Új privát üzeneted érkezett!

Szia Ani!

Nekünk most volt a negyedik beültetés, nem értem, hogy a doki miért stimulál ennyire, hogy a petefészkem mindig 60-as vagy annál nagyobb. Így nem is tud beültetni (vagy nem is akar) kettőnél többet. Most is hármat szerettünk volna vissza, hogy nagyobb eséllyel indultunk volna, de így nem lehetett.
A doki mindig azt mondja, hogy összeférhetetlenség van közöttünk, amiben mi nem hiszünk.
zsuzso2119

zsuzso,mennyi husit ettél?Mert ha tartod az adagot keményen akkor összemegy a petefészek.Én nagyon nehezen vagyok stimulálható és mindenből dupla adag hormont kapok h megmozduljon bennem valami.És ennyi hormon mellett sikerült is sok husival.Mikor közepes hyperstimus lettem 68-as volt asszem a petefészkem,nem is ettem a husit.
ani8603

Meg a minumim 3liter viz.
ani8603

Sziasztok Lányok!

Bocsánat, kicsit eltűntem, de azért próbállak visszaolvasni Titeket! :)
Banyus, sajnálom, pedig nagyon szorítottam Neked!
Nicolebaby, azért még megy a drukk, amíg ki nem derül, mi a helyzet!
Ani, törtd meg végre a sikertelenségi sort!!! Rajtad a világ szeme! :) :)

Én dolgozom ezerrel, sajnos az "én brancsomból" sem sikerült senkinek, nem is értem. :(
Majd talán a tavasz meghozza a gyümölcsét!

Sok vitamin és hit, mert anélkül nem megy!
Bár én most még pont az összeszedem magam fázisban vagyok, de lesz ez még joöbb is. Mindig azt gondolom, hogy mindent kibírok, de azért néha összeömlok ám én is, ha senki sem látja! :D

Pipus, jól vagy? Remélem minden rendben! Hogy áll az amúgy is nagy pocid? Olyan jó, hogy itt vagy és tartod a lelket bennünk! Rengeteget számít.

Amúgy nagy kötelék ez a lombik dolog. Aki nincs benne, az csak bólogat és azt hiszi, érti. Aki csinálja, az viszont sosem felejti el a megtett utat... Nekem is van ismerősöm, akit még az első körben ismertem meg, azóta már kismama, azt hittem, el fog tűnni, de nem, mindig bejelentkezik és próbál erőt adni. Ez klassz, úgyhogy Pipus és egyéb bekukkantó kismamák, mindenki nevében köszönjük nektek! :)

Aki pedig új és még nem váltottunk szót, annak is megy ám a drukk ezerrel!!!! És BABARAGACS, ahogy Nicolebaby mondaná! :)

Puszi Nektek!
jasmine75

Szia Jasmine!

De jó, hogy ismét itt vagy!!!

Nem is értem mi volt az éterben ebben a fránya két hónapban, hogy senkinek sem sikerült semmi!!!

Bocs, kivéve Dandinak!!
Andi tényleg jelentkezz Te is lécci!!!!

Igen most Anin a sor, Neki sikerülni kell mindenképpen!!!!!!!!Halljátok ezt Anitörpik?????

Én eldöntöttem, hogy szerdán megyek Déviszhez, nem tolom tovább a progiszurikat feleslegesen, mert érzem, hogy szétpattan a petefészkem....(nem tudom mi lehet odabenn, de valami nem normális azt tisztán érzem!!!) Csak nehogy már megint valami polipféle legyen.......

Általános babaragacsküldés Mindenkinek!!!!!!!
nicolebaby

Szia ani.
Ettem eszem rendesen csak én meg a másik fele vagyok engem nagyon könnyü stimulálni én sima dozissal megyek és még az is sok szerintem. 
Most is tojást ettem meg husit de már nagyon sok ez a husi már unom de muszály. meddig kell inni a vízet olyan sokat??
zsuzso2119

szinte végig zsuzso szerintem.Köszi csajok a babaragacsot.
ani8603

Köszönöm ani, ha van valami kereshetlek??
zsuzso2119

nicolebaby mi van veled, hogy vagy??
zsuzso2119

Persze én itt leszek mindig:)
ani8603

Sziasztok Csajok!

Hát Zsuzso nincs semmi különös. Holnap megyek Déviszhez, reggel hívom!!!!
Teszt ma délután is negatív, a hasam meg szétpukkad, mert már érzem, hogy jönne a piroska, de nem tud a progeszteronpótlás miatt.

