Sziasztok, itt a diétázós lány lejentkezik
,
3 hét alatt 2 kg. Nem sok, de ennek is örülünk. Tegnap voltam pajzsmirigy hormon vv-n. Régebben csak a tsh-t nézték (házidokim) az 2,2 volt (elvileg határértéken belül van), de van még pár hormon amit most megnézet az endokrinológus. Várjuk az eredményt, addig meg marad a karácsonyi ajándék vásárlás, amivel elég rosszul állunk.
.
Ki hogy áll vele?
Ruzsomáról és Eszkimóról van hír?
Lidi örülök hogy ilyen jók lettek a vv. eredménye.
Semmi nem jön közbe, hidd el, légy pozitív! Nagyon szurkolok! Kérdés a TSH látom neked nagyon szép 1,3. Az én 2,2-em szerinted ok?
Évi nagyon szuper, akkor ma mentél dokihoz. Ha van hír mikor lesz a punkció feltétlen írj!!
Noee örülök hogy javulgat a leválás, azért ne nagyon erőlteds magad ha megteheted!Hogy érzed magad?Rosszullétek vannak?
Magdipeti lehet jobb is hogy a akarácsonyi "izgalmak" és rohangálás után kezdtek inkább. Én még nem tudok semmit sajna.Januárban megyek csak majkd a 4 db vv-re, aztán konzultálunk Dr. M.-mel, hogy mik az eredmények és mennyit fogytam, és persze hogy kell -e még vizsgálat.
Van egy olyan érzésem hogy ha minden ok lesz, akkor is csak max. februárban kezdünk leghamarabb.
Szép napot mindenkinek, és jó készülödést az ünnepekre!