Regi, EZT MOST FEJEZED BE !!!!! ILYEN NINCS ! EGYIKÜNKNÉL SINCS ! KELL 2 DB POFON JOBBRÓL-BALRÓL, VAGY MI BAJOD VAN?
Nem hiszem el, tiszta ideg vagyok. Tudod miért, mert annyira átérzem és hidd el mindannyian átérezzük, hiszen ugyanezt csináljuk!!!!! Nem tűnt fel????
Nem akarod, hogy gyereked legyen? Jó akkor, hagyd abba. De ha azt akarod, hogy ANYA légy, AKKOR ADDIG CSINÁLOD, AMÍG NEM SIKERÜL ! El lehet keseredni, de feladni soha!!!!!!!!!
Amit meg priviben írtál - egyértelmű, hogy kiidegeled magad rajta! De a mi életünkben most mi is a legfontosabb???? A baba. AKKOR, A TÖBBIT MEG LESZAROD!!!!!!!!!
Megírom priviben miért is ilyen nagy az arcom, és hinni fogsz nekem.
MEG MI AZ DUMA, HOGY JÓL VAN SZIASZTOK, AZÉRT OLVASGATLAK TITEKET!? Mi ez?!!! Ne búcsúzgass, ITT A HELYED, OLVASOL ÉS ÍRSZ. Elkenődsz, mi összekaparunk és csináljuk tovább.
Tudod nagyon jól, hogy pénteken lesz a tesztem. Nem akarod tudni, mi lesz velem, nem akarsz velem sírni, vagy velem örülni ???? Dehogyisnem!
Figyelj, holnap mentek, ott megmondja a doki mi lesz, ha nem lesz beavatkozás, megfogod aptyukat és szarrá szexelitek magatok. Akár az esélytelenek nyugalmával is mehet, az lényeg, laza légy. 24 órát él a petesejt, belefértek. Megtettél mindent. A többit meg Jóisten intézi. Sosem tudhatod, mikor jön össze! Már olvastunk, meg hallottunk ilyen történeteket, nem?
Remélem, most megijedtél és meggondolod magad.
CSAJOK ! CSAJOK !
Segítsetek Regit visszatéríteni!!!!