Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Norbi 8 óta alszik! Hű, estére iszonyú nyűgös lett, visítva sírt, a fürdetés után is rettentően üvöltött, szopi közben is sirdogált! Szegénykémnek biztos a foga + egész nap alig aludt!

Márti!
Bocsi hogy olyan hirtelen otthagytalak chat közben, de iszonyúan sírt a fiacskám és anyu sem bírta megnyugtatni, nekem persze egyből elaludt a karomba és fürdetésig aludt!

Gigi!
Én is sok puszit küldök neked és sok erőt, kitartást és örülök, hogy rászántad magad a dokira, ártani biztos nem árt, reméljük segíteni fog! Norbi is alig alszik napközben, folyton foglalkozni kell vele, mert különben nyüszít.
A tejci miatt meg remélem már nem izgatod magad, attól ha nem szoptatsz attól még nagyon jó anya vagy! Írjál gyakrabban ha tudsz! Végre itt vagyok és egy csomóan eltünnek!!!!

Dia!
Ha tudsz új dolgokat a keresztelővel kapcsolatba, akkor feltétlen írd meg, mert mi tavaszra tervezzük és fogalmam sincs, hogy mi a menete!

Anikó!
Remélem a pihi megtette hatását és estére rendeződött a tejmennyiséged!!!!

Puszi
Györesz

Kép
Kép
györesz

Györesz, Dia,
mi tutira nem fizettunk semmi adot Zsombi keresztelojenel. Kép Azt tudom, hogy kellett kerni a lakhely szerinti plebanian egy kikero papirt, es azt kellett elvinni a kivalasztott keresztelo plebaniara. Mi Esztergomban kereszteltettuk meg ZSombit, mert a hugom kisfiaval volt dupla keresztelo (es egymas gyerekenek a keresztszulei lettunk Kép), es ok ott laknak. Kép

Kata,
a bezartsagtol en is kivagyok. Este, ha hazajon a ferjem, akkor szoktam levinni ZSombit fel orara, ha olyan az ido, hogy NAndi nem viheto ki. Kép De azert csak tuleljuk ezt a telet! Kép

Gigi,
jo, hoyg szakemberhez fordultal! Biztosan sokat fog tudni segiteni! Kép Parod azota tobbet foglalkozik a kisfiatokkal?

Márti,
biztosan ettol az idojarastol nem alszanak ma a babak. Kép

Aniko,
fejfajas Kép Jobbulast! Kép

A dieta is csak reszleges javulast hozott, NAndi ma is bömbizett a hasa miatt. Kép De talan kicsit jobb a helyzet. Kép MA lemertem, szerdan volt 3 honapos, es most 6350 gram. Elo is kellett szednem a 68-as ruhakat. Kép CSak ez a hasfajasa mulhatna mar...KépKépKép Mert ZSombi is vele szolidarit, es ket bőgőmasinaval nem tudok egyszerre mit kezdeni. Kép

Pussz,
Gombóc
gombóc

Sziasztok!!

Gigi éjjel 1 ig szórakoztatott, már én is bőgtem vele. Persze mint sejtettem az egész napos szopi miatt megfájdult a hasa. Végül a hason fekvés segített neki eddig ha fájt és hasra fordatottam még jobban üvöltött, de már elértem odáig, hogy jobban nem üvölthet hasra tettem. És láss csodát elhallgatott és akkorákat durrantott, hogy a szomszédok is hallották szerintem, amikor enyhült jöt ismét a sírás visszatettem a hátára lábtorna has simi még pár pukk, és ismét üvöltés persze kimentek a kóbor szelek és éhes lett. Szopizott és elaludt mellettem már nem volt erőm a helyére tenni. 1/2 5 kor kelt szopizott s akkor már az ágyába tettem, 8 kor keltem, hogy az én kislányom szövegel ezerrel és vigyorog.
Tejcim is lett reggelre bőven egy cicit sem tudott rendesen megenni.
Gombóc
nem irigyellek, azt a Gripe Watert próbáltad?
Amikor Giginek is sokat fájt a hasa barátnőm mesélte, hogy a nagyobbik lányával bármit evett mindig fájt a hasa a picinek, a kisebbikkel pedig szintén bármit ehetett nem fájt neki soha, pedig vele ette a képosztalevest mint fogyókúrát.
Szóval sajnos vannak babák akiknek mindig fáj a hasuk.Kitartást.

Györesz
ne viccelj, persze, hogy semmi gond.
Gyorsan én is megfürdettem Gigit az egész jó volt pedig féltem, hogy visítani fog, de nem, sőt élvezte nagyon.

Gigi,
Olival mivan? Sírdogál még?
Mekkora a nagyfiú?
Miket csinál már?

Szép napot mindnekinek
Márti
márti05

Tettem fel uj kepet a KisPasijaimrol a profilomba. Kép
G.
gombóc

Sziasztok!

