Szaisztok!
Hát én is az összes gyerekem a kórházban szültem és ez idén se változik...
Hát vannak érdekes változások, mondjuk pelust és tőrlőkendőt 5,5 éve is kellet vinni ez nem változás, csak az, hogy már szülésnél előre ki kell készíteni, mert már ott nincs kórházi...
A ruha kérdés is ember függő. Mondogatták, hogy aki tud hozzon, de én nem vittem és tényleg szó nélkül adtak amikor úgy lebukta magát a szentem, hogy átázott a ruhája...
Szenpétervári dr.nő nekem is hiányzott, viszont az tetszet, hogy már bent előttem vizsgálják a babát és tuti nem utólsó nap kapta a bcg-t hanem 2 naposan, így be se sárgult, mert az kicsit megélinkíti a babákat...
Egyébként nekem az nemtetszik, hogy már 1. nap fürdetik a babákat, mert a magzatmáz és egyéb terheségből visszamaradt anyagok felszívódási ideje 24 óra.
És azt ajánlom, ha tudsz vigyél magaddal valamilyen popsikrémet, mert a kórházi nagyon rossz! Tiszta piros lett a gyerek bőre tőle
Meg vigyél fültisztító pálcikát köldökcsonk kezeléshez, mert az is vagy kevés vagy nincs is nehéz újjat szerezni bent...
A házaságit úgy tudom elviszik és tényleg az anyakönyvi kézhezvételénél kapod vissza, de mi nem vagyunk házasok, csak hallotam, hogy így müködik.
Ha van még kérdés, stb írj majd lesem a topikot!