Dréga lányok!
Nincsenek jó híreim, sőt egyenesen elkeserítő és aggasztó.Úgy látszik, hogy eléggé peches vagyok, mint eddig mindig az életben. Most is.
Volt ugye a méhlepény leválásom, hematomával párosítva, azt megúsztuk hála!!!!!
A leleteimről:
Apánk nem akadt ki annyira a még mindig 3x-os CRP eredményen, hiszen a 4 vérvétel eredménye alapján nem változik, szinte állandó a szint (a lényeg, hogy nem duplázódik!!!!), ezért ez most eltörpül a nagyobb baj mellett, most a CRP-vel ahogy Ő mondta, nem foglalkozunk. Nagyobb a baj.
Sajnos a vérképem iszonyatos
És ami állítólag a legaggasztóbb, hogy a thrombocitám 2 hét alatt 30 egységgel csökkent. Amúgy 150 - 400 között kell lennie és nekem 2 hete 150 volt, épp minimum határon, de a héten elkészült vérvétel alapján 120-ra csökkent. Ez drasztikus.
Apánk kiakadt totál. Azt mondta, hogy valamiért a vörös csontvelőm nem termel vérlemezkéket, ezért vérzékeny lettem. És ha a thrombocitám 100 alá csökkent, akkor bizony meg kell szakítani a terhességet, mert elvérzek szülés közben és nem tud értem tenni semmit.
100 alatt kritikus állapot lesz. És ha 2 hét alatt csökkent 30-at, akkor kb. karácsonyra várható, hogy 100 alá megy, és abban a pillanatban azonnal menni kell a János kórházba, és eldöntik mi legyen a sorsom.
Kaphatok szülésig brutál mennyiségű szteroidot, de az nem jó a babának. Vagy ha nem használ a szteroid, akkor meg kell szakítani a terhességemet.
Én nem azért közdöttem 8 éven át, hogy a most csodaszépen fejlődő kisbabámat elveszítsem.
1 hetet kaptam, hogy sűrgősséggel konzultáljak egy hematológussal és kitalálják, hogyan növeljék meg a thrombocitámat, mert baj lesz.
Azt mondta, hogy emlékezzek vissza mit mondott nekem : VISZ AZ ŐSERDŐBE!!!!! és hogy én aláírtam a papírt, hogy bemegyek vele az őserdőbe.
Úgy látszik, hogy nekem a sok hormon a vérképző szerveimet "támadta meg", nem működnek.
Azt mondta még, hogy 50 terhességből 1x fordul elő ilyen, hát én pont belesétáltam
NAGYON TÜNDÉR VOLT, TISZTA AGGODALOM, HISZEN EGYÜTT KÜZDÖTTÜNK A BABÁÉRT, NEM ÉLNÉNK TÚL, HA MOST NEKI KELLENE MEGSZAKÍTANI A BABA ÉLETÉT
De a végére hagyom a hírt:
8 évig mi a szerelmemmel Franciskát vártunk, végig kislányban gondolkodtunk.
Én anyai szívemmel éreztem, hogy kisfiú van a pocimban. Egyszerűen éreztem, ahogy a másik kettőnél is és nem tévedtem.
DÉVISZ AZT MONDTA, HOGY KISFIÚNK LESZ
Kissé "sokkolt" a hír, de majd megszokom
Puszi mindenkinek!!!!!
Normo, Te olyan jól informált vagy! Nem tudsz valamit, amivel lehetne növelni a thrombocitámat és tehetnék a vérszegénységem ellen???????????