Huhh!! Bagzer, ahogy olvastam, hogy Katy benn van a kórházban, és úgy tűnik, szül, egészen libabőrös lettem
Nagyon drukkolok neki
Na, többiek, kapjátok össze magatokat, aztán utána
(Én inkább még maradok itthon
)
Aura, köszi az infókat, az a helyzet, hogy pont a Bubivspannál rendeltünk eddig mindent, és nem tudnak kerekíteni
Épp most voltam náluk balhézni, azért jósok pénzt kifizettünk nekik, és egy csomómindent nem méretre vágtak, meg elfelejtettek, és ezt intéztem. Úgy mentem oda, hogy nem verem ki a balhét, meg normális leszek, de valamit beszólt a csajszi, aminek az volt az értelme, hogy a kisebb munkalapból mi nagyobbat csináltunk, hogy majd reklamálhassunk, ettől besokalltam azonnal, és olyan buta lettem, mint állat
Mert ugye hormonok, meg hiperérzékeny vagyok amúgy is, hát még erre a konyhára
Szóval nekiestem szegénynek, hogy hogyképzeli, hogy olyan ügyesek vagyunk, hogy megnövesztjük a lapot, meg ilyenek, és egyébként is, meg különben, és húúúdekiosztottam őket. De onnantól fogva kicsit máshogy kezeltek, és a végén valami maradék lapból csináltak meg olyant, ami a mi sarunk volt, és azért se kellett fizetni, szóval rendesek voltak.
Egyébként ha így áll a munkalapbigyó, akkor lehet, hogy van itt a környéken néhány asztalosműhely, megkérdezem őket, hogy lehet-e vinni... Azér Vica, küldjed a számot, azt is megpróbálom. És drukkolok, hogy úgy szülj, hogy Imid le ne maradjon a sorozatáról
A hétre ígérted a telet, nem? Akkor jöhet a csemete is
Savitri, Hana bugyija szexi
Rékacs, visszavonom a tiszta anyját
én össze tudnám keverni a kettőt... Akkor valami nagyszülőre is hasonlítasz biztos
Jimb, tökjó, hogy rendben érzed magad! Pihizz sokat, de most már egyre kevésbé kell aggódnod
Na, lassan ideér a húgom, azt nyomulunk a takarításban. Remélem estére végzünk mindennel. Szép nap lenne, mert még pelenkázót is raknánk össze
Na, puszik
KIkocska
37+4