Sziasztok!
Filemona,
én úgy tudom, hogy védőnőt nem lehet választani, hanem a lakcímed alapján sorolnak be. Esetleg, ha nagyon nem vagy vele megelégedve, le lehet mondani a szolgáltatásról írásban. Orvost viszont lehet választani, mondjuk én ahhoz vittem Gabit, akihez eredetileg is tartozik, és én meg vagyok vele elégedve. Lívia rendes (elsőre nem volt túl szimpi, de aztán megszoktam), és 85%-ban jó dolgokat mond. A maradék 15%-ot meg el kell engedni a füled mellett.
Egy kicsit sokat beszél, és mindent többször elmond, de csupa jóakaratból, szóval az ember elnézi neki.
Én is alig vártam, hogy mozogjon a babóm, pont amiatt, amit írtál. Aztán meg jó sokszor felébresztettem szegényt, amikor éppen nem mozgott.
Nem is alszik sokat.
Zsana,
köszi a köszöntést!
Kíváncsi vagyok, hogy mi lesz a véleményed az Istvánról, én a második babánál szeretnék kórházat váltani, és már tájékozódom, hogy hova menjek majd. Mi volt az ultrahangon?
Virág,
én gyakran mentem a rendelőbe tanácsadásra, mert nincsen mérlegünk (direkt), és oda jártam mérni Gabit. Lívia többször volt már nálunk, a terhességem alatt is (veszélyeztetett voltam, ezért ő járt ki), a szülés óta meg összesen négyszer, ugyanis általában bejelentés nélkül jön, én meg nem szoktam ajtót nyitni, ha nem vagyok fogadóképes.
Nem is tudtam, hogy a tanácsadóban is van baba-mama klub. A Kondorba akartam menni, de olyan téma volt, ami akkor még nagyon nem érintett (ovi), aztán meg nem találtam, hogy mikor van. Milyen szokott lenni? Leírnád, hogy mikor vannak a különböző helyeken? Én szívesen mennék, mert Gabi nagyon szereti a társaságot, szóval lehet, hogy még találkozunk.
Minden jót!
Zsizsa