2013.12.17 17:26
2013.12.17 18:21
Reni igazából megrögzött LIKE-vadász vagyok, írás előtt órákig gyűjtögetem neten a poénokat és hosszan szenvedek, hogy ágyazzam be a hozzászólásba. Szóval köszi, ezek szerint sikerült jól
Holdhónap sztem a lombik-lányoknál annyira nem befolyásoló tényező . Most viszont lehet, hogy igen. Viszont tudom, hogy mikor fogant (szept 22) de azt nem, milyen holdállás volt. És különben is, mi számít a fogantatásnak? Az együttlét, az egy-két nappal későbbi petesejt-sperma randi, vagy az újabb pár napra rá bekövetkező beágyazódás?
Led-es mécsest tőlem már cipelheti, nincs lángja és nem gyújtja fel hosszú haját (amiből most vágtam le 18 cm-t, mert már a derekáig ért és utáltuk minden reggel foncsizni ).
Lisztet általában keverem, csak most elfelejtettem. Nem szoktam réteslisztet venni, de apa hozta és csak a márkára figyelt (Nagyi lisztet szeretem). A lényeg, hogy nem búzadarát vett
nálunk is én csinálom a bölcsis nénik ajándékát, de mi tesco-utalványban maradtunk Hozzáteszem, utoljára vállaltam szülői mk vezetést,még jó, hogy ilyen kis (11 fő) csoportban kiderül, hogy ez mekkora szívás
Barbi Igen, a teljes kiőrlésű valóban alulmúlhatatlan, azt is elkövettem már egyszer
Alexa Nem-jóslásról többektől hallottam, hogy beválik az, hogy a peteéréshez képest mikor voltatok együtt. Ha sokkal előtte, a lányra van nagyobb esély (lány spermiumok hosszabb ideig élnek), ha pont peteéréskor, a fiúra nagyobb az esély (fiú sperma gyorsabb, hamarabb éri el a petesejtet). Nekünk ez alapján most fiúnk kéne legyen. Lombiknál ez nem számít, ott egy-egy spermát lőttek be egy-egy spermiumba, a biológus döntött, nem a biológia.
2013.12.17 18:29
2013.12.17 18:51
2013.12.17 21:54
Réka, az a nagy helyzet, h a melleim csak kerekedtek… Eddig gyenge D kosaras voltam, most húúúú. Egyébként kb. 3 éve növesztettem meg őket fél év alatt A kosarasból ekkorára (ne kérdezd a know-how-t, ha tudnám, ebből élnék. …és asszem baromi jól)
Nekem is van lila a hálószobámban. Egyébként a lüscher teszt szerint a rózsaszín a ragaszkodás színe, a lila a fantáziájé.
Ja, igen: másik nagy para, h kitágulok szülésnél. (Anyám…! Van még vmiért rinyálni?) De akkor egyszerűen csak szólok a dokinak, h na ekkorára kérem (és a képébe tolok egy vibrátort)
Nálunk nagyanyám a csirkéket nyirbálta, mikor gyerek voltam. Azt én is szerettem. Mindig néztem, h mikor mit szed ki belőle. Megvolt nekünk is a halhólyag pukkasztás J
Ez a ledes mécses tök jó ötlet.
Szemlőhegyi barlangban szerettem volna a fiam szülinapját tartani, de névnap lesz belőle, mert a délutáni „nemhányoknemhányoknemhányok” mantra még mindig megy. Ha majd találok egy cuki ledes bajlangi töjpét, akkor haza küldöm Csepelre J
Szülés? Mondtam a Zuramnak, h a végére bejöhet. Ritkán láttam még ennyire hevesen tiltakozni. Azt mondta, h nekem lesz rá szükségem. Ja, majd sík ideg leszek azért, mert ő sík ideg lesz…
Réteslisztből nem készült még palacsinta, de teljes kiőrlésűből igen. Na, azt ne próbáld ki!
