Sziasztok
Néhányan talán még emlékeztek Rám, bár elég régen eltüntem a Margit kh-as topikból mert nem volt időm rendesen követni az eseményekt...Bocsánat
Nikcsi
Jól megijesztettél, de látom már, hogy egyben vagytok még
Csak azért jelentkeztem be ide, mert mi is Margitos Babák vagyunk
(bár nem ott születtünk) Ikergyermekeim 2003.10.10.-én a terhességem 31.-hetén születtek meg a SOTE I-en. Elötte egy hónapot feküdtünk korházban. A koraszülés szomorú ténye miatt a túlzottan pici súlyú babákra való tekintettel szülni átszállitottak a SOTE-ra és három hét múlva térhettünk vissza már hármasban a Margit kh PIC-ére amit nagyon-nagyon vártunk már és végtelenül hálás vagyok azóta is Mindenkinek aki segitett nekünk azokban a nehéz hetekben
5 hetet töltöttünk a PIC-en és nyugodt szivvel merem állitani nagyon készséges, profi, rendes és emberséges csapat dolgozik ott együtt
Tény, hogy nem mindenki "tökéletes" de hát mi sem vagyunk azok, viszont szakmailag és emberileg is többségük a legkiválóbb elismerést érdemli
Gyerkőcök most 15 hónaposak, "késői mozgásfejlődés" figyelhető meg náluk de korrigált koruknak megfelelően fejlődnek. Dévény tornára járunk időszakosan és most szemészeti problémáink is adódtak bár nem teljesen biztos, hogy mindez a koraszülöttség következménye. Lili és Gergő nagyon eleven, rosszcsont baba, mindent lepakolnak, kirámolnak és a villanytűzhely gombjait is profi módon kezelik
Minden Pocakosnak drukkolok és könnyű szülést kivánok a babázóknak pedig türelmet és jó egészséget
Puszi:Doris