Zsófi!
Biztos igazad van a kórházat illetően; amint azt írtam is, azzal kapcsolatban még nincs tapasztalatom. Az a helyzet, hogy az én pofám bizony elég nagy, úgyhogy nem valószínű, hogy ne szólnék, ha szoptatás közben vmelyik szobatárs látogatót enged be, pláne 20-30-at. Az István kórházas topikokban erről többször és vissza-visszatérően szó volt/van, és az az általános megállapodás, hogy nyilván tapintattal és kölcsönös megegyezéssel ezt meg lehet oldani. Hogy a babát hogy s mint, mikor viszik el vagy sem, megint csak nem tudom, de a már említett topikokban ellenkező tapasztalatokkal nyugtattak meg. Vagyis ha kéred, viszik, ha kéred, hagyják.
Ami a jó Kodaj dokit illeti, újfent arra utalok neked is, ahogy Rizikének is, hogy olvasd el a korábbi hsz-aimat. Igen, ő egy drága doki (de még mindig a középmezőnybe tartozik, ha hiszed, ha nem!!!), no dehát minden doki drága magánban. A friss szakvizsgás egytollú indián is, bocs! Elnézést a sznobériáért, és ne értsd félre, nem nagyképűsködni akarok, de ha már maszek orvos, akkor inkább ne az olcsóbbak közül legyen, mert a tapasztalt és elismert dokiknak van ilyen ára.
Egyébként szándékosan nem írtam összegeket, mert az bizony még egyetlen orvoson "belül" is változik, különböző szempontok szerint, én pl. nem fizettem annyit, ill. nem annyit fizettem, mint te.
Abban tökéletesen igazad van, hogy nem Kodaj dr a Nagy Kommunikátor, viszont nekem eddig mindenre felelt, ha kérdeztem. Nincs kizárva, hogy a plafonon van tőlem, de ennek nem adta eddig semmi jelét, úgyhogy én az összes aggodalmamat, képtelen vagy indokolt kérésemet, egyáltalán bármit a nyakába öntöttem, ezt egész jól tűrte, és sose hagyott kétségek közt. Valamint minden kérésemet teljesítette, ésszerű keretek között. Eddig két hatalmas babámat császározta a világra, egyik ügy sem volt teljesen sima, mégis itt van/lesz ez a harmadik is úgy, hogy minden kockázatról felvilágosított, és nagyjából minden valószínű végkimetnetelt felvázolt. Ő maga, saját szájúlag!
Azt sajnos nem csak vele, hanem szinte minden magyar orvossal kapcsolatban tapasztaltam, hogy szeretnek a páciens feje fölött értekezni, lehetőleg latinul, de én ettől bizony elvesztem úrilány mivoltomat és idegesítően kotnyeles leszek, vagyis mindenre rákérdezek. Erre a hét évvel ezelőtti Szabolcs utcai tartózkodásom tanított meg... (Sose lássam őket többet.)
Mindent összevéve, árnyaltad a képet, az kétségtelen, de az én bizalmam nem ingott meg a dokiban, és különböző peremfeltételekkel, de még mindig ajánlom Kodaj dr-t bárkinek. Az istvános tapasztalataimról pedig márc. 19. után tudok beszámolni. (MÁR CSAK 52 NAPPPP!!!)
Szia!
Kr.
Pardon, kissé hosszú voltam.