Neeee, Renátaaaa!!! Majd megtanulod, h nem vagyunk szorgalmasak, főleg, ha 4 gyerekünk van/ lesz! Szépen haladni kell a nyáj után, bólogatni, a tanár néninek, bölcsis néniknek pedig titokban adni kell vmit év végén a csoportos "vegyünk neki illatgyertyát"-ok után. Mikor nem így csináltam, mindig megszívtam.
Perzsa hím? az volt egy a szomszédasszonyomnak is, mikor még Budafokon laktam. Csak akkor láttuk, ha éhes volt vagy féltékeny. Nekem a kutya játsza ezt. Állítólag a falka kölykeit maguknak érzik. A macska viszont inkább menekül.
Nekem a fiam állított haza egy kismacskával 2 éve, korábban is voltak, de leléptek. No, a két éves macska vemhes lett, volt nagy öröm és boldogság és 3 minimacs. 2 minimacskát elajándékoztunk, egyet megtartottunk. Anyamacska kapott antibébit, a kicsi még nem volt ivarérett az állatorvos szerint (csak neki a dokibá elfelejtett szólni). Pár hónap múlva anyamacskának lett 3 kismacskája, kismacskának 5. Egyiket beköltöztettem kölyköstöl a gardróbba, a másikat a dolgozóba. Egész addig ez működőképes volt, míg el nem kezdett mászkálni a 8+2 macskánk. Na, miután sokadszor szartak össze mindent, becsomagoltam őket és most boldogan élnek velem a munkahelyemen.
Mondok neked durvábbat: a fürdőm is rózsaszínJ
Ezt a fogantatás napjától számított 10 holdhónaposdit majd elmondom a kölkömnek, mert ő nem tudta…
Van egy kedves ismerősöm, asztrológus. Elég nagy neve van, egy intézetet vezet. Nem tudom melyik módszer az, amivel meg tudják mondani, h melyik nap születik fiú és melyik nap lány. Mármint a fogantatásból számolják vissza… Azt mondta, h elmegy hozzá a pár, mondják a dátumot, ő mondja a gyerek nemét, majd elővesz egy füzetet, belejegyzi a nevüket, a dátumot és az ellenkezőjét annak, amit mondott. Ha esetleg jönnek reklamálni, akkor füzet elő, kinyit, megmutat és hümmögés közepette fejcsóvál. Szóval majd Rékával kiszámoltatjuk: van egy zacskóm, amiben van 7 piros golyó és 3 fehér. Hányszor kell húznom, h tutira fehér jöjjön ki? (vagy hogy is volt…? vagy várjávárjá: hány spermát kell lőni ahhoz hogy…?) J
Áh, Réka, egy quicky-t 5 perc alatt le lehet nyomni. Ha nem elég 5 perc, akkor még mindig nincs elég gyereketek
2013.12.18 01:36
2013.12.18 06:01
2013.12.18 08:37
Döbbenet, lett egy tv csatornánk, amin egész nap „karácsonyi hangulat” megy, azaz egy kandallóban ég a tűz. Már második napja . És még mindig nem kellett fát dobni rá!
Apa mától szabin van év végéig . Úgyhogy csak holnap délelőtt megy be dolgozni . Pénteken pedig igazi „randink” lesz, úgy 5 órán át kettesben leszünk, és nem fogok szülni közben . Ilyen nem volt 3 éve!!! Szafi bölcsiben, Mesóra Ági néni vigyáz, nekünk meg le kell menni a telekre ügyeket intézni. Na jó, ügyeket lehetne intézni tavasszal is, de elkészült a házi páleszünk és akarunk hozni belőle karácsonyra .
