Sziasztok!
Látom,már egy ideje senki nem jár erre..azért leírom az Én problémámat...
Azért írom le a velem történteket,hátha valaki több infót tud ,mint amit Én!
Szóval jelenleg 18 hetes vagyok és 36 éves. A korom miatt elmentem biopsziára,ami azt mutatta ki,hogy a babámnak kiegyensúlyozott transzlokációja van...és a csavar az egészben az,hogy se nekem sem a páromnak ilyen kromoszóma rendellenessége nincs...tehát ez egy új mutáció a babámba.
A Bajcsiban csinálták a biopsziát de megcsinálták utána az amniót is...most az eredményre várunk,bár ez már nem változtat a dolgokon. A genetikus azt mondta,hogy 4% esély kockázata van,h valami baja lesz a babának. Jövőhéten megyek az Istenhegyibe is genetikai ultrahangra,bár amikor beszéltem telefonon ott egy biológussal,azt mondta Ő is,hogy ez olyan ritka,hogy nincs azaz orvos és nincs az a vizsgálat ami 100% biztonsággal megmondaná,hogy nem okoz problémát ez az új mutáció.
1 hete bújom a netet,de ehhez hasonló esetet nem találok sehol,aminek jó vagy akár (ne adj isten) rossz lett a végkimenetele...
Egyszóval hátha olvassa valaki ezeket a sorokat,aki tud adni némi megnyugtató infót,vagy olyan esetet aminek happy and lett a vége...