Sziasztok!
Végre újra írhatok Nektek és olvashatok is!
Elvileg otthonról is tuok netezni, de ezen a hétvégén ez nem jött össze...
Hiányoztatok ám!
Anikó,
Ti együtt laktatok anyósékkal, aztán elköltöztetek?! De jó Nektek!
Ez a nem kopogás nélküli benyitás tényleg elég gázos... Nálunk anyós mesélte, h az ő anyósa volt ilyen, h minden reggel vitte a szobába a kisfiának a kakaót (
) és ha hallotta, h még akcióznak, akkor megállt az ajtó előtt és kivárta a végét....
Azért az is nagyon durva lehetett!
Nekünk a benyitogatás ellen egy módszerünk van: az ajtó elé tolunk belülről egy széket, ezzel elodázható a bejutás.
De nálunk azért elég jó felfogású a társaság (a nők legalábbis), mert ha a kopogásra nem érkezik válasz, akkor elmennek és visszajönnek később. Apukát nálunk sem szokta zavarni, ha nem válaszol senki, ő beront és a szék sem tartja vissza...
Ellene vmi más módszert kellene kitalálni.
Hogyan akartad apukát kellemetlen helyzetbe hozni?!
Lolita,
Az anyósod nem semmi! Rátoknyit, majd ő sértődik meg?! Úrrrrisssten! Ezek szerint csalódott Benned, mert "csúnya dolgot" csináltál a kifiával?!
Írország?! Jól hangzik!
Az én pasim tavaly tavasszal volt Írországban és Ő is teljesen beleszeretett. Legfőképpen a tájba. Mert az emberek nemigen tetszettek Neki (legfeljebb a bevándorlók
).
Úgy tűnik, elég hasonló a helyzetünk.
Nálunk is a pasim szorgalmazza a külföldre telepedést (nálunk Spanyolország a nyerő
). Igaz, mi nem fogunk májusban összeházasodni (bár még addig bármi lehet
), és az én pasim fiatalabb is nálam
.
Incike,
Húúú, nagyon magunkra ismertem ezzel a "Majd vki megcsinálja" helyzettel, csak nálunk általában úgy hanzik el, h majd Kata megcsinálja....
És ez nálunk legtöbbször a mosogatásra vonatkozik. Ugyanis én mosogatás-mániákus vagyok (nem bírom elviselni a mosatlan látványát
), így aztán a család többi tagja "kedvesen" gyűjtögeti nekem a mosatlant...
Pocika,
Minden elismerésem a Tiéd, hogy el tudod viselni az amerikai létet!
Bár az is tény, hogy úgy minden sokkal könnyebben elviselhető, ha az ember mellett ott van a párja, akit szeret és aki a legfontosabb az életében.
Juca,
Biztos írtad már, (csak én nem tudom
) hogy mennyi idős a kisfiatok? És hogy hívják?
Vannak még ám hülye kérdéseim is
: Kiderült annak idején, hogy mitől nem volt tejed? A szülés óta nincs pé-d, vagy előtte em vlt? Vagy akkor hogy is van ez?! (én vagyok nagyon értetlen?!
- mert akkor bocsi!)
Beuka,
Hogy Te milyen vicces lány vagy!
Nálunk úgy működik a takarítás, h mindenki maga takarítja a saját szobáját, a közös helyiségeket pedig az, akinek már nagyon szúrja a szemét, és sok szabadideje van!
Már feljebb írtam, h a mosogatást (és ezzel párban járva a konyhatakarítást is)én szoktam megnyerni!
Nnnna, hagylak Benneteket érvényesülni.
Később még jövök!
Puiszi:
Kata