Era Víz-ivásnál nézd a pozitívumokat: lent jön ki nem fent . Azért a latin pasik vérmérséklete után a „kinyaltam a házat mondatodat kicsit félreértettem . No igen, enyém pasim akkor pont az ellenkezője, néha olyan mint egy nő, „fáj a fejem, kiscsillag” . Szaffi nálunk is nagyon jó fej volt, amíg Mesó még bent volt és nem jelentett egész napi konkurenciát . Akkor elfelejtette, hogy egyedül alszik, és napi 2x1 óra volt az ő altatása . Így kompenzált. Hát nem volt egyszerű, általában, mire ő elaludt, Mesó ébredt…
Era, nincs olyan, hogy te tágultál ki, ez mindig kettőn áll .
Krampampuli Quick nálunk is 20 percet jelent minimum . A nagy word-titok: word ’98 van a gépemen . Persze még ez se túl legális, de aszem, ez már senkit se érdekel. Viszont mikor a -ra beilleszt egy J-t, akkor nyomok egy back-et, és csak simán : és ) lesz belőle
Sztrológus ismerős nagyon taktikus .
Uradat mért akarod kizárni a szülésről? Fiadat is egyedül szülted? Én örültem, hogy ott volt apa, volt kit szapulni .
Mellnövesztés-trükk jöhetne ide is! Én eddig úgy hittem, majd a szülés után megnő… hát aszem ezen a 95AA méreten már csak a szilikon segíthet . De azzal meg az a gondom, hogy az önbizalmamat előbb helyre kéne állítani, és itt igen nagy ellentmondás van . De nézve a plasztikázott barátnőim mosolyát, egyre inkább meggyőzve érzem magam . (szülés utáni plasztikákra gondolok, nem a 18 évesen elkövetettekre).
Renáta No igen, saját kezű ajándékok nagyon cukik (főleg, amíg ehető). De amikor tanárként 5 év alatt a 20. saját festésű bögrét kapod ajándékba, akkor van valami hamis a vigyorodban . Alapvetően tanárként két típusú ajándéknak örültem: meg lehet enni, lehet vele írni . Az egyik legjobb egy doboz jó minőségű színes kréta volt . De tényleg! Én baromi zavarba tudtam jönni a könyvutalványoktól .
2013.12.18 10:32
2013.12.18 13:48
2013.12.18 14:10
2013.12.18 15:01
2013.12.18 21:09
Karácsonyozást ne is mond, Reni, sok hülye p…a bölcsis anyuka . Na jó, egy hülye, a többi megvédett, mikor hazaért és elolvasta a napi levelezést . Ti hogy oldjátok meg a kasszát? Én eddig rendszeresen elküldtem e-mailben a táblázatot, beévtel, kiadás, megbeszéltük, mehet névre szólóan. De a hülye csaj nem nézte meg rendesen, erre pattog, hogy mit mondom, hogy csak ennyi van, amikor… és azonnal húzzak el venni a gyerekeknek ajándékokat . Persze az lett megszavazva, hogy a gondozóknak veszünk, mert többen is akartunk adni, és akkor inkább együtt nagyobbat (tesco utalvány szavazták meg, én a Librisre voksoltam, ez van). Erre délután felhív a gondozónő (én pánikban, látom magam előtt a vérző fejű 3 évesem), hogy ugye lesz a gyerekeknek is ajándéka, mert hát ezért szedjük a csoportpénzt, nem másért . Bammeg, mondtam is magamban, hogy gyorsan kiveszem az utalványát a borítékból, ha zavarja . Ja meg beszól, hogy nem tud velem sose beszélni mert mindig a bébiszitter megy Szaffiért Eddig 3x ment Ági néni 4 hónap alatt. Amúgy meg kurvára semmi köze hozzá, akár reggel-este is vihetné más, amíg én a műkörmösnél fenem a gondozó-gyilkos körömkészletemet . De hát ő van a lányommal napközben, úgyhogy kedves hang, türelem, igen Edit néni, nem Edit néni, ezt szavazták meg az anyukák Edit néni, mindenki mondhatott véleményt Edit néni stb. (épp a rakparton vezettem és a telóm összeveszett a kihangosítóval, imádok fél kézzel kormányozni/váltani dugóban). Totál idegbeteg lettem, este itt hőzöngtem . De tényleg jól esett, hogy vki más leugatta a barom anyukát a levlistán
Voltam a munkahelyemen karácsonyozni, jó volt látni a kollégákat. Valahogy kedvem lett volna bemenni megtartani egy-két órát . De úgy igazán . Hát, ez most nem a legjobb időpont a „vissza akarok menni dolgozni” érzelmekhez . Persze mindenki mondta, hogy jelen oktatáspolitikai helyzetben a legjobb, amit egy tanár tehet, hogy távol tartja magát az iskoláktól .
