2014.02.06 20:22
2014.02.06 21:06
Krampa, ne már! Legyen végre mindenkinek jó! Tudom, ez tök butuskán hangzik, nyilván az is... Épp hiperérzelmes hangulatban vagyok... De tényleg, nem lehetne mindenki nyugiban egészséges és fejlődhetnének "papÍrforma" szerint a bébik?
Nekem egyébként régóta van méhszájsebem, épp a teherbeesés előtt gondolkodtam rajta, hogy a mindenféle alternatÍv módszerek, kencék stb. nem segÍtenek, talán fagyasztani/vágni kéne, de ugye babával ez nem Így műkszik. Talán utána, ha szükséges. Szerencsére mióta bébi van, azóta nincs vele gondom (és most le is kopogtam, hogy Így is marajdon, pedig nem vagyok valami babonás)
KITARTÁS.
2014.02.06 21:36
2014.02.06 21:45
2014.02.06 22:29
2014.02.07 08:54
2014.02.07 11:59
2014.02.07 14:04
Követhetetlenek vagytok . Nem ígérem, hogy mindenre sikerül reagálnom, annyit azért nem alszanak a csajok . Ma egyetemen kéne lennem, de SZaffi reggel annyira köhögött, hogy itthon tartottam és én se mentem be hát nem a legjobb félévkezdés, ráadásul ma derülne ki, mit kéne csinálnom a mentoráltammal, akivel meg nem tudok még 2 hétig találkozni, mert jövő héten meg mi nem leszünk itthon. Szaffim egész nap tök jól volt, de sztem nem elmúlt a köhögősség, csak elterelte róla a figyelmet Mesó. Kis törpe vihogva ölelgette a nővérét, aki ettől a halálba rohanna, amúgy is elég sok Aspergeres tünete van a nagynak (mondjuk logikus egy ilyen apa után, de legalább SZaffin látom, hogy egy csomót már kinőtt, sztem 4-5 éves korára átlag-gyerek lesz ).
Férjekről: amit egy férj megígér, azt meg is csinálja!!! Nem kell minden évben emlékeztetni rá, jó?! Az enyém ilyen. Én nagyon jól bánok a fúróval (apám nem bírta leküzdeni, hogy nem fia született…) meg remek kis szerszámos-ládám van (bár kedves férjem folyton lenyúlja az imbuszkulcsaim és kicsi csillagcsavarhúzóim, úgyhogy tavaly karácsonyra kapott egy saját készletet). De teszek fel egy képet nektek, hogy oldottam meg a légkondi légterelőlemez-problémát a nyáron . Igen, már második nyár óta ilyen .
Cukorterhelés nekem is csak tej-zsömle páros lesz, Zsiráfcápához hasonlóan István kórházas vagyok yeeeee
Csajok, én vállalom a felelősséget, terhesség nélkül is sárkány vagyok . De nálunk apa az, akire a terhesség szarul hat nagyon, tiszta türelmetlen lesz a lányokkal. Szülés után még rosszabb, komoly pszichoszomatikus tünetei voltak Mesó születése után, és hát ő nem az a kibeszélős .
Barbi, örülök, hogy minden rendben odabent Meg annak is, hogy ilyen hamar orvoshoz jutottál és nem kellett 2 hétig feleslegesen idegeskedni!!
Krampa, neked muszáj vérezgetned, hogy végre nyugton ülj a seggeden. Lányod így kommunikál veled Gap-os oldalon én nem találtam az olcsó cuccokat, de a bébiruhákba beleszerettem. Azért nem fogok venni a mai euró árfolyam mellett
Alexa Mesóval volt nagyon béna csúcsos pocim néha Azon kívül, hogy idegesített, semmi más gond nincs vele . De idétlennek éreztem. Én mondjuk „visszanyomtam” a gyereket (oké, ez a végén volt ő meg egy 4 kg körüli gyerek, hát nem fért el és folyton mindenembe belemászott )
Zsiráf Én voltam Istvánban alapítványiban Szaffival, akkor (2011 január) 10e/nap volt az ára. Szüléskor szóltunk, hogy oda szeretnénk kerülni, így az utsó két éjjelre jutottunk be. Nálunk apa akkor beköltözött hozzánk. Mondjuk vele sokat voltam bent, és a beérkezési dátummal „álltunk sorba” a listán a szobáért, így a péntek délután 2 órás időpontommal kedd délelőtt mehettünk át (szombaton született a csaj, csütörtökön mentünk haza, mert 20% fogyás után megvárták, amíg hízni kezd).
