Sziasztok lányok,
mmzs,
igazad lehet mert a kariotipizálás az vérből megy, de biztos hogy van olyan is hogy ha van rossz gén a férfinál, akkor ki tudják szedni valahogy. Nem vagyok genetikus, de a preimplantációs géndiagnosztika pont erről szól. Persze ezzel lehet hogy csak azt tudják kiszűrni, hogy milyen betegsége lesz a babának, és ha jól tudom blasztociszta állapotig tudják nézni, pl. lombiknál.Megkérdezzem az ismerősöm ők hová járnak?Az viszont biztos, hogy ez a módszer nagyon drága, állítólag a lombik szurik ára semmi ehhez képest!
Lexi,
várom holnap a híreket, biztos nyoma sem lesz a kis tömlőnek!
Az MRI-t is kiértékelik most? janulának is volt adenomája, és neki is rendbejött a bromotól, biztos minden okés lesz, és márciusban, újult erővel, napsütésben, jöhet is a lombik!
Magdipeti,
sajnálom hogy a bal oldal nyert.
Próbáld úgy nézni, hogy megúsztál egy fölösleges terhelést így, inkább kexeljetek otthon, amikor lehet! Tudod sose lehet tudni mikor jön a csoda, hisz nem én vagyok az egyetlen akivel ilyen csoda történt!
Ti magatok írtátok, hogy mindig vannak itt csodák!
Nagyon szorítok nektek!
Üdv Almanna,
nincs tapasztalatom, de vagyoka csoda babás
, HSK előtt kiderült hogy terhes vagyok.Viszont az biztos hogy én a laparoscoposat választottam volna, mert akkor tényleg egyszerre meg tudják oldani , ha baj van, nem kell még 1 műtét...és persze megy az idő is. Nekem sajna nem ajánlották fel a laparoscopiát.Csak ügyesen, szorítok!;)
Dolfi, gyere gyorsan át a SOTE-ra, és menjetek együtt Almanna-ával!
Együtt mindig könyebb!
Gabci,
ez csodás hír, nagyon szurkolok hogy növögessenek csak tovább szépen a mazsik
!
Mira,
nagyon szorítok, a szerdai inszemhez!
Edina,
köszönöm jobban vagyok.
Ha múltkor sem volt jó a hosszú protokol, akkor most miért kellett megint?
Erre van valami szabály? nagyon szurkolok, hogy behozd Gabcit, és együtt mehessetek a műtőbe!
. Hajrá szabi, pihi, nőjjetek töszőcskék!!
Lányok,
tegnap délutántól, ma délig nagyon szúrt a pocakom, konkrétan a régi vakbél műtétem helye. Pici voltam, 3 éves mikor csinálták, de nagyon ronda gyulladt lett, nagyon ronda a seb még most is látszik a mélyedés a pocakomnál, ahol bent volt a cső ahol tisztult.
Kérdés 30 év eltelt, lehetséges hogy belül a terhesség ilyen szúrkálást okoz a műtét helyén?
Ölelés, és szép estét!