Szia Nóri.
Nagyon sajnálom ezt a rémálmot. amit a szoptatással csinálsz, nem is tudom hogy bírod ennyire jól én már tuti kilennék. Főleg ettől a rakat gyógyszertől, amit beszedtél, még jó, hogy kivan a beled tőle.
Nyomasd nagy dózisban a probiot nagyon kell!!!
Azért tűnök el, mert kivan a belem is munkától, háztartástól. Egyszerűen nem tudom paralell művelni a kettőt. Hazajövök szétnézek és sírhatnékom van a kupitól és a portól.
Nem tudom mit csinálok rosszul, de valamit nagyon, hogy nem tudom behozni magam.
Elvileg 10-16ig dolgozom, de ezt valahogy sosem sikerül tartani, valami mindig jön és már du. fél 5 vagy 5 és akkor már csúszik minden, rohanás haza, apa hozza a gyerekeket mindig az ovikból...ugyanakkor meg kell hogy dolgozzak 3 gyerek és házhitel és minden mellett.
Jó is történt velem azért, sikerült örökbe fogadnom egy szálkásszőrü tacsi kislányt. Ivartalanított 3 éves nagyon cukika manócska. Mindig volt kutyám és nagyon hiányzott és Apától kisírtam, hogy ha már kertes ház, akkor ugyan már...de nagyon élvezem.
Viszem reggel és este sétálni, amikor élvezem a csendet 2x fél órában kb. Nagyon kedves kutya, imdja a gyerekeket, pedig nem volt jó sorsa eddig, de majd most....
A gyerekek most jól vannak nálunk, szeretném is ha ez az állapot fennmaradna. Ja, nem. Hazudtam. Levinek ma olyan lett a keze, hogy frankón rosszul lettem. Szerintem az oviban valamelyik folyékony szappanra beallergizált, tiszta ekcéma majdnem könyékig, nagyon csúnya.
Megijedtem rendesen, hvtam a dokinkat, hogy most mit tegyek. Mondta mivel kenjem be, meg hogy vigyek az oviba neki külön antiallergén szappant. Eddig oké, csak majd nekem ott figyelik, hogy azzal mos-e kezet??? Ez állami ovi...na majd meglátjuk. Holnap reggel viszem is, mert ez így nem mehet.
Nem tudom kinél hogy vsn , de itt kérik a tisztasági csomagot, amiben mindenki olyan foly. szappant visz amit gondol vagy a legolcsóbbat...bár még ez sem igaz, mert múltkor itthon a Palmolive-ra kezdett a, sensitive-re, na tettem is el.
Veszek holnap Dermaxot, az állítólag jó vagy valami ilyesmit.
Valakinek efféle probléma, tapasztalat, lécci osszátok meg velem.....
Na szép Jóéjt Nektek!
Szilvi