Sziasztok
Jajj jányok nagyon jól esett, hogy felköszöntöttetek a névnapomon, köszönömmmmmmm
Itt jegyzem meg, hogy a páromnak csak akkor esett le mikor anyukámék átjöttek egy csokor virággal, nah ez van, pasi szegény
, egyszerre csak egy dologgal tud foglalkozni
Szerintetek mennyire lehetek netfüggő?
Eddig időm nem volt sok, hogy netezzek, de mindig megnyugtatott, hogy ha akarok ideülhetek (márha hagy a ded), erre mondom végre több időm van és irhatok nektek, gép bekapcs net sehol
gondoltam má megint axelero bácsi sporolja az időmet, de mikor már egy napja nem jutottam fel a netre gyanus lett: behalt a szervergépünk hálókártyája, igy nuku nett, hát ezalatt a bő három nap alatt szinte rosszul voltam hogy nem jöhetek
ilyen az én szerencsém
Most meg mire csöppenek, inkább én nem is ragozom, szeretek idejönni, olvasni titeket, irkálni rólunk, jól esik amikor hiányoltok, ha nem mindenkinek jutunk eszébe akkor ez van, de hát negyven ember az negyven ember.... Egy a lényeg számomra: van akinek hiányzunk.
Miután jól kikaptam
hogy nem irtam magunkról, hát elmondanám, hogy én ugy szoktam ám irni, hogy mikor valakinek irok és reagálok arra amit kérdezett ott ám leirom hogy hogy van ez Danival, szal mire a végére érek, addigra már kifogyok
és mivel elég lusta egy diszno vagyok, kevésszer szoktam ismételni magam, de rájöttem ám már a megoldásra, legközelebb magunkkal kezdek, oszt utána jönnek a többiek, mint a jó szent, mindig magafelé hajlik a mancsa
Első felvonás, magunkról:
Dani egyre gézenguzabb kölök, a héten az egyik ismerősöm meg is jegyezte, hogy eltévesztettük a névválasztást, Bendegúznak kéne hivni őt, mondtam is neki hogy igaza lehet, csak az a baj, hogy akkor én nekem kéne lenni a büdös banyájának
Még mindig 8 fognál tartunk, az igazi rágok vagy hogy kell precizen hivni még sehol nincsenek, de bavallom csajok én ennek a mennyiségnek is bőven örülök a kékfoltok mennyiségének vizslatásakor a karomon. Mikor fárad elefántbébim akkor nagyon durva tud lenni, tépi a hajam, harap és amennyire tud karmol
Ha valakinek van ötlete harapás leszoktatásról azt én is szivesen veszem mint Zitus.
Beszélni még nem igazán akarodzik a mi nyelvünkön, de valószinű addig van jó dolgom mig a sajátján karattyol, ha olyan lesz mint én Dani, akkor ugy se fog beállni a kicsi szája
JAh a miértre jó öltetnek nézni ki, hogy talán ugy lehet csökkenteni a fárasztó számukat, ha mi is visszakérdezünk: pl mit miért, miért miért és társai, van akinél bevált és ilyenkor egy időre mérhetően csökkentek a miértek száma, talán gondolkodóra fogta a dolgot a gyerek
LEgújabb játéka Daninak hogy ha kérek tőle puszit akkor odajön és odatartja az arcát, hogy én adjak neki, de olyan édesen csinálja, hogy ilyenkor persze vagy százat kap, sőt a legjobb benne, hogy ha mondom kinek adjon, akkor ahhoz is odamegy és eljátsza ugyanezt, imádom ilyenkor
Másik segély kérés harapáson kivül: szerintetek hogy lehetne vagy öt oktávval csökkenteni a visitásánal a hangszinét, nem tom mi történt vele, de azt vettem észre, hogy szinte élvezi ha visithat, az én fejem meg vészesen robban ilyenkor szét....
Nah remélem elég uncsi
voltam, aki eddig elolvasta az kap egy nagy puszit a fiamtól
Második felvonás, szabadon, ahogy eszembejutnak dolgok:
Hajni
Képzeld mutattam Alexa képet Daninak és annyira édi volt, tök közel ment a monitorhoz és megsimizte
Szerintem szerelem ez igazából
Az a sült beiglis kép nem volt semmi, igaz mikor mutatom apának, megkérdezte, (ugye férfi és sose figyel rendesen) hogy ki volt az a bátor aki eddig sütötte
Ines
Az a puszi, az igen
Olyan igazi képeslapra való, nagyon aranyosak
Kiváncsi lennék rá, hogy ugy bő 15 év mulva mit fog szólni majd hozzá, ha ujra megnézi Hanna
Buksika
JAjj szegény Vencelke, tuti gyengébb volt az előző miatt az immunrendszere még és azért kapta be, remélem már jobban van és a sok cici meg a diéta segitett. Ahogy a lányok irták nekünk hála a Smectából fél csomi használata megoldotta a dolgot, igaz már kifelé menőben voltunk belőle. Az igazi megoldás szerintem a hasmarsra Daninak a Hipp OS2000 volt jó az egy rizsnyákos sárgarépás ivólé volt ami a kiszáradás gátlásához is nagyon jó volt, a has megfogásán felül, dokinénink irta fel receptre.
