Szia Multi,
Tegnap beszéltem a doktornővel, és mndta, hogy ha véres akkor hívjam. Du nem volt semmi, de ma már kicsit erősebb barna volt és kicsit több is így nagyon megijedtem és próba szerencse
kimentem a munkahelyemhez közeli nőgyógyászatra, hogy péntekig megnyugodjak! Előtte felhívtam, s mivel nem volt már időpont elmondtam a szitut, és mondta, hogy akkor menjek át soron kívül megnéz! Nagyon jó érzés volt, kicsit megnyugodtam. Megnézett kacsával (vagy mi az?) Aztán megnézett UH-on is és megkaptam az első képemet!!
10,2 mm-es 7+2 a hivatalos kora! És nem csak láttam doobogni, hanem hallottam is! (amit állítólag nem minden UH gép tud) Na ekkor eltört a mécses!
A lényeg, hogy a doki nem látott semmi problémát, de a biztonság kedvéért javasolta a betegszabit, és felírta a Utrogestan hüvelykúpot.
Mivel a doktornő tudta nélkül semmit nem akarok szedni, úgy gondolom, hogy ha nem rosszabbodik a helyzet akkor a kúpot mellőzöm péntekig, de a pihenést betartom! És akkor pénteken megbeszélek mindent a doktornővel.
Hát most ez a helyzet, remélem jól csinálom!
Puszi nektek!