Sziasztok
Brigi, sztem olyanból, ami nedvszívó + légáteresztő - most ez lehet, h hülyén hangzik, de jó, ha nem izzad bele. Hami icipici korában soxor úgy elveszett benne, h alig lehetett meglátni. Én amúgy sk varrtam karikásat, de kötözőset is lehet varrni - azt egyszerűbb.
Manócs, de jó, hogy jöttél!
A nyár végi ne zavarjon, ha nov. 4 lehet nyár vége, akkor június méginkább
Átfutottam a topicot, megnézegettem a képeket, hű de ari kiscsaj, mondtam - és ez volt Lili
Gratula az L hangzoz, Haminak nem sok hangja hiányzik, de ez pl. igen
De nála ami L, az Nként hangzik - vagy kihagyja. Mondjuk ő még újmagyarul beszél főként: első szótagokkal.
Meme, szuperek a képek, olyan nagy lány lett Nóri, olyan kár, h sok hónap maradt ki nekünk a fejlődésében.
Edit, jobbulást Botinak - nagyon rosszul hangzott ez a betegség!
Gabi75, jót röhögtem ezen a kukás storyn, ha eltűnik valami, ezek után már filózhatsz azon is, h esetleg Dávid kidobta
Anita, de jóóó, hogy Robó mondja az anyát
Haminak is sikerül néha, annyira jó érzés
Ha jobb idő lesz, szervezünk Berényi talit, ok?
Én is alig akartam szétszedni a fát, mert Hami úgy szerette - de szétszedtük még.... mikor is? 2 hete?... szal nem volt semmi gáz, megbeszéltük, h elmegy pápába a fa és jön jövőre
Hagnosz, jajjjjj ez a Barni, milyen gyönyörű
Olyan régen láttam! Ez a kutya-szeretet nagyon édes
Gabi, szuper lett a hajad
Elég erős szálú hajad van, nem? Van tartása, ugye? Én se szárítom az enyémet, sőt kifejezetten utálom, ahogy a fodrász beszárítja, viszont vágni jól tud
és ez a lényeg, mert nem megyek túl gyakran!
Mobilkeresés
Mi úgy szoktuk, hogy felhívjuk, ha eltűnik ... kivéve, ha ki van kapcsolva persze... Érdekes, h Hami is szokott a szennyestartóba pakolni, soxor mosáskor szedek ki onnan pár dolgot
Szép lett a diplomád? büszke lehetsz magdra!
Asszem még azt elfelejtettem mondani (ugye Te klrdezted), hogy titkosak ám a jövendőbeli neveink - ahogy a Hanna is az volt
Vera, levele(ke)t megkaptam, de el vagyok havazva
Szóval minden folyamatban van,nyugi
Hogy van Benci? Örülök, hogy nem krupp!!! Ez a betegség nagyon rosszul hangzik, szerencsére Haminak orrfolyáson túl még semmi nem volt - kopp-kopp - úgyhogy nem tudom, milyen egy igazán beteg gyerek. Remélem, Nektek is ez volt az utsó - legalábbis erre a télre igen
Állathangok....hogy csinál az oroszlán és a krokodil???? Ha én se tudom, nem is tudom megtanítani Haminak
Nálunk van úgy kb 10 állathang lehet + egy csomó, aminek csak neve van, de van, h a hangján nevezi meg az állatot.
Mucus, Ti hogy vagytok?
Sztem köhögésre: Stodal homeos szirup lehet okés (mi még nem használtuk szerencsére) száraz és váladékos köhögésre is jó!
Dandy, szuperek a képek
Csini lett a hajad! Hó
Gondolom, gyerekkoromban várhattam ennyire utoljára... se sehol. Szánkó már hónapok óta beizzítva....
Barbi, nagyon szépek a képek! Most egy kicsit elmennék oda - ok: ld fent.
Orsi, várunk vissza! + az alkalmi bejelentkezéseket is.
Kááájiiiii!!!!
Panu, nagyon tetszik a szókincsetek
Igazi csajszi, öltözködik
Hami is szeret bábozni Ujjbábjai vannak, de ő egy felnőtt méretű pingvin bábot imád
Be kell hogy kapja a cumit - mármint a pingvin - és kiköpi és ezen jókat röhög
Nyugi, a művészetek nálunk is gyakran így folynak - szétdobált kréta vagy ceruza... no de hát akinek nincs egyhelyben ülős gyereke, annak számolnia kell ezzel
Zit, örülök, hogy ennyire jól sikerült ez a két hét
Nagyon meghatóak a képek!
Remélem, mindnekinek írtam, ha nem, akkor a kimaradtaknak is puszi!
Azért nem szoktam írni magunkról, mert általában mire a végére érek, már elfogy az időm... mint most is. Hami éppen amma-amma - szóval kéri a vacsoráját
Jól vagyunk amúgy - kicsit beszorulva a lakásba - ez nem túl rózsás, de annyira rossz idő van. Ma pl őrült szél fújt, aztán kisütött a nap, aztán esett az eső vízszintesen... aztán megint nap... és akkor Hami felvette a sapkáját és elindult a pápába. Aztán kinyitottuk az ajtót, erre kirohant és nem is akart visszajönni
Muszáj volt sétálni menni, még ha hideg és szél is volt.
Most a favonatját szereti nagyon, rakja össze a sínt, nagyon ügyes! (jó, nem mindig sikerül) + persze olvasni is szeret + BABA! De a kedvenc most anya, gyakran jön velem mindenhova, hív játszani, nem szereti, ha nem vagyok vele... kivéve persze ha valaki/valami baromira lefoglalja
Szerintem jön a foga vagy 2 hónapja
vagyis úgy van, h 2 napig jön, aztán 1 hétig semmi.... lehet, h egyszerre jön vagy 4... vagy 4 hónapja nem jött új foga, talán időszerű lenne...
Ááááá, megyek, mert ammma és apával egyelőre nem igazán haladnak... saját kanalával szétkeni az etetőszék tálcáján a vacsit, miközben apa egy másik kanállal próbál belejuttatni vmi kaját a szájába
Jóvan, én se leszek sokkal ügyesebb
Cupppp
Ann
Ui: amíg visszajöttem, h Zitnek írjak, Hami bevágt apával a kaját
Hehehehehe