Az új napirend egész jól hangzik, ha néha néha módosul az még ráadásul szerintem jó is, nem lesz unalmas
Hasonlóval probálkozom én is, egyszer sikerül, egyszer nem, de azért nem adom fel
Boro
Mikor ismételjük meg a bulit? remélem arra már mi is eltudunk menni, a sültgesztenye egész csalógató
Ami meg a cikket illeti, tuti, hogy nem véletlen akadt a kezedbe
Hicu
Nagy a csönd, csak nem előcsalógatta a holdacska Csongort?
Milyen lett a babasarok??? nem honfoglalta el Dudu?
Nelli
Ejj ejj jányzó, mi örülünk hogy itt vagy, ne tessék már rosszul érezni magácskát
Valahogy ez olyan mint egy család, ahol néha vannak irgumok meg burgumok, de a többi béke szeretet és abból van a több
Katianyu
Munkahely megszünés
Viszont a némettanulás tök jó ötlet. Az egyik ismim, most ment el munkanélkülire és beiskolázták egy intenziv angolra, aminek tökre örül és 170 ruppo helyett csak 17 et kell fizetnie, ami azért nem mindegy, igaz a végén vizsgázni kell, de hát ő se melegedni akar odajárni
Hogy boldogultok Ákival az óvival?? nagyobb már a kedve a menéshez??
ami meg a félévi bizit érinti, van az ugy hogy nem a legfényesebb, de egy kis ráhatással talán az évvégén szebb lesz.
Zitus
Látom hasonló cipőben járunk a harapást illetően, az az igazi bajom hogy Dani kicsit durva, nemtudja még hol a határ...és ha fáradt akkor még rosszabb a dolog
Épp ma szurtam le anyosomat mert elég lökött játékott játszott a gyerekkel, ölbevette és fogta Dani kezét, amivel először simizte az arcát mondokával kisérve, majd ütögette: ciroka maroka.... ekkor simi, majd valamit még mondott nem tom mit, de akkor ütögette, nah jól felhuztam magam rajta (tudom hogy lökött vagyok, de hát én már nem leszek jobb) és rászoltam hogy igy is verekszik a gyerek talán nem kéne még erre tanitani is. Lényeg nem lett belőle sértődés
Nagyon ügyik vagytok a kanalazással, mi még csak ott tartunk hogy elveszi és ütögeti a tanyér belsejét vele, mintha villával felszurná az ember az ételt, majd a szájába veszi a kanalat , naná hogy üresen
ORsi
Emlékszem rá, hogy volt amikor kiment a tök fejemből, hogy kértél valamit és nem irtam, pont ugy nézett ki mintha hariznék valamiért, pedig hidd el csak likas volt az agyam, sokszor mikor egy hsz végére érek, márha lehet ilyet mondani, pont a legfontosabb dolgokat felejtem ki, nem direkt, csak hát én már nagyon érzem hogy öregszem, régen sokkal jobb volt a memoriám, mostanában csapnivaló
De remélem ezt ugy elnézitek nekem , mint a legvénebb pöttöm maminak
Rebi
Nekem tetszett a "zagyvafélnapigirtam" hszed sok gondolata, én is vagyok igy néha, tényleg tök jó lenne ha az internet nagysávospályáján jobban müködne a telepátia is, sok sok gondolat találhatná meg az igazi gazdáját
Nah most én voltam jó zagyva
Szilvi
Ha nem irok butaságot akkor szerintem Zitus kérdezte a tüzfoltot, de ha nem akkor ne kövezzetek meg érte jó?
Ami meg a bébiörzőt illeti, szerintem müködnie kell, főleg, ha már kiprobáltad a kert távlatában is
Manga
Nagyon édi a szerelős MAtyi
Ami a ringatót illeti azóta nem voltunk, mert mindig közbejött valami, pedig mostanában Dani sokat énekelget, meg ha számára jó zenét hall akokr még tácizik is hozzá, majd rákérdezek mikor lesz megint a Fonoban.
Noresz
Hát igen, elég macera a foto, de a kép tanulsága szerint megérte
Jó sitáborozást, jó időtök legyen majd hozzá, hogy manócskád is élvezhesse
Ed
Az a fás kép annyira édi, talpraesett csajszi vagy, legalább együtt voltatok és jól telt a kiruccanás
Huuu elfáradtam, és tudom hogy nem értem még a végére, de elteszem magam holnapra, meg apa már megjegyezte, hogy egy filmmel elöbb már mentem mellé aludni
sok puszi
ÁGi
Ui: holnap teszek fel majd uj képeket is, nah ez nem fenyegetés akart lenni