alatt sikerül.
Maximálisan egyetértek Veled abban, hogy ezt az egészet csak türelemmel, kitartással és alázattal lehet csinálni, mert másképpen nem lesz eredménye.

nicolebaby

A HCG értékem kisebb mint 0,1, sajnos beigazolódott, amit Apánk mondott, babáknak nyoma sincs!!!

Dokival a jövő héten egyeztetünk, ez a hétvége a pihenésről és csak rólunk fog szólni!
Tudom ez kicsit önzőség a leendő babáinkkal szemben, de 2011. óta még nem álltunk meg egyetlenegy percre sem!
nicolebaby

Niki mentek déviszhez vagy csak telefonom beszéltek??
zsuzso2119

Zsuzso nem megyek már Déviszhez, az immunológus profot hívom majd hétfőn!
nicolebaby

Az ott van nálatok? vagy hol? gonolom azért nem jöttök ide.
zsuzso2119

Nálunk nincs ilyen doki, Budapestre fogok menni!
nicolebaby

Szia niki.
Meg kérdezhetem, hogy melyik dokihoz mentek??
Én kerestem egy párat nem tudom, hogy melyik a jobb.

zsuzso2119

macifól!! mennyibe kerül az a doki elsőnek ha mész konzultáciora?? csinál akkor valamit vagy csak beszéltek?
zsuzso2119

@zsuzso2119:

Sziasztok!
10 ezer egy konzultáció azt hiszem. Hosszas beszélgetés elébe nézel. Mi először 1,5 órát voltunk bent. De lehet a múltkor is...  Nekem nem csinál semmit, mert nem ő a nődokim. Kiírja a vizsgálatokat, elmondja mit kell tenned, hova kell menned, mit hol nézess, melyik dokit milyen ügyben keresd fel stb...Vér profi!! Még Apánktól is 
macifül

hahaha! most látom "macifül" néven már volt egy elődöm a topikban!!!!
macifül

Köszönöm szépen, hívtam annyi dokit és hova jukadok ki ehez a dokihoz de ő rendel a honvéd korházban is. A többi vizsgálat plusz pénz???
zsuzso2119

Macifül!!
most beszéltem egy hölgyel ő mondott egy vizsgálatot sperma ellenes antitest vizsgálat máv korházban csinálják. neked volt ilyen??
zsuzso2119

Ani, mi újság? Hogy vagy?
Renci, túlélted a szondát?
banya00

Szia banyus. beszéltél már a dokival??
zsuzso2119

@banya00:

Ahhh meg nem voltam.most varom hogy megjojjon, ez olyan 10e korul fog megtortenni.de be vagyok fosva :-)
renci82

Szia niki hívtad az immonologust?? te banyus mikor mész megint???
zsuzso2119

Sziasztok !

2007-2012 között voltam " dévais" , akkoriban sokat írtam ide is . Most véletlenül beleolvastam a topikba és látom páran készültök immunológiára. Immunológia panelt lehet csináltatni TB-re az ORFI -ban is Bazsó doktornőnél. A teljes panelt megcsinálja , de elég hosszú a várólista , mire időpontot kaptok.
Aki Fülöp prof.-hoz készül ( megjártam én is :) ) , tényleg lehet vinni előző leleteket , viszont én kértem , hogy a Honvédba mehessek megcsináltatni az általa kiírt vizsgálatokat.
Nem tudom , hogy ez még működik-e , de egy befogadó nyilatkozat kitöltésével , aki nem körzetes annak is megcsinltak ott helyben mindent . Így a Fülöpnek kifizetett 10 ezer FT nagyon is megtérült , mert IR-től kezdve minden vizsgálatot kiír. 
NK sejtes ( szám és funkció ) vizsgálatom is volt , ahol igazolva is lett az emelkedett NK szám , ennek ellenére nem sokra mentem vele sajnos , mert nem igazán van olyan lombikos doki itthon , aki partner a Fülöp-féle Smoflipid injekció beadásában lombik előtt.
Macifül neked viszont többszörös vetélőként van esélyed IVIG-re , de aki még nem jutott el egy pozitív tesztig sem azoknak még nehezebb . 
Olyan nehéz , hogy sajnos nem egyeznek az orvosok véleményei sem , Fülöpöt meg különösen nem kedvelik a Meddőségi Intézetek orvosai . Jó lenne , ha hasonló állásponton lennének , és nem nekünk kéne dönteni kire bízzuk magunkat !
miciona