Reni Portás néni is, ez nagyon jó . Igen, dúrva. Anyám igazgatóként mindig olyan ajcsit kapott, amit az osztályok csináltak, aztán persze továbbajándékozta (azzal a mécses-mennyiséggel egy egész kisváros halottak napi igényét el lehet látni). Nálunk apa szexre hangolós dumája, hogy megkérdezi: Dugcsi? . Hát nem mondanám, hogy már része az előjátéknak, sőt . Oké, mi ehhez idétlenek vagyunk, ha pl. szoptatok, folyton szétröhögjük a szexet . Még jó, hogy nem megy sokáig a szoptatás . Hát igen, a mellével nem sok nő elégedett – főleg nem szülés után .
Liliom Kitartás a netmentességhez! Nem ígérem, h visszafogom magam, hogy kevesebbet kelljen olvasnod!
2013.12.19 06:29
2013.12.19 10:29
2013.12.19 12:28
2013.12.19 12:44
2013.12.19 13:32
Mi a szarért hányok még mindig?!?! Persze a tízóraira megkóstólt ebéd jött ki, így ebédre már nem kívántam, tehát most éhezek. Sósmogyit nyomok, az most jó. Apa dolgozik az elvileg szabin persze :S
Reni Bölcsis néniknek én tényleg adtam volna vmit, sztem avon-rendelést 2000/ő értékben egy-egy Szaffirajzzal. Na de így hogy együtt adtunk ugye, más a helyzet. Ma végül apa vitte be a cuccokat (én inkább a wc-vel telefonáltam). Telefonálásról jut eszembe, majdnem belehánytam a mobilomba . Itt nincs intézményi játék-ajándék, két éve nincs keretük játékot venni a gyerekeknek . Nem ad a fenntartó (másra sem). Van egy veszélyesnek nyilvánított korlát, na azt se csináltatja meg az önkormányzat. Kerüljék el a gyerekek . Nem a csopipénz ment a gondozóknak, szedtünk be külön . Senki nem mondta, hogy nem akar beszállni. Gyávák
Era Testvérféltékenységre pont a Reni példáját akartam írni . És igen, ha nincs, az gyanúsabb, mint ha van. De tudod, amit elveszít azzal, hogy tesója van (persze, hogy veszít!) azt egész másutt megkapja. No, nem a közös játékban, mert még vagy 2-3 évig ez nem lesz reális. Inkább olyan képességei fejlődnek (kompromisszum-készség, alkalmazkodás, érdekérvényesítés, manipuláció, kommunikáció stb.) amik tesó nélkül nem, vagy sokkal kevésbé. Én úgy gondolom, gyereket mindig magamnak szülök, nem a tesóknak. Aztán persze tényleg megszereti, és már nem vinné vissza, és édesen ragaszkodik is hozzá, de azért jó lenne, ha nem kéne Húgával annyit foglalkozni . Szaffi 2 éves volt, Mesó 2 hónapos, mentünk át anyámékhoz. Pici rámkötve a kabát alá (így alig kapott + ruhát a nagy hóban). Kb. félúton lehettünk, mikor a beszélni nem tudó 2 éves elkezdett bőgni, én meg nem értettem, mi van. Aztán addig kérdezgettem, míg széttárta kis kezeit és potyogó könnyek közt szipogva hajtogatta, „HÚGA HOL?”. Addig nem nyugodott, míg be nem nézett a kabátom alá, hogy Mesó megvan, akkor mehettünk tovább. Ettől nem volt kevésbé undok vele utána .
