normocyta, nem irigyellek a sok húsevés miatt, én még azóta is undorodom a hústól, de apánk ezt mondta nekem szó szerint legutóbb:
"TESSÉK ZABÁLNI AZT A ROHADT HÚST" -mert hogy látja, hogy nem eszem, mert éheztetem a gyerekemet.
Nem is igaz, nem hinném, hogy éhezik
Szóval nincs semmi ötlet. Nekem ezek az édes-savanyú szószos cuccok mentek, azzal jobban csúszott a husi. Thai szószos husi, gyros tál zöldségekkel az nagyon könnyen becsúszott a pocimba
Rántott karaj.... na, az nagyon ment, a többi formában már nem igazán ment a husi. Talán még tejfölös csirkepaprikás formájában is jó volt.
Meg múlt héten húslevesben főztem meg a csirkecomb filéket és lazán meg tudtam enni
A méhlepényleválás és hematoma mai napig nem tudni mitől volt. 11.héten volt, miután abbahagytam az utrot.
Persze elmentünk Győrbe, onnan át Sopronba, majd vissza Győrbe és haza. Szinte egész nap autóztunk, meghívtuk a rokonságot az esküvőnkre és bejelentettük a baba érkezését.....
Szerencsétlenségünkre, ez okozta Dévisz szerint a lepényleválást
A sok rázkódás. A monoton autó rázkódás.... emiatt válhatott le, de ez csak találgatás. A védőnő szerint elég gyakori ez, és nem hinné, hogy a kocsikázás volt az oka.
Nem tudom... talán az volt a baj, mert előtte nem mentem sehova kocsival, csak 10 perces útra.
Na, azóta egy úszogumi van a hátamnál, egy a fenekem alatt és rajta egy vastag díszpárna, így kipárnázva megyek melóba.
1 hete visszaengedett Dévisz dolgozni.
viszont a vérképemben van valami nagy gyulladás, amit igyekszünk megszüntetni. Dévisz eléggé aggódik miatta, most lórúgásnyi augmentin duót kaptam, ha nem húzza le a gyulladást, akkor jön a góckutatás.
Lehet a lepényleválás okozott valami gyulladást odabent, vagy szövetelhalás is okozza ezt, vagy daganatot is jelenthet az RCP szint hirtelen növekedése.
Most 3x-os az értékem.
Aggódom nagyon
Normocyta, miket kaptál most stimulálásnak?????????