Nálunk is nagyok jók az éjszakák Lilla már az elejétől fogva átalussza az éjszakákat (10-11-12 órákat egyhuzamban) , annak idején a fiamnál nem volt ilyen rózsás a helyzet , ő óránként kelt felnagyon sokáig és 2 éves kora óta alussza át az éjszakákat , úgyhogy nálunk szerencsére mindenki alszik az éjszaka , nappal alszik mind a kettő ebéd után (2-3 órákat) . Hát sajna nálunk nem lehet csinálni semmit a két gyerek mellett , Krisz mondjuk eljátszik egymagában , de Lillára állandóan oda kell figyelni , sajna már meg is történt vele az első komoly balesete , otthon elesett és beverte a száját a szék lábába és szétnyílt a szája amit össze kellett neki varrni , úgy hogy most van egy szép hege , ez 2 hete történt. elég hamar rendbe jött neki szerencsére 1 hét után már ki vették a varratokat.
Mi is sokat vagyok kint a levegőn mindig megyünk sétálni , játszótérre .
Nagyon könnyű nekem , mert a párom sokat van otthon így igazából ketten oldjuk meg , 24-48 ban dolgozik vagyis 1 napot dolgozik 2 napot otthon. De ha egyedül vagyok akkor is könnyű , mert már nagy a fiam , szerencsére szereti saját maga csinálni a dolgait , de ha ebéd kell akkor Krisz játszik , Lillát berakom a hintába és mesét néznek , házimunka akkor van amikor apa is itthon és akkor valaki a gyerekkel foglalkozik valaki meg takarít.
Na jól tetted , hogy tettél ki plakátot , hátha csatlakozik más is.