Pocid én se értem egészen Érdekes szög
Mondjuk én elküldeném qurvázni apát ha hajnali fél4kor keltegetne szexért. Ha sikerülne felkeltenie. Különben nyomhatná nekrofil üzemmódban, amilyen hulla akkortájt lenni szoktam .
Romantikus gyertyafényes vacsorától én spec a falat kaparnám unalmamban . Na meg ki is hánynám utána (nem a gyertyákat, a kaját ). A zeneakadémiára elmennék egy este, az izgat. De ha választhatnék, akkor egy igazán nagy, fárasztó kirándulásra mennénk el kettesben. 20-25 km, koratavaszi időjárás a Mecsekben mondjuk, utána kakaó, házikosztos vacsi és egy hatalmas ALVÁS . Na az egy tökéletes nap lenne .
Liliom M7-Veszprém-Városlőd felől megyünk Németbányára. Az még Pápától délre van ugye. Egyszer lemértük, időben ugyanannyi Győr felé, de kb. 15 km-rel hosszabb.
Alexa Odaadták a vérvételi fiolákat? Na, így még nem jártam . Mi azt beszéltük meg a nőgyógyászommal, hogy ezúttal kihagyom az AFP-t, mert szakmailag semmi értelme, ha volt a 12hetesen genetikai uh + vérvétel, akkor meg nem akarok a két ünnep közt a kórházban dekkolni (akkorra jönne ki). A haptitis-b-t meg leveszik a következő uh-n januárban. Igaz,így fizetünk érte 2-3000 Ft-t, de ha emiatt el kell mennem külön az Istvánba, akkor az nekünk nagyobb macera (burzsuj álatok vagyunk, igen ). Engem rohadt idegesít ez az egészségügyben, hogy minden szarért különböző helyekre kell rohangálni .
2013.12.19 18:05
2013.12.19 20:07
2013.12.20 08:17
2013.12.20 09:08
2013.12.21 08:35
2013.12.21 13:53
Ezt még tegnap délután kezdtem el, de itt maradt a wordben
Megjártuk oda vissza ÉÉÉÉÉSSSS beszélgettünk az úton! Felnőtt dolgokról (na jó, a csajokról is). Szerintem 3 éve nem mesélt ennyit a munkájáról . Nagyon szép lett a felújítás, amit csináltak a házon . Aszem, nagyon jó, hogy a helyieket bíztuk meg, mert nem elég, hogy az ablakcsere után levakolták kívül sárgával a keret mellett a házat, belül meg kimeszeltek, de most kétnaponta átmegy az egyik srác és befűt, hogy száradjanak a falak . Na ez alapos munka! (és a tűzifa mennyiségünk alapján nem is nyúlt le maguknak belőle ).
Felhoztuk a pálinkát, 12 l, most azt töltögettük szét, hát… már a szagától jó kedvem lett (nem szeretem a pálinkát).
Krampampuli Normális védőnő mindenre azt mondja, hogy kérdezd meg az orvosodtól . Eddig egyszer volt nekem hasznos, mikor az orvosoknak fogalmuk se volt, mi a baj Mesónál (az epés rohamokkor), na akkor ő jutott el oda, hogy már látott ilyet, nem feküdt-e itt-meg itt a gyerek előző nap . (ha valakinek a jobb bordája alá kúszna be a kiselefánt, azonnal erőteljesen nyomja le!!! De tényleg!!!)
Kettesben vacsizás apával most tényleg szélsőséges lenne, ő fogyózik és nem eszik 6 után, én meg nem bírok 6 után enni
Jobbulást! Te tudod, mennyire fáj, neked kell dönteni, mit teszel . Néha úgy tud szúrni a szalagok nyúlása, mintha késsel döfködnének . Még jó, hogy nekem nem volt ideje a szalagoknak visszarendeződniük Mesó után .