Reggeli első pisiből csinálok még egy tesztet és irány Budapest! Nem várok tovább, mert nagyon fáj már a hasam.
Majd apánk megmondja mi lesz a továbbiakban......

A tesztekben már nem bízom, mert sztem ET+18. napon már a délutániból is ki kell, hogy mutassa a babát.
nicolebaby

Drága Ani, hogy érzed magad?????
Beindult már a 6 pici lábacska???? Nem rugdosnak még??????

Olyan jó lenne, ha mondjuk holnap negatív, már csütörtökön kaphatnék megint pl 3 babát!!!!

Komolyra fordítva a szót, ha holnap tényleg "game over", nem tudom mikor folytatom legközelebb, lehet, hogy kicsit többet várunk, mint a kötelező 3 hónap.

A hugicám le akar fogyasztani min. 10 kilóval (hozzáteszem teljesen jogosan!!!), mert 12 kg-ot szedtem fel a stimuk alatt, és ez rengeteg!!!
55-58 kg körül voltam, most meg ütöm a 70-et!
Az a legnagyobb baj, hogy ez a 70 kg alapból nem vészes, de önmagamhoz képest nem normális!
Ezen kívül az uram, egy totális hormonkivizsgálást akar, mert ilyen összevissza ciklussal és értékekkel nem akar felelőtlenül nekiugrani a 4. sansznak!

Úgyhogy holnap minden kiderül....
nicolebaby

Nagyon sajnálom Niki:( De várom a holnapi fejleményeket,hívj majd.
Én valami ramatyul vagyok:( fél11-kor keltem,totál ki vagyok.Állandóan csak alszom.Sajnos frontérzékeny vagyok és most ismét meglátogatott,olyan migrénes fejfájásom van
Érezni érzem a szurkákat ritkán,meg mensis érzésem van folyamatosan,gondolom dolgoznak a picurok.Pénteken csinálok egy controll tesztet h kiürült e az ovitrelle.
ani8603

Ilyet is lehet ani?? az milyen teszt?? Mikorra várhatod a megtapadást?
Vigyázz magadra.
zsuzso2119

Nicole, nem akarom elhinni :( én annyira drukkoltam Neked! Holnap ha hazaértél mindenképpen írj.

Én abszolut megértem, hogy még várni szeretnél szerintem mi is csak szeptemberben indulunk újra.

Ani azoknak a picikéknek mélyre kell fúródni :) semmi hirtelenkedés, jó az a fekvés, bár a migrén nem kéne hozzá...

littletigrincs
Érd

Nicolebaby vigyázz magadra írj holnap, hogy mit mondott a dévisz.
zsuzso2119

Köszi Tigrincs aranyos vagy, hogy így aggódsz, holnap mindenképpen írok, hogy mi volt Apánknál.....

kb 18 óra fele talán már hazaérünk

Nálunk a kezdési időpont még nem fixen eldöntött, ha végeztünk a vizsgálatokkal és szép slankosra fogytam valamint összeálltam testileg-lelkileg, jöhet a következő
nicolebaby

Köszi Zsuzso, viszont!!!!

Te nem Déviszhez készültél hétfőn???
Vagy rosszul emlékszem????Már lehet meg is hülyültem menetközben...
Most mi van Veled????
nicolebaby

zsuzso,ugy értettem,h terhességit csinálok,h kiürült e már a tüszőrepesztő,h ne legyen hamis pozi tesztem.Zsuzso amugy mizu veled?
Little köszönöm.Niki jo volt dumcsizni.
ani8603

Szia nicolebaby! holnap mést akkor déviszhez?, ha minden igaz ott talizunk mert mostmár úgy néz ki, hogy nekem megjön idáig csak kicsit barnás volt meg el is múlt de most kezd vérezni.
zsuzso2119

ne már zsuzso 
teszt?
ani8603

egnap néztem és az azt mutatja, hogy nem vagyok az igaz egyszerű tesz volt ez az x trail vagy mi a neve. ez van pedig nagyon reménykedtem de sajna elkönyveltem a párommal, hogy selejtek vagyunk tényleg van összeférhetetlenség és azt pont mi fogtuk ki a 10000 emberből.
zsuzso2119

sajnálom De ugye mentek kövire?
ani8603

nem tudom párom nem akar nekem már csak egy van hátra meg a fagyasztottak. nem akarok megint ekkora petefészkeket.
zsuzso2119

én is tornázok abba ölöm majd magam meg a munkába. le kell fogynom nekem is mert van rajtam 10plusz kiló
zsuzso2119

Nekem novemberben a fagyibaba indult el,csak valamiért nem maradt meg.
ani8603

egyszer nekm is beindult a fagyasztott csak kimentem gazolni szerintem az volt a gond akkor

zsuzso2119

ilyenkor tényleg feküdni kell szerintem.Amikor elindult valami volt csomo pozi tesztem,amint kimozdultam,elmentünk vendégségbe estére begörsöltem és reggel negatív lett a teszt.
ani8603

Jó reggel Lányok!!!

