Új privát üzeneted érkezett!

Igen én hétfőn nyomok egy pisit
nicolebaby

banyuszom,örülök,h így gondolod és mész tovább és nem adod fel!Kell az a kis feltöltődés!A következő sikerülni fog.Niki érted izgulunk hétfőn reggel.Zsuzso mi a helyzet?
ani8603

Jó reggelt Lányok!

Köszi Ani ari vagy én is érted!!!!!!!!!

Tegnap színházba voltunk este, már vártam egy kicsit a kikapcsolódást!
De olyan szörnyű volt az előadás, hogy fél óra múlva leléptünk!
20 órakor már otthon voltunk!!!!!!

Barnázásom tegnap délutántól nincs én nem tudom mi a fene van.....
Na mindegy már a jövő héten úgyis kiderül, nem kell sokat várni....

Na megyek főzni!!! Pussz
nicolebaby

Niki örülök h elmult!Reggel szorítunk neked ám!Én 8:30-kor hivom Déviszt.
ani8603

Köszi Ani, utána engem is lécci, mert nagyon izgulok érted!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nicolebaby

oksa:) Tiszta gyomor idegem lesz az tuti.
ani8603

Helló Csajok!

Mi újság így vasárnap délután????

Zsuzso mi van a barnázással????

Banyusz ma is sütöttél??????
nicolebaby

Sziaszutok lányok!

Most per pillanat nem barnázok el múlt remélem így is marad. 
Banyus ügyi vagy tornázz helyettünk is, ne add fel biztos, hogy sikerülni fog.

Ani szorítunk, hogy kapd vissza a babákat és nelegyél tulstimus már csak ne magunkért hanem érted is aggodjunk és szorítsunk. sok sikert írj ha végeztél.
zsuzso2119

Ani ne idegesked minden rendben lesz.

zsuzso2119

Csajok,tökre fosok a méhszondától.már csak ez van hátra... Még 2hét kb míg megjön,megpróbálom addig felkészíteni magamat....
renci82

nem kell tőle félni nekem egyáltalán nem fájt lazán engedd el magad.
zsuzso2119

köszi csajok énis szorítok nektek.Renci rendben lesz minden.Én már rosszul vagyok a husitól.még 8dkg-ot lenyomok es akkor megvagyok a 40dkg husival.Félek a viztől,de egyszerűen nem tudok többet megtenni.Már hányingerem van
ani8603

Ne haragudjatok Csajok, de nem mertem!!!Nagyon félek!!!

Azt hiszem, maradok az eredeti verziónál, hogy a 21. napon csinálom, mert akkor úgyis kötelező!

Képtelen vagyok megtenni, pedig az elején még szerettem tesztelgetni! Úgy látszik, hogy ez a totális sikertelenség ezt tette!!!

Egyébént nekem nagyjából ma van a nemvárt napja, úgyhogy hamarosan úgyis kiderül!Tegnap óta már nincs barna, és a piros sem jelentkezett!!!
nicolebaby

Ani indul a szorítás!!!
nicolebaby

Niki már érted izgultam.Jolvan majd úgyis írsz mi van,szorítok továbbra is.Most nekiállok még felporszívozóm,befejezem a dolgokat és 1,5 óra mulva hivom Déviszt énis félek,h mi lesz most!
ani8603

Ani minden rendben lesz, várnak rád a kisbabáid és kész!!!
A porszívózást inkább hagyjuk, Gábor 2, 5 hete nem bírja megcsinálni, pedig már 100× kértem!!!

Most jó is, hogy lefoglalod magad, mert ez a másik idegtépő dolog! Várni a babákra!!!
De amikor visszakapod Őket, az pedig a világ legfantasztikusabb érzése!!!
Jelentkezz lécci, nagyon szorítok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nicolebaby

Niki, pedig úgy vártam a teszteredményt! De megértelek. Ahogy érzed...
Ani, azonnal írd meg, mit mondtak!!!!!
banya00

Félek,ugye megvannak még???
ani8603

Ani!!!!!!!!!! Tűkön ülök!!!!!!!!!
Mi van??????????
banya00

Nicole nagyon vártam,hogy tesztelj, komolyan nagyon izgulok, de jó érzésem van :) mikor lesz a 21. napod?