REni Alvásidő tekintetében én is rohadt rugalmatlan vagyok, nekem is kell az az 1-3 óra nyugi. Nagy ritkán van, ha anyáméknál vagyunk itt a szomszédban, hogy apa hazahozza MEsót aludni, én meg maradok még SZaffival. Ilyenkor a nagy kihagyja az alvást és megy lovagolni az uncsitesóval, de estére általában már elviselhetetlen. Mindegy, ingyen lovaglás megér ennyit .
Gyerek cipelését én nagyon megértem. Mondjuk én bekötöm Mesót a babakocsiba és ordítson ugye, de hát így „könnyű” (sose ordít 15 mp-nél tovább).
Hívj mentőt! Totál indokolt egészségügyileg. Mentőorvos pedig nem fog aktívan beavatkozni, mert valószínűleg kevesebb szülést látott még, mint te . Anyám mentővel vitték, mikor én születtem és az orvosnak az volt élete első fuvarja, hát anyám nyugtatta végig, hogy nyugi, én már szültem . Jó, mondjuk vicces volt, mert anyám azt gondolta, majd az első vonattal felmegy Pestre Balatongyörökről, de fél órával később már megvoltam… utólag csak egy jó sztori .
Ducky Mexikói sztorid wow! Én meg azt hittem bátor voltam, mert egyedül mentem végig a Caminon . Azért gondolkozom rajta, hogy mekkora lányaimat engedném el ugyanígy .
Balnka Barátnőm 25 kg-t hízott a másodikkal és folyton azzal b..tatta a védőnő, hogy nem kéne híznia . Ott mondjuk éreztem, mért, nálad nem annyira. Én már végre híztam 2 kg-t és nagyon örülök neki, mert a csajokkal sokkal többet szedtem fel és engem aggasztott, hogy most nem . És igen, a gyerek + kiszolgáló létesítményei 6-8 kg-t tesznek ki, plusz a végén feltöltődsz vízzel mint egy teve. Én 3 hét alatt 10-10 kg-t adtam le a szülések után, a többit viszont . Na igen… Én úgy számoltam, hogy amennyi a gyerek x2 az indokolt volt, + kb. 2 l víz. A többi a tartalékképzésem. Hiába, háborús túlélő típus vagyok genetikailag .
SZekszpóz semmi extra, csak te legyél felül… á, mégse bírom nyitottba leírni, majd küldök privit, ha nem kellnek fel addig a törpék.
Alattunk itthon van a 4 éves Gergő fülgyulladással. Múlt héten feljött az anyja, hogy a lányaim hangosan tologatják a kocsikat, nem tud aludni a gyerek (délután5kor). Erre egy hete azt hallgatom, hogy dél és 4 közt valami szar zenei csatornát övültetnek . Amúgy is idegesít a csaj, mert én nem érzem indokoltnak, hogy a 4 éves gyerekének a babakocsiját, kismotorját, kisbiciklijét, felnőtt biciklit gyereküléssel, nagy dömpert és egy homokozó készletet kerülgessek a babakocsi tárolóban, miközben vannak más gyerekesek is . Oké, babakocsisok most csak mi vagyunk még, bár a szomszéd is beteszi lassan, ma hozzák haza a picit a kórházból Pedig bírtam volna, hogy a házban a 3 legkisebb gyerek az enyém, de belepiszkoltak itt a képbe . Gergőhöz visszatérve, ő is egy olyan pont, ahol bajban vagyok, hogy válaszolja SZaffinak ítélkezés nélkül . „Anya, a Gejgővel valami baj van, hogy még mindig cumizik/ronygyizik/babakocsiban viszi az anyukája?” Mert azért sok eset van, amikor indokolt még 4 évesen is a nyugi-helyzet, de valahogy mi csak ilyen esetekben találkozunk vele, és tényleg elég fura lehet ez SZaffinak, aki azt látja, hogy a kicsi baba húga viselkedik így .