Ma sem lett zebrás a tesztem, úgyhogy elkezdtem készülődni Budapestre, este írok, hogy mi volt....

Nektek szép napot kívánok!!!!!
nicolebaby

nikolebaby ott talizunk én is hívom déviszt mert egy kicsit vérzek de nem vészes nézzen meg, hogy be indultak e vagy nem.
zsuzso2119

Lányok, a beültetés után mi az ajánlott pihi idő? Azért kérdezem, mert ha jól számolom, akkor március 28körül lenne nekem, ha minden úgy megy, ahogy szeretném, és április 12-re meghívást kaptunk egy esküvőre, de vidékre. Szóval nem tudom, mert úgyse táncolnék, meg ilyesmi, csak az utazás lehet, hogy szintén nem jó... Szerintetek?
renci82

Sziasztok! Itt vagyok ám, csak nem nagyon tudok írogatni. Sok a meló, este meg torna

Jasmine, köszönöm a drukkot, majd legközelebb.....
Fel voltam lelkileg készülve rá, hogy az első nem sikerül, de azért kicsit összetörtem. De összeszedem magam

Zsuzso, sajnálom, hogy megjött. Én belemennék az utolsóba is. A fagyibabáknál nagyobb a genetikai kockázat, azt mondta Dévisz. Én azt már csak végső esetben használnám fel, amikor már nincs más esély.

Ani, hogy vagy? Pihizel sokat? Nem hajolgatsz, nem takarítasz (végre)

Niki, beszámolni a mai napról!!!!!!!
banya00

Niki,zsuzso várjuk a fejleményeket Renci én ilyenkor 3hétig itthon vagyok,az első 1,5hétben fekszem és csak óránként kelek fel a vérellátás miatt.
Köszi banyusz kérdésed.Ma már jol vagyok,éjjel pedig kellnem kellett lehetséges a hacra,mert olyan buli volt éjjel....ilyet még nem éreztem.Egészen a méhszájam is benyilalt meg azt érzem h mindjárt megjön.Na mind1,de jo érzés semmit nem csinálni
ani8603

renci, az a legfontosabb, hogy beültetés után minimum 10 napig (de ez a minimum!!!) nyugiban kell lenni és nem szabad kocsikázni, mert lepottyanhat a még frissen odatapadt babó a nyálkahártyáról :(

Két hét után már elvileg lehet autóba ülni, de csak rövid időre....

Nicolebaby, jelentkezz egyből Dévisz után!!!!!

ani, érzem, hogy babás maradsz :)
pipus75

Sziasztok lányok!4 voltam dévisznél találkoztam Nikivel jól vagyunk de még sem mert nem sikerűlt 
menni kell mind a kettőnknek immunologiára meg neki most vérvétel de majd ha haza ér akkor ir bővebben nektek.
Megyek takarítok meg sok sok torna, hogy lemenjen a sok felesleg.
zsuzso2119

:(   nem jó hírek :(
pipus75

Jajj de nagyon nem :( eddig tökre lelkes voltam, hogy mindjárt kezdünk, de ilyen hírek mellett :(
renci82

renci, most ne erre gondolj! Gondolj pipusra, gondolj dandira, gondolj (szerintem már anira  is).
Nem lehet tudni, kinek mennyi alkalom kell. Én is el vagyok keseredve, de én is csak 1-szer mentem rajta keresztül. Niki és zsuzso már a 3-4. alkalommal voltak. Szép lenne, ha ők is feladnák. Most már csak azért is!!!!!!!! Ez lesz bennük...remélem.
Te ne ijedj meg, minden szervezet más.. ki tudja, lehet hogy Neked elsőre sikerül!
banya00

, sajnálom. sírj, pihenj, aztán újult erővel újra!!!!!
banya00

reni nem kell megilyedi azért mert nekünk nem sikerül az nem azt jelenti, hogy neked sem fel a fejjel bizzál magadban.
zsuzso2119

