Sziasztok!
Micsoda forgalom.
Wanga, hát ez az ötszámjegyű rendelési tarifa nekem azért sok akármilyen tuti doki. Akkor majd mennyit adsz ha szülni fogsz? Aztán tényleg befejeztem az anyagiaskodást.
Azért a vidéki orvosokat se magasztaljuk túlzottan, nekem eddig csak rossz tapasztalatom volt itt is, ebbe beletartozik az egyetlen eddig szeretett dokim, aki 6 év után hagyott a pácban.
Wanga, a kacifántosság azt jelenti, hogy a két lányomnál szépen hatott a closti, semmi gond nem volt, most meg három hónapból kettőben nagy cisztáim lettek, így ezzel le kellett állni, és most Pestre kell járnom, mert eddigi dokim nem kívánt tovább velem foglalkozni, most hogy kicsit problémásabb vagyok, mint korábban. Most várom az új vizsgálatokat, majd aztán valamikor új terápiát stb.
Szerintem a Söfi kinézetével semmi gond, a lényeg mindig az ember, aki foglalkozik a beteggel, az minden kényelmetlenségért kárpótol, ha megbízható és odafigyel rád.
Én voltam hatágyas szobában, mikor első lányomat szültem, igaz még itt Esztergomban, és volt roma is bent, és az az igazság, marhára nem érdekelt ki mit csinál, vagy milyen. A lényeg a babám volt, csak őt láttam senki és semmi mást. Jaj de jó volt.
Tina,
a kutya nagyon nagyon édes, Bogáncs a neve, majd rakok fel képet, ha a főgazdi (a férjem
) végre hazahozza a digitális fényképezőgépet. Olyan örökmozgó, lassan leszedi a nadrágomat, a garázsban már mindent összekutyult, a macskámat sportolásra kényszeríti stb.
Szia Virnya!
Hol jártál eddig? Te aztán jó sokat sportolsz, mi a foglalkozásod egyébként hogy ennyi időt tudsz szakítani erre? Érdekes amiket a HSG-ről írtál, nekem ilyeneket hogy borotválás nem kellett csinálni, beöntést nem csináltak. A görcsölgetés, pecsételés előfordul. Nekem is volt. A lányom keresztanyja éppen abban a hónapban lett, babás, hogy megcsinálták neki a hsg-t, tegnap született meg a kislánya. Én úgy emlékszem nekem se mondták, hogy védekezni kell. Nem a ciklus elején csinálták neked? Mert olyankor szokták csinálni, mikor még nincs érő tüsző stb. Na de lehet hogy el vagyok tájolva.
Falina,
nekem is mindig volt a jobb vesémben tágulat, de mondjuk én sose éreztem, csak az uh-n látszott. De attól még lehet, hogy neked fáj. Jaj nem akartalak lelombozni.
Puszi
Dana