Anikó, de jó, hogy küldtél sms-t Hajninak, én ezt pont ma találtam ki, hogy mintha Te tudnád a számát... Örülök, hogy minden oké vele, sejtettem, hogy a géppel van baj...
Akkor a nővérednek nagyon hamar sikerült teherbe esni... de ne szomorkodj, elmész a dokihoz és jövő hónapban Te hívod fel ezzel a hírrel! Tök jó lesz a babátoknak, hogy egy ugyanolyan korú unokatesója van, meg Nektek is, hogy babázhattok együtt!
Kata hát nem tudok mit írni, hitelbe verni mi se mernék magunkat, akartunk nagyobb lakásba költözni, mert ez igen kicsi, de aztán úgy döntöttünk, hogy még inkább elszorongunk ezen a kis helyen babástúl, így is hóvégétől hóvégéig élünk, de így persze tanulunk, járunk moziba, színházba, van kábelnetünk,ha késő van taxival jövünk haza, stb...Azt hiszem más luxus nem nagyon van az éleünkben. Majd a baba lesz a következő "luxustárgy"
De azért nekünk más a helyzet, mert külön lakunk. Voltak barátaim akik a szinte semmiből belevágtak az építkezésbe, s már teljesen rendben vannak anyagilag meg van egy elég jó házikójuk... nem tudom, hogy hasonló esetben mi meg mertük volna tenni...
Amiről tegnap írtam az a fészekrakó program, most fogják bevezetni és ha jól értettem elég kedvezményes hitel lesz. Harminc év alattinak kell lenni, ami kicsit diszkriminatív szerintem, mert már abszolút nem jellemző, hogy harminc alatt kezdenek el az emberek "fészket rakni.."
Poci, ez a topic azért van, hogy mindenki kiírhassa a szomorúságát, és amiről Te írsz azok elég komoly gondok. Mások, mint aki még nem terhes, de ez nem számít. Ettől még ugyanúgy rosszúl érzed magad tőlük! Azt hittem a pároddal már rendeződött ez a kérdés. Nem beszélgetettek róla?
Beuka gartulálok a vizsgákhoz!!!
Andi, szerintem ott baba lesz... A laborvizsgálat tényleg jó ötlet. A nevek nekünk is rég megvannak: Dorottya vagy Barnabás lesz a kicsi. (A második nevüket a nagyszülőkről kapják: Anna vagy István)
Megvan a vizsgám, ahhoz képest, ahogy nekiindultam nem is lett olyan vészes, szerintem meglesz a hármas... de majd jövő héten kiderül. Meg tuti nem buktam, ez a lényeg. Már csak egy van jövő szerdán... egyébként annyira nem örülök neki, jobb itthon tanulgatni miint visszamenni dolgozni, ahol minden szart rámöntenek majd, mert én úgysem voltam januárban...
Na most szorítsunk Jucának!!!
Zafír (9/30)