Sziasztok Csajok, mai szuper hír, hogy a férjemnek találtak a spermájában e coli baktériumot... Szóval ennyit a márciusi indulásról :(
renci82

@miciona:

Sziasztok! Igen, valóban igaz amiket írtál... Sajnos teljesen eltérőek a szakmai álláspontok.  Még én sem látom a végét, de legalább már pislákol némi fény az alagútban...A vizsgálatokat - sajna a legtöbbet - helyben csináltattam meg, lévén vidéki vagyok, s mint általában minden fővárosközpontú...
Azért remélem el tudjuk kerülni az IVIG-et...s lesz más megoldás a vetélések ellen...Fülöp dokiban van minden bizodalmam...

macifül

Macifül , ha esetleg Fülöp partner az IVIG-hez , szerintem használd ki a lehetőséget , még ha nem is a legtermészetesebb módja a terhesség megtartásának , de sokkal nagyobb esélyed lenne a megtartásban . Örömmel venném , ha majd írnál ( mást nem privátban ) , hogy mit mond Füli az eredményeidre !
miciona

@miciona:

Miciona, köszi a támogatást! :) Mindenképp megfontolanldó innentől minden egyes lépés... S nálunk valóban "csak" megtartani kell a terhességet, s már úgy vagyok vele, hogy tényleg bármi áron!
macifül

Szia miciona. meg kérdezhetem, hogy nálad mi volt a gond?? ha minden vizsgálatot meg tudsz csinálni mikorra vagy kész mindel??  ad valamit az ellen, hogy megmaradjon a terhesség??
zsuzso2119

Szia Zsuzso !

Igazából miért nincs baba azt nem tudom....és egyik doki sem mondta nyílván , hogy konkrétan mi a gond.
Pajzsmirigy gond: Hasimoto , és IR . Ettől függetlenül ez nem ok arra , hogy ne legyen sikeres a beültetés.
Fülöpnél kérdezed a vizsgálatokat ?
Erre nem tudok válaszolni , mert attól is függ , hogy hol tudod megcsináltatni . Ha az immunológiát Tb-re akarod , az is hosszabb idő mire időpontot kapsz . Eleve kell minimum 2 havi cikluskövetés . MTRHF az genetika , amiért fizetni kell , de hallottam már , akinek sikerült kiíratnia TB-re. 
Biztos vagyok benne , hogy 2-3 hónap a minimum .
miciona

Neked mennyi sikertelen beülti volt? nekem is mondták a pajzsmirigyem de voltam egy dokinőnél ő azt mondta, hogy az még. az milyen genetika amit írtál??

zsuzso2119

5 sikertelen volt ( 4 Dévai , egy máshol ) .
Genetika volt mindkettőnknek nemi kromoszóma meghatározás és MTRHF mutáció ( 677 és 1289 is ) 
ez véralvadási , folsav felszívódási problémákat néz.
Bár nekem van egy teljes gén tipizálásom , de azt nem itthoni labor csinálta , így nem hiszem , hogy az itthoni dokik elfogadják-e.
miciona

Írhatok neked privátban vagy mailra??
zsuzso2119

Persze !
miciona

Itt nem tudom, hogy hogyan kell írni privátban probáltam egyszer de nem tudok nem küldi el. 
zsu.gerlei@gmail.com ez a mail cimem ide tudsz írni és akkor meg lesz a tied is. köszönöm. 
ott bővebben.
zsuzso2119

Csajok! Hova tűntetek????
Niki!!! Hol tartasz?
Ani, hogy érzed magad? Pipus! Hogy vagytok?
Littletigrincs! Jasmine! Renci!
Ne haljon meg a fórum!!!!!!!
banya00

Sziasztok Lányok!

Na vagyok, csak elkezdtem melózni ezerrel....

Jövő hét keddre kaptam időpontot, Pajor professzortól, majd kiderül, milyen vizsgálatokra kell mennünk!

Ani most akartalak hívni, de ki voltál kapcsolva...
Hogy érzed magad????

Pipus, Banyusz majd csörgök arról a fura számról holnap sajna még mindig tart a korlátozás.....
nicolebaby

Már fogytam 1,5 kg-t Na király vagyok?????
3 hónap múlva remélem sikerül teljesíteni a 10-et és akkor Dévisz remélem már elégedett lesz!!!
Hiányzik a házikolbi és a többi egészségtelen kajó, de már kezdem megszokni a zöldköret ízét
nicolebaby

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?