Sziasztok,
bocs, hogy nem jöttem a hírekkel, de tegnap nem volt gépem, a telós net meg nem az én műfajom
Bableves Üdv itt és boldog prolémamentes babavárást neked is!!! Tényleg kaptam Rutascobint, de nekem az akkori reggelin kívül nem volt semmi vérezgetésem, és azt mondta Szűcs, hogy 4 napi vérzésmentesség után hagyjam abba, Mondjuk azt nem értem, ha ne adj isten!!!!! megint vérzenék, megint kezdjem el szedni???? Azon túl persze, hogy irány az ügyelet!!!
Szóval: Megvan mindkét baba, (az ügyeleten valamit nagyon elnézett a doki, vagy tényleg marhára sietett ) és
mindkettőnek pulzál a szíve!!!!!!!!! Annyira nagyon örülünk, minden nap sírunk, előszőr, hogy ketten vannak, aztán, hogy már csak egyedül, most meg a kettő van ismét napirenden és azért. Nem is gondoltam soha, hogy a férjem is ennyit tud bőgni
Sajna nekem is van egy kis hematómám, fogalmam nincs, hogy mitől 14x3 mm es így fekvést pihenést javasolt a doki, nem is mehetek dolgozni, pedig nagyon szerettem volna már. Persze mindent a cél érdekében.... ez mikorra szívódik fel, vagy mi lesz vele? Kaptam Rutascobint, pár napi azt kell szednem, ettől fog felszívódni? Ha valaki tud segítsen már légyszi!!!!
Különben minden kérdésemet feltettem így utoljára a dokinak, merthogy "kiraktak" a BMC ből, kint már bizti utáltak, de leszarom, 7 év alatt én is kivártam pár kérdezőt, nem? De a hemetómára nem voltam felkészülve, így ezügyben nem is írtam fel kérdéseket, és ami nincs felírva, annak annyii!!!! Nem tudom, öregszem biztosan.....
A héten a fű sem nő, úgyhogy jövőhéten felkeresem a saját nőgyógyimat, már alig várom mit fog szólni, majdnem 20 éve járok hozzá, sőt nála születtem
Mazsolla,
engem kezdett aggasztani, hogy semmi rosszullétem nincsen, tegnap rá is kérdeztem, hogy normális e ez így???? Azt mondta az orvos, hogy örüljek neki, hogy nem hányok, attól még minden rendben odabent, szóval hess rókázás, hess VUK
Chili,
remélem minden rendben lesz és tényleg felszívódik ez a szar hematóma, majd írd mi volt. Amúgy azt tudni, hogy ez kb mikorra várható? Mármint a felszívódás? És ez mitől alakult ki egyáltalán? A fekvés a gyógymódja és kész??? Bocs a sok kérdésért
Szly,
Csak óvatosan, pihentsd a derekad. Nekem is egy jó tányér forró bableves járt az eszemben Nálunk is marad az itthoni szilveszterezés!!!!!
Látom hányinger központi szerepet kapott
Sajnos, vagy hál istennek??? ehhez nem tudok szólni
Kis állat kérdés: Nekünk egy kis Yorkienk van, imádjuk, remélem nem lesz bajunk tőle, mert semmi pénzért nem adnám senkinek, eddig ő volt a gyerekünk , ugyanúgy bújik, meg minden!!!!
Ha esetleg nem jönnék, nagyon boldog új évet mindenkinek, egészségben boldogságban babavárásban
..........Húú igaz kéne nekem is valami vonalzó!!!!