Itt vagyunk még a gyerkőc apukájánál, gyorsan benéztem, mert ma már nem biztos, hogy lesz időm!

Márti!
Jaj Ti szegények, elhiszem, hogy sírtál, Én el sem tudom képzelni, hogy Norbival hajnal egyik kelljen küzdeni, tutira kidölnék. Mikor picike volt akkor előfordult, de remélem nem lesz már ilyen, pedig biztos!
Az viszont nagyon jó, hogy ilyen sok tejed lett!!!!! Reméljük így is marad!!!!

Gombóc!
Nagyon szépek a fiaid, biztos nagyon büszke vagy rájuk!!!!!!

Puszi mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok Csajok!
A kakiproblémánk megoldódott,ma már háromszor is
volt. Már ilyen jól érzem magam.
Kép

Este jövök megint.

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Nem tudom,mi bántotta Patrikot,de ma már sokkal jobb a helyzet.KépDe ezt csak halkan mondom egyenlőre!Kép

Dia!
Milyen aranyosan mosolyog ez a nagyfiú!!!Kép
Látszik,hogy ki van békülve a világgal!

Györesz!
Naponta tudtok találkozni Norbika Apukájával?
Jó,hogy kijöttök egymással,én nem tudtam egyszer sem úgy kiléppni kapcsolatból,hogy a barátság megmaradjon.KépMondjuk a gyerek sokat számít.

Márti!
Azt vettem észre,hogy,mivel a topikbeli babák nagyjából egykorúak,elég sokszor nyűgösek együtt.
Patrik is kb.addig szórakoztatott,mint Téged Gigi az este.
Valami biztos volt a levegőben,amit ezek a picúrok megéreztek.Kép
Patrik szinte kizárólag hason alszik.Van is pukk rendesen!Kép

Gombóc!
Pedig bíztam benne,hogy ez a diéta beválik,akkor én is megpróbáltam volna,de ezek szerint nem kiszámítható ez a hasfájás.Kép
Patrik kedden kap oltást,akkor meg is mérik,nagyon kíváncsi vagyok.
Eddig kétszer mértük születése óta itthon.Kép
Pár napja csak nyitott ablaknál levegőztetem,nagyon várom,hogy jobb legyen végre az idő!
Nagyon aranyosak a fiúk!Kép

Puszi mindenkinek!

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Kép

Íme a nagyfiúKép Már átfordúl az oldalára, állandóan vigyorog (ha nem nyüglődünk). Szopi után mindig kap tápszert. Ameddig van tejci, addig kap azt is. Bukos tápszert kap mert neki is állandóan egy csomó kaja visszjött a nagy ugrálástól. Azóta ez a probléma megoldódott.

GyöreszKép
Múltkor amikor küldted az sms-t akkor épp sétáltunk és írtam a választ, amikoris hívott a férjem, hogy menjek haza mert hívta a szomszéd, hogy a kutya kint rohangál az utcán. Úgyhogy mint az őrült rohantam haza, aztán felébredt a gyerkőc és stbb...... tudodKép

Puszi, Gigi

KépKép
gigi28

Kata!
Tegnap napkitörés volt és mágneses vihar.KépEzért volt mindenhol nyűglődés.
A mai 6 hetes mérésünk +23dkg tehát 3905g.KépHURRÁ!
Gigi!
Nagyon ari Oli.Ő már tényleg nagyfiú.KépHa állandóan vigyorog akkor nincs nagy baj.Milyen tápszert esztek?Mi Humana HA 1.Egy kicsit büdi a büfije tőle de szereti.Bár már mostanában volt 2-3 nap amikor nem kellett pótolnom napközben.KépPuszi.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Ma nagyon elfáradtam, hát még Norbika! Reggel jött értünk apukája és mentünk a másik nagyiékhoz, onnan átmentünk egy barátnőmékhez és onnan tovább egy másik barátnőmékhez, ahol négy héttel idősebb kisfiú van! Norbika totál ki volt, alig aludt, mindig mire elaludt a kocsiba odaértünk ahova épp mentünk és mindig felkelt. Szegény nagyon nyűgös volt már, de azért mindenkinek mutatott egy pár mosolyt, dumált is egy kicsit. Főleg akkor volt tünemény, amikor ott feküdtek egymás mellett a kis haverjával. Nézték egymást és mosolyogtak. Annyira édesek voltak!!!
8-kor elaludt és azóta abban a pózba alszik ahogy letettem!!

Dia!
Nagyon cuki a kis Domi! Nagyon örül valaminek!!!

Kata!
Nem talalákozunk minden nap, de kb. 2-3 naponta eljön és minden nap többször felhív! Ez kicsit több mint barátság, kicsit kevesebb mint szerelem, plusz van egy gyerekünk! Szóval még bármi lehet, de az is lehet, hogy nem lesz