Ani gyerünk már :) kiváncsi vagyok!!! hányan vannak, hogy vannak. Jelentkezz!!!
littletigrincs
Érd

Aniiiiiii!!!!
renci82

Csajok, időben kb hogy kell számolni a menettel? Úgy értem, hogy ha most majd megjön, akkor telefonálok, akkor be kell menni erre a hülye szondára. Akkor elkezdtem a szurikat? hány nap a leszívásig? és utána hány nap a transzfer? tudnom kellene, mert a melóhelyen úgy kell intéznem a szabikat.
renci82

Ha a ciklusod kb. 28 napos, akkor ha megjön, első nap bemész szondázásra és a ciklus 5.napjától kell hormonozni magad.... egészen a leszívásig, ami kb. a ciklus felénél szokott lenni, tehát kb. a 14.ciklusnapon (28 napos ciklusnál).

Aztán általában 2-3 nap múlva kapod vissza a babákat. Ha hétfőn lesz leszívás, akkor szerdán adják vissza, ha szerdán lesz leszívás akkor pénteken adják vissza és ha péntek a leszívás napja, akkor hétfőn kapod vissza.

Így számolgass :)

Másik:

Ani üzeni, hogy 5 db babócája van még meg, csodaszépek Dévisz szerint!!!  Mindjárt bekerül és megnézi Dévisz, hogy van-e vize és megbeszélik hány babát kaphat vissza.
Jó lenne 3 babócát visszakapnia és 2 mehetne csúszkálni a fagyiba :)
pipus75

ani bent volt Dévisznél, és hála nincs vize, úgyhogy visszakap 3 babót!!!!  HURRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ :)
AHA is lesz mind a 3 babóra, úgyhogy tuti a siker :)
pipus75

Jujj de jóóó :) AHA miért lesz?(lehet hogy most hülyeséget kérdeztem)
renci82

renci, azért kért AHA-t, mert nagyon vastagfalúak a petesejtjei, és hogy tutira ki tudjanak bújni 5.nap után és oda tudjanak tapadni a nyálkahártyához az embriók.

sokszor nem tud kibújni az embrió a petesejt burkából és ezért nem indul el a terhesség. Erre van az AHA.

Nah, csajok Ani már visszakapta a 3 babust :)

Innentől már csak drukkolni kell nekik a 9 hónapig tartó bennmaradásért :)
pipus75

Jajj istenem, ez annyira jó!! 3 babót kapott vissza?
Az tuti, hogy ebből fog megmaradni! Ani, sínen vagy!!!!!!!!!!!!!
banya00

Szerintem is :)   Tuti marad legalább 1 babója :)   Én is 3-at kaptam vissza és itt van egy a pocimban :)
pipus75

De jó neki, hogy már itt tart :)
renci82

Biztos vagyok benne, hogy sikerülni fog Aninak :) 1 lakójának lennie kell :)
littletigrincs
Érd

sziasztok!
Köszi Pipusom a közvetítést
Már tudjátok,nem mentünk bele,h elvigyék 5naposig,nem akartunk kockáztatni.Most 3-an usznak a pocakomban:) 1db 6sejtes és 2db 8sejtes babuci:) És 2db-ot beküldtünk a fagyasztóba.Minden rendben,csak a nyh-m nem vastagodik.Még mindig csak 9mm-es:(
Köszönöm a sok szorítást,jol esett:)
ani8603

Na szió Csajok!

Ani nagyonnnnnnnnnnnnnügyi voltál!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Rekordokat döntögetsz!!!! Én azt kívánom Neked maradjon Veled mind a 3 bogyóka és akkor a tesóprojekt is le van tudva!!!!

Pipus, Banya és Tigrincs bocsi, de eccerűen "beszartam" a teszttől!!!
Pénteken mindenképp tudósítok....

