Sziasztok csajok,
Először is drága izgulós Janula
,
Nem fog megjönni, mondtam, hogy érzem, hogy ott a baba, és semmit se félj, mert mi itt vagyunk veled, és küldjük az energiát!!!Ma reggel is imádkoztam érted!
A fiatalabbik vagy az idősebbik vérvételes hölgy volt ilyen tündér? Látod ő is érzi!
Nincs igazad, mert már 2 lőrinci babás...ott a manó hidd el
!!!Kapaszkodik az a kis prücsök, mert érzi, hogy csuda jó helyre fog születni, és egy tündéri aranyos anyukája lesz, aki már nagyon várja őt!!!
Nagyon várom a holnapot!
Cicmorgó,
Kipróbáltam a tuti, de annál rosszabb ízű csodatrutyit, konkrétan öklendeztem tőle, de nem jött ki szerencsére., és egyre jobban vagyok!!
Ma volt az első olyan este amit majdnem végig tudtam aludni köhögő roham nélkül, csak pipilni kell állandóan.
Edina,
igen, nem kockáztattam, hogy nem jövök ki teljesen és lesz valami szövődmény, így második hétre is kiirattam magam.A pénz miatt vaciláltam, de úgy döntöttem a csodamanót
nem kockáztatom, annyit nem ér a pénz!
Louise,
na akkor te vagy a 3. lőrinci csajszi!
Szoritok érted is mint itt mindenkiért! hajrá!!
Magdipeti,
vigyázok magunkra, érted meg nagyon-nagyon szorítok, és küldön az agykontrollos energiát...nyikorog az ágy ugye!??
Maci,
komolyan imádom olvasni mikor írsz. Mindig megmosolyogtatsz.Nagyon jó érzéked van felvidítani az embereket!
Természetesen küldön a kis Amazonnak az energiát, vasárnap minden rendben lesz!!
Képzeld én is voltam 1x diákolimpián.Mi másodikak lettünk akkor csapat Kumite-ben.Majd lefényképezem az érmem, és elküldöm neked!
Szurkolok nagyon nektek, hogy Kismackó 2.0
, mihamarabb hazatérjen a sítáborból!
Holnap várom nagyon a híreket lányok!!
Addig is vigyázzatok magatokra!Ölelés!