Liliommanó Hát Szaffi is néha nagyon rendesen adogat dolgokat Mesónak, de azért nem bármit . Sőt! Inkább csak cserél vele. Sokszor Mesó is úgy megy már oda Szaffihoz, hogy viszi a csere-alapanyagot . Kereskedő lesz belőle . Mi játszózunk is, túrázunk is, sétálunk is. Jobb szeretek szabadban lenni, mint bent, most szenvedek is itthon. Tavaly, amikor a kicsi még aludt a babakocsiban télen is sokat voltunk lent, de Mesó pont abban a korban van, amikor kint csak szenved Még nem jár elég stabilan, már nem ül meg a kocsiban . Ezért lesz jó a nyári baba, neki ez az időszak nyárra esik, akkor meg pokróccal, kertben eltotyog, remélem (na jó, megy a karámba, mint a disznók az ól előtt ).
Nálunk a 8 éves unokatesó féltékeny volt, mikor Szaffi megszületett. Pedig nem volt napi szinten szoros a kapcsolat, de addig ő volt az egyetlen gyerek a családban, egyetlen unoka stb. Nem volt vészes, de éreztük, éreztette a nagyszüleivel stb. Szerintem ez nem elmúlik a korral, csak könnyebben titkolják, így ha a szülő nem figyel rá, vagy túlságosan leköti a kicsi, akkor tényleg azt hiszi, hogy nincs. A gyerek meg magába zárja 12 éves kor nem könnyű, eleve egy életkori krízis közepén van, tanári tapasztalatommal az „engem nem szeret senki” megfogalmazással írnám le, de van valami szép neve pszichológiában .
Ma öltöztettem Szaffit az étteremben, mikor indultunk haza. Beraktam a sapim a két lábam közé, amíg a kabátot ráadtam. Kis 3 évesem jó hangosan, hogy biztos az egész teremben mindenki értse, felkiáltott:
- Anya, mért raktad be a puncid közé a sapimat? Most a puncid tartja?
2013.12.21 19:12
2013.12.21 22:35
2013.12.22 00:33
2013.12.22 18:22
2013.12.23 11:01
2013.12.23 11:44
2013.12.24 12:04
2013.12.25 16:03
Sziasztok csajok!
Hétfőn d.u elöntött egy kis piros vér, majd egész estig barnáztam. Természetesen ez kis alhasi fájdalommal is járt. 13 hetes és 3 napos vagyok.
Bementünk a kórházba, és a doki azt mondta, hogy még a baba él, de nem biztos hogy megmarad ez a terhesség. Azt nem tudja megmondani, hogy mitől van. Bent is kellett maradnom a kórházba, de tegnap hazajöhettem Karácsonyozni, és holnap kell visszamennem.
Valakinek volt már ilyen hasonló esete? Totál kétségbe vagyok esve, és csk a netet bújom, ogy ez mitől lehet.
És még el nem felejtem: BOLDOG KARÁCSONYT MINDEKINEK!
2013.12.25 20:59
2013.12.25 21:50
Mylife, kitartást! Azóta is van vérezgetés? Én hiszek abban, hogy segíthet a babának, ha + gondolatokat tömsz az agyadba, még ha kényszerből is!!! Kaptál vmi gyógyszert, hogy segítsenek a babádnak? Utrogestan? Magnézium megy dögivel?
Mindenkinek boldog, kerekedő karácsonyt! Végre elkezdtem hízni, így már nem -4 kg hanem -2 kgnál tartok Van előnye is a karácsonynak. Anyám is kiposztolta facebookon, hogy jön nyárra a 4. unokája... pedig 3 hete még fel volt háborodva azon, hogy anyósom kiírta... Aszem én vagyok túl konzervatív e téren . Mindegy, akkor se akarok kitenni uh képet . Aki fontos, úgyis látja rajtam, vagy beszélünk priviben és mondom . Ti mennyire tettétek "publikussá"?