Renci az elején még nagyon nehéz megtippelni a beavatkozások időpontjait, mert nem tudja még Dévisz sem, hogy mennyire vagy stimulálható, hogyan nőnek a tüszőid, stb....
Nekem volt már leszívás a 13. 15. és 16. napon is! Szóval az egész egy nagy , az utolsó előtti UH-n talán meg tudja mondani a punkció időpontját.
nicolebaby

sok sikert ani drukkolunk neked. Mekkorák a petefészkeid? és mennyi vized van ha nem gond, hogy megkérdezem??
zsuzso2119

Zsuzso mi újsi Veled? Barnázásod, hogy áll????
Nekem ma volt 1 pöttyöm
nicolebaby

Dehogy baj:) 1 cm vizem van de ez egyelő a 0-val apánk szerint tökéletes.A petefészek is jó,az meg 52x37x49 cm, a másik kicsit nagyobb.
köszi csajok!Énis szorítok nektek!
ani8603

Szia köszi meg vagyok néha fájdogál be most nem barnázok remélem és bízom, hogy sikerül nekünk is mert ha nem akkor nem hiszem el, hogy nem direkt csinálja a doki mert nekem ,ég soha nem vitte le hatvanasnál kissebbre a petefészkeimet, hogy hármat be tudjon rakni.
párom meg már többre nem akar menni mert engem is nagyon megterhel ezzel a sok szurival.

Te hogy vagy?? már lassan a cél egyenesben vagy de szeretnék már én is ott tartani és bízni, hogy lakik valaki a pociban. eszed még a husit??
zsuzso2119

Egyél sok sok husit, hogy ne is menjen föjjebb a víz igen nagyon jó nem tudom, hogy hohy csináltad de az kiváló ügyi vagy.
zsuzso2119

Ani, mennyi húst ettél te naponta, hogy ilyen kevés a hasűrid??? Én tuti megettem a napi 40-50 dkg-ot, mégis 47 lett.... hogy csináltad? Ettél mást is mellette?
banya00

6 meg 8 sejtesek??? nekem csak 4 sejtes volt mindkettő....
banya00

Ani, ezek nagyon értékek!!!!! Nagyon jó hírek!!!!!!!!!!!!!!
Hanyadik nekifutás ez? (elfelejtettem :oops: )
banya00

Igen ani el árulhatnád, hogy mit csináltál, higy ilyen jó lett nekem is 20 lett.
Mindenre vevők vagyunk minden titok érdekel.
zsuzso2119

köszi csajok Hát mindehhez kellett egy lombikos barátnő,aki tartotta a lelket bennem,h igenis nyomd le a husit.Én már 2xátéltem azt h nem kaptam vissza egy db babát sem és azt hiszem aki ezt megtapasztalja,átéli az már csak előre akar törni.Augusztusban 18petét szivtak közepes hyperstimus lettem,katasztrofa volt.3napig csak bőgtem.Bennem mindvégig az volt h soha többet nem történhet ilyen!Már a szurik előtt elkezzdtem asszem kb 1nappal a 40dkg husit és 3l vizet.És mellé ettem a lyukasos sajtot kb 10 dkg-ot és kis salátát,meg hébe hoba ittam a fegérje port.
ani8603

Banya nekem azért volt több sejtes,mert én 3naposan kaptam vissza!Ti meg 2napossan!Teljesen jo volt a 4sejtes.
ani8603

milyen fehérje port mi a neve?? Mi van azzal a sok petesejtel??
zsuzso2119

Férjem vette konditeremben,gyuro emberek szokták inni:) Most fekszem de ha felkelek megnézem a nevét és leírom.Zsuzso te mikor tesztelsz?
ani8603

http://sport8.hu/Biotech_Isowhey_Zero_500g

ezaz csak nekem zacskósba van...
ani8603

Nicolebaby kezdek vérezgetni csoda lett volna ha össze jött volna. sajnálom nagyon pedíg bíztam benne.
zsuzso2119

Hát Zsuzso nagyon sajnálom! Én meg az előbb csináltam 2 db nega tesztet ismét!

Szóval ez a hajó már elment.....

Azért még szerdán próbálkozom, de az esély minimális!!!

Úgy látszik, hogy ebben a körben senkinek nem sikerült Hát nagyon rossz arány!
nicolebaby

Nagyon sajnálom én is majd meg látom, hogy mit mond a doki de a párom nem akar több stimut

zsuzso2119

sajnálom csajok.zsuzso a párod miért nem akar?nekem ez volt a 4.stimulácíóm.
ani8603

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?