Sziasztok lányok megint itt ahogy ígértem.
Noee, igen nagyon örülök a csodának, vagyis még óvatosan örülök.
Most mértem a hőm 37,6. Folyamatosan mérem, majd utána járok h bevehetek-e valamit ha feljebb megy, vagy marad az ülőfürdü...köszi Cicmorgó!
Akkor a pociszurka miatt is megnyugodtam, és akkor csak vv-t kérek a klinikán. A dokimhoz meg akkor 3 hét múlva megyek, ellvileg akkorra leszek 7. hete.
Itt a kért csoda kombó amit összeállítottam a férjemnek:
1 napi vitamin adag.:
- C-vitamin :2000mg
- Omega 3 :2*1000mg (reggel és este)
-Q 10 :60mg (1 kapszula reggel)
- Magnézium: 400mg
- Calcium: 500mg (reggel egyben 2*250g)
-Folvas : 400 mikrogramm (1 tabletta reggel)-a folsav a férfiaknak is fontos a spermaképzéshez!!
-D3 vitamin
2000 NE), túladagolni nem lehet, ha valaki besárgul akkor vagy abba kell hagyni, vagy csökkenteni a mennyiséget
-E-vitamin: 400mg (1 tabletta reggel)
-Ginseng:100mg (2*1 tabletta)
-Szelén:200 mikrogramm(1 tabletta)
Cink 50mg (1 tabletta reggel)
Az eddigi vitaminokat egyben rendeltük meg, mert van amiből van 90 db-os kiszerelés és olcsóbb a neten (shop.builder-ről), így kb. 22.000 /3 havi adag.
Régebben szedett még az első spermavizsgálat előtt 3 hónapig Freulant-o (Czeizel doki nagyon ajánlja), akkor még nem tudtuk hogy baj van. Sajnos nekünk mint kiderült ez nem segített mert utána az első sperma vizsg. eredmény volt nagyon rossz.
A ferulatban benne van kb. a fele azokból amit fentebb összeírtam, csak kisebb dózisban.
Ebből 3 havi adag 24.000 !!
Van egy másik csodaszer a Fer14 (1 havi 12.000 Ft min.!!!), de annak az összetétele hasonló mint a Ferulantnak, így azt nem rendeltük meg.
Pont anyagi szempontból kezdtem el utána járni, és számolni.
Ezzel a 3 havi vitamin kombóval 22.000-ért jobban járunk , mint ha valami csodaszert veszünk.
A vicc az hogy barátnőmék hasonló helyzetben voltak, és náluk az andrológus, mondta is hogy ne vegyenek csodaszereket, hanem majd ő összerakja milyen vitamint szedjen. Konkrétan szinte pont ua.-okat írta fel mint amint én összeraktam.
Most jön az amit ezeken az "alap vitaminokon kívül szedett", és elég drágák:
-Maca Vibe azaz a perui zsázsa , DM-ben veszem mindig, 25% kedvezményes kuponnal, így 1 havi adag az 1 doboz (napi 1*3 tabletta) ára 46000 Ft
-Fűrészpálma(Saw palmetto) kivonat:540mg (1 tabletta), 3 havi adag=1 doboz, neten rendelve: kb 2700-2800 Ft
_-Bio Tech Tribooster (királydinnye -Tribulus Terrestris kivonat): 1*2000mg ( 1 doboz, 60 kapszula,= 2 havi adag) 4700 FT .
FONTOS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:A Tribulus tartalmú gyógynövény nem steroid!!A szervezet természetes tesztoszteron termelését serkenti, erősen libidó emelő!!
a Tribulust csak 4-6 hétig lehet szedni , majd ajánlott 2-4 hét szünetet tartani!!
A Tribulust , CSAK a Fűrészpálmával együtt szabad szedni, különben a tribulus mellékhatása prosztata megnagyobbodás lehet!!!!!!!!
Plusz dolog, de nem fontos annyira, h a férjem még napi 2x fehérje turmixot is iszik!
Igy összesítve mindent ,3 havi kombó: 45650 ft--> 1 havi 15-16.000 Ft
Tudom h most hirtelen nagyon soknak hangzik lányok , de ha pl a er14-et nézed 3 havi adag akcióban
37.500, abban csak a kb a 50%-a van benne amit a férjem szed.
Ezeket min.3 hónapig kell szedni.Mivel a férfiaknál 3 havonta cserélődik teljesen az "állomány"
Nálunk október végétől szedi (január végén volt a 2. spermavizsgálat ahol 9x annyi lett a mennyiség és a vitalitás is javult) a férjem ezeket, én csak a vitaminok első listáját szedem, az alapokat, és remélhetőleg meglett az eredmény!!
Remélem segítettem azoknak akik hasonló cipőben járnak!
Szép napot nektek lányok, és még 1x köszönöm a szurkolást!