Aranyosak vagytok :) köszönöm a bíztatást!!! Sikerülni fog elsőre és kész, akkor már a karácsonyfa alatt lesz egy babaágy :)
renci82

ne aggodj reni minden rendben lesz, ha már nekem nem lehet benne részem, hogy anya legyek  akkor legalább nektek legyen jó. sok sikert hozzá.
zsuzso2119

zsuzso, TE is anya leszel és kész!!!  Addig kell menni, míg az ember el nem éri a célját. Itt nincs kec-mec :)  Menni és menni!!!!   Én legalább is addig mentem :)
pipus75

Pipus könnyen vagy neked másodikra sikerült niki majd meg írja de mondott valamit a doki, hogy menjünk el immonologushoz aki megnéz valami olyat, hogy meg lehet a szervezetünk felemészti a babát. nem hallottam még ilyet de van. nekem már csak egy esélyem van donort mondott a dévai de az hol biztos, hogy olyat kapok utoljára akit be tud fogadni a szervezetem. Nincs rá garancia és csak kudarc.
Azért köszönöm pipus aranyos vagy nagyon ki sírom magam aztán lesz ami lesz.  átvettünk a szomszédból egy kiságyat is hátha lesz baba most fel kell raknom az aprodra, hogy vigyék el. 
zsuzso2119

jajj Zsuzso ezeket szörnyű hallgatni, vagyis olvasni :( most komolyan még az élettől is elment a kedvem

miért kell ennyit szenvednünk jó emberek miért nem kapják meg a boldogságot....
littletigrincs
Érd

"Azt mondják, hogy a legnagyobb hiba bármit feladni, hogy a legnagyobb erő a kitartó próbálkozáshoz kell. Ne add fel a reményt, hogy minden jobbra fordul. Sose feledd, mennyi mindent megoldottál már. Igyekezz helyesen ítélni, harcolj lankadatlanul. Mert ha lemegy a nap, nem marad egyéb, mint a meggyőződés, hogy te mindent megtettél. És amikor a nap holnap újra felkel, folytatni fogod."

Nagyon sajnálom lányok,de igenisfel kell álni és előre menni.Én már 3x átéltem és most még nem tudom mi vár rám 4.szerre,de nem adom fel!Kitartás mindenkinek!

ani8603

Sziasztok Lányok!

Nah most értem haza.... Kicsit fáradt vagyok, de nem elkeseredett.
Hiszen itt egy újabb feladat, amit meg kell oldani, tiszta rejtély ez a "babavilág"!!!
Vizem nincs, petefészek normális, minden normális csak épp a babók tűntek el nyomtalanul
Sárgatest természetesen ismét nincs!!! Leküldött HCG tesztet csináltatni vérből, hogy a méhenkívülit tutira kiszűrjük (eredményét majd írom emailban küldik).

JÓ HÍR: mai napon két számmal ugrott feljebb a számláló!!! Legutolsó Dandié volt nem tudom emlékeztek-e rá ? Azért ismét lett két kismami a dévaisok közül és ez fantasztikus!!!!

Folytatása a történetemnek: immunológiai kivizsgálás, endokrinológia és -15 kg!!! Apánk a legutolsót nagyon kihangsúlyozta!!!!!

Most itt nem írok ilyen falósejtes szörnyecskékről, akik felzabálják a magzatot, mert Ti még egyáltalában nem jártok ebben a bakancsban, majd ha Nálatok is aktuális a kérdés szívesen segítek, ha én is túlleszek rajta és megvilágosodom ebben a témában is!!!
nicolebaby

Ani, Pipus, Banya, Tigrincs, Renci és a többi titokban olvasónak nagyon köszi a szorítást és aggódást nagyon jól esett!!!

Én már látom az alagút végén a fényt, mert mindenképpen anyuka akarok lenni és igazi családot szeretnénk a párommal! Megteszünk mindent, akár a lehetetlent is, de ha semmi más esélye sem marad az emberfiának és igazán szülő szeretne lenni, akkor az örökbefogadás segítségével számtalan kisgyermek vár szerető családra, sajnos többen is megszületnek, mint amennyi tiszta szívű, családra vágyó házaspár él az országban!!!

Szóval Lányok mindenkinek egy nagy HAJRÁ és egy óriás babaragacs!!!!!
nicolebaby

nicolebaby ez a beszéd!!!Ezt szeretem benned,h ilyen vagy és igenis anyuka leszel.
ani8603

Köszi Ani ez jólesett, és nagyon szorítok Neked!!!

Most elképzeltem, ahogy a 3 törpancsival rohansz az oviba, és mind a három másfele akar menni Nagy buli én simán bevállalnám!!!
nicolebaby

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?