Sziasztok lányok,
Kamilla köszönöm neked is a kedves fogadtatást és a bíztató szavakat!
Zora:Ha kell a HSG hát kell, majd a Murber úgy is a "nyakamba" zúdítja gondolom a sok-sok vizsgálatot amin végig kell menni.A célért viszont mindent elviselek, így két év próbálkozás után úgy érzem bármire képes lennék.Csak az a fránya félelem.
Maci:Üdv. nekd is, köszi a bíztatást.Próbálok erős maradni, amúgy nem vagyok egy gyenge csaj, a Karate megedzett, de a karatésok is félnek azért.
Amúgy én 5 évesen kezdtem, 20 éves koromig csináltam.1 dan-os vagyok.Wado-ryu stílust csináltam.Sajnos a főiskola mellett dolgozi kellett ,más városba költöztem, és sajnos nem jutott rá idő
.Azóta is hiányzik mert az volt az életem.Egyszer megtámadtak mikor a húgom pici volt és meg tudtam védeni őt és magamat is.Olyan tartást adott és erőt, ami most is segít..harcolni, a félelmekkel szembenézni és küzdeni, küzdeni...
.Örülök hogy ti is Karatés család vagytok.Ti melyik ágat csináljátok?Nagyon szurkolok hogy természetes úton vagy lombikkal de hamar sikerüljön, és jöjjön a mackótestvér
!
Tinini,nagyon tetszett ahogy leírtad Murber dokit...gyereksírás
.
Ruzsoma:Először is had gratuláljak a manókhoz!!
Sok-sok kitartást így a vége fele.Másod sorban köszönöm az információt!!HSK-ról nem hallottam, de akkor van remény hogy nem lesz HSG, és arra is hogy Murber dokinál maradhatok
Juhuu!!Kitartás Eszkimóval a korházban.Vigyázzatok magatokta!
mmzs75:nagyon tetszett amit a "Nagy Rendezőről" írtál. Nekem a hugicám nagyon vallásos, én is hiszek, de nem vagyok az a templomba járos, mégis valahogy én is ebben hiszek, hogy minden okkal történik, és a "színfalak mögött", biztos úgy mozgatják a dolgokat hogy minden úgy alakuljon ahogy kell.Biztos annak is van miértje, hogy ennyi csalódás ér.Talán meg kell erősödnöd valamiben, vagy valamit meg kellett élned még .Valahogy érzem hogy te is egy nagyon erős csaj vagy, az meg hogy néha elkeseredsz,az természetes.Nem vagyok a helyzetedbe, de hidd el minden rendben lesz.Lehet hogy neked is 2-3as ikrek lesznek, azért kell ennyit várni rájuk, aztán akkor majd gatya felkötés lesz
!
Edina:Láttam a Zuglói magánrendelését a Major doktornőnek, de nekem az messze van, meg őszinte leszek, ha egy mód van rá, nem fizetnék, mert annyira nem állunk jól anyagilag, és ha már az ember fizeti keményen a TB-t, akkor hagy használjam már ki.
Most már megoldódott a dolog.
Mondom is a jó hírt
.:
Mivel láttam hogy a hivatalos OEP-es rendelése a doktornőnek a Szent Imrében van, így felhívtam őket.Persze sírtam ríttam, elmondtam hogy miért kellene a vizsgálat és hogy sörgős, mert hétfőn már megyek az ARO-ra. Azt modták hogy max februárra van idő.
Aztán van egy kolléganője aki szintén állítólag nagy jó doktornő.Koppány Viktória.Vele dolgozik a mensmentisben is. Szóval az asszisztens nő nagyon rendes volt, azt mondta pont ot van a Koppány doktornő, és ha gondolom vele tud most beszélni, várjak..5 perc múlva azt mondta hogy ehónap 25-én mehetek a rendelésre,bepaszíroztak.Juhuu!!
Annyira örülök, igaz nem a Majoros doktornő, de a másik is hallásra jó.Így már 25-én megyek én is az endokrin és pajzsmirigy ambulanciára és kiviszgálnak.
.Álmomban se mertem remélni hogy TB-re , ilyen hamar tudok menni.Ez ma megint adott egy kis lendületet és reményt.
Szép napot mindenkinek!