nálunk igazán jól sikerült a karácsony, a "szűk" család itt volt szenteste fafelgyújtáson (mi 4en, nővéremék 3an meg anyámék 2en). Nálunk ilyenkor nincs vacsi, csak süti+sajttál. nem zabálni találkozunk, hanem együtt örülni a kicsik örömének, és ez nagyon megvolt. Hannának megvettem azt a capitalit, amire vágyott, ő azért ujjongott, a lányaim megkapták Hanna régi duplo-készleteit 8nagy kartondoboz) ők meg azért. Ja és a diavetítő nagyon bejött SZaffinak, tiszta édi vele A fene se gondolta, hogy a sok youtube mellett Mazsola és a hóember vagy a Török és a Mehemed diafilm formában ekkora élmény lesz . Nagy zabálós karácsony ma volt anyáméknál, uncsitesóimmal együtt (nagynénémék 2en, 3 uncsitesó, az egyik felesége és két kicsi lányuk, nagymamisom). Julával (ahol a két kicsi lány van) már majdnem sikerült beszélgetni is a nagy tömegben
Képzeljétek, amíg nagybátyámék nagybátyám anyukájával 25én délelőtt templomban voltak, kirabolták a 85 éves Eszter nagymama lakását . Szerencsére nem vittek el igazán nagy értéket, de tudjuk, milyen bizonytalanságot jelent ez bárkinek Nagybátyám úgy fogalmazott, leginkább az ünnep hangulatát lopták el tőlük
Reni Gratulálok a fiúhoz Legalább egyensúly lesz a családban Mondjuk háton fekve még sokáig nem lesz túl látványos a pocink Csúszdás képért gratula, nekem kb. félévente 1 olyan kép van, amin mindkét lány arra néz, ahol a fotós van Chrysler g.v van valakinek a házban, bár nincs sok gyerek, csak 1 unoka. Szoktam nézni irigykedve, hogy mennyivel könnyebb betenni a 4 évest, mint a sima személyautóba . Liftes sérülés nyoma még mindig látszik a tenyerén (aszem 3 hete volt ). Szaffi is elmúlt már 2 éves, mire átaludta az éjjelt . Mesó meg 4 hónapos kora óta alszik 8 órát egyben, kér tápit, és alszik még 2-3at általában (ha nem, megpróbáljuk meggyózni, hogy 5kor még nem kelünk fel )
Krampampuli Pénteki apával-napon nem volt semmi csárdázás, siettünk haza, hogy „leváltsuk a bébiszittert”, mégis óránként 1000 Ft . De a benzinkútban ittunk egy kávét, az számít? Látom, epét hányós alkalmat nagyon jól ismered . Igen, pont arra gondolok . Csak nem napi 3x hánytam, hanem folyamatosan, úgy húsz percenként . Ha mindez a 36-38. héten van 5 percenként visszatérő hasi görccsel, hát azért bemegy az ember lánya a szülészetre, hogy most akkor mi van?! Már csak azért is, mert kb. fél nap alatt produkáltam a kiszáradás tüneteit . Szaffi szövegei nagyon édesek, ha nem engem éget vele, hanem az apját Megkérdezte anyámtól, hogy „Nana, azéjt nagy a pocid, mejt neked is baba van benne?”. Anyám megnyugtatta, hogy nem. Mire Szaffi kicsit odabújt hozzá: „azért ne legyél szomojú, jó?”
Barbi Éljen a jó AFP eredmény Főleg, mert az sokszor tévesen rossz, és marha idegesítő emiatt még két hétig izgulni .
Alexa Nyugi és szedd rendszeresen a magnéziumot, egyre többet görcsölnek majd az izmok, nem csak a méhed körül. Nekem folyton a vádlim jelzi, ha keveset vettem be . A tested egyre több ismeretlen jelzést fog adni, lazíts, ne izgulj mind miatt, normális a nem normális érzés, ahogy egyre nagyobb hely kell a babának .
2013.12.27 10:49
X EZT MÁR OLVASTAD? |
|