Voltam ma endokrinológusnál. Ez a Koppány Viktória doktornő egy csoda!!
Mosolygós, segítőkész, és megnyugtatott, hogy minden eredményem rendben van, Ő azt mondta hogy se cukrom nincs se IR-em.
Azt mondta a pajzsmirigy hormon is rendeben van, hisz az alap hormon a TSH szuper, így a többit nem is nagyon kell nézni. Pénteken azért még megyek a pajzsm. UH-ra, ő is nézet 1-2 hormont,a ciklusom 19 napján. Mondjuk nekem ez fura, mert akkor az ARO-ban csak ösztradiolt meg progit. néznek, de ő most ezeken kívül azokat is kérte amit a az ARO-ban a 3-5. cn-en néznek.Na mind1 ,a lényeg hogy ő tudja mit nézzen és hogy nagyon rendes volt, még a privát számát is megadta, hogy telefonáljak rá ha megvan az eredmény, hogy mihamarabb megnézhesse, hogy ha vmi. baj lenne akkor időben elkezdhessem a kezelés.
.Reméljük minden rendben lesz. Mondjuk már 3. hónapja (pont mióta megtudtam hogy a párom gyakorlatilag meddő),nem tetszik annyira a ciklusom. Hol 20, hol 26, hol 23 napos, és az ovumat se tudom pontosan belőni, mert mást mutat a hő és mást a Ovu teszt. Lehet kicsit feszült vagyok mostanában. Januárban majd úgy is megnézik a 4 vv.-vel a hormonokat még 1x, akkor majd kiderül
, addig is hajrá diéta és mozgás.
Zsu és aki még áprilisra van kiírva:nem fogjátok elhinni a barátnőm tegnap hívott hogy babás, és áprilisra várja ő is. Úgy tűnik ez a július tényleg mozgalmas volt!
Zsu: na igen az 0'-ás inzulin picit tény hogy magas, de azt mondta a dokinő hogy belefér, és ha fogyok, akkor
az is jobb lesz...ja most 110 kg vagyok, 180 cm.
Edina ,Janula: én a PROLaborban csináltattam a Lehel téren,a Victor Hugó utcában vannak, és kb. 7000 volt a 3 pontos.nekem megcsinálták volna SZTK-ra, ha az endokrinológus kéri, de én nem akartam addig várni,így magánba csináltam. Itt csak elküldik email-ben az eredményt másnap, de ha felhívod őket akkor ingyen el is mondják hogy az eredmény jó vagy nem
. Én azért csináltattam meg privátban hogy ma kiértékelhesse az endokrinológus. persze ahogy írtam, itt a laborban is készségesek és ingyen elmondják hogy jó vagy rossz az eredmény ha felhívod őket.
Ha azt vesszük hogy a mensmentisben van egy kötelező előzetes "konzultáció, h miét csináltatod, aztán maga a vérvétel, majd ha még kész egy eredmény kiértékelést akkor az közel 30.000. na nekem ez nagyon sok lett volna.7e az azért barátibb valjuk be.
Janula köszi
, megy a diéta 1000-rel. nekem nem mondta a doki hogy rossz a 60'-as, azt mondta jó arányban emelkedett.
neked mennyi volt az alap és mennyi a 60' és 120'. Ha nem emelkedik meg eléggé a 60'-as az is baj lenne?Ezt nem tudtam.
Lidi: Igen a doki is azt mondta, hogy szuper eredmény.
Nagyon boldog vagyok!Úgy érzem 1 lépéssel megint közelebb a cél!
Zora:Pihenj sokat, szurkolok hogy minden rendben legyen azzal a "bibis"méhlepénnyel.
Pedagógus leszel?
Lidi: Mi a hosszú és rövid protokol ?