2014.02.07 14:34
2014.02.07 19:02
2014.02.07 20:46
2014.02.11 08:39
Szasztok!
Vagy ezer éve nem jártam erre és olvasni is csak ritkán tudtam... Én személy szerint nem vagyok zárt párti és még eddig sosem voltam zárt topikban mert eddig nem merült fel és nem látom értelmét mert olyan nagy titkokat nem ír az ember amit szégyelne szerintem... Meg még utolsó hónapban is szoktak csatlakozni...
Egyébként én se tudok belépni ebből gondolom nem vettél fel Renáta mert azt hitted már nem is jővők többet...
Mi jól vagyunk igaz volt megint hányós betegség itthon, meg valaki majdnem mindig beteg, de jól birjuk azt hiszem
Nekünk az oviban múlt hét szerdán volt farsang amit elég olcsón megúsztunk! Ákoson az a dinós jelmez volt amit még tavaj vettünk Alexandernek Alexandere meg még jó volt az amit 3 évesen hordott az első farsangján lovag jelmez (igaz az akkor még nagy volt rá kicsit...) egyedül a fej része nem volt jó rá de későn vettük észre így maszk nékül volt...
A bölcsiben meg 21.-én lesz farsang, de Zsombornak még nincs jelmeze és nem is találunk ilyen kicsit (80-86-os kéne) Valami állatra gondoltunk, de mindegy csak bohoc ne legyen...
Én is nagyon érzékeny vagyok lekileg olyan december közepe óta képes vagyok sírni egy reklámon, de néhány hete lapoztam az auchan újságot és elpityeregtem tőle... Igaz megbántani nem tudnak 1 könnyen, mert az lepereg rólam, de csak úgy sírni az meg... Nekem szerencsére problémamentes a terheségem és szerencsére még a pocim se nagy annyira, hogy bármiben korlátozna komolyabban igaz pár hete már nem tudok hason aludni, de ez legyen a legkevesebb gond! Az oldalfekvés a nyerő mostanság...
A szüléstől egy kicsit szerintem mindenki tart, de nekem is csak annyi, hogy nem legyen túlzottan koraszülött, meg ne legyen császár! De úgy egyébként a többi részével nincs gondom. A két nagyott gátmetszéssel szültem mondván magas a gátam... Akármit is jelentsen ez, de szerintem egyáltalán nem vészes, vagy csak nagyon jól csinálták, mert nagyon észre se vettem... (Mondjuk fájás közben vágnak direkt, hogy elnyomja a fájdalmat...) A varrás utána kicsit kellemetlenebb mondjuk az elsőnél rosszabb volt a másodiknál már alig volt kellemetlen (vagy jobb dokit fogtam ki) Zsombornál már gátvédelem volt és nagyon nem is repedtem igaz itt annyi maradt meg, hogy lassabb volt a kitolási szakasz e miatt... De ez se volt vészes, csak úgy érezrtem tóvább tart...
Üdv mindenki nek újjaknak, régieknek és remélem azért felvesztek majd az újba is... Szép napokat!
2014.02.12 09:15
2014.02.12 12:31
2014.02.12 15:38
2014.02.17 17:26
2014.02.18 15:24
2014.02.18 18:30
2014.02.19 12:27
Ilcsi, nálunk is a kis korkülönbség a divat, de ettől még félek tőle . Bár, Mesónál is féltem aztán nagyon jól működött/működik . Irigylem tőled a 2 napos munkaheteket! Egyetem miatt néha bemegyek a régi munka helyemre gyakorlatra, és úgy dolgoznék heti 1-2 napot . De tanárként ugye legalább 1 tanév és legalább heti 3 nap kell (heti 3-4 órás tárgy a matek). Más meg még mindig nem érdekel, mint a tanítás .
Mesélj, hogy reagáltál, mikor rájöttél, hogy jön Négyeske? Hány hetesen tűnt fel egyáltalán? Én heteken át hárítottam a tüneteket, mire végre teszteltem . A fene se gondolt pont a terhességre a terhességi tünetek alapján .
Pandi, nálatok nem jön még az ötödik? Mi ez a szokatlanul nagy szünet? (oké, csak vicceltem )
2014.02.20 06:03
2014.02.20 14:23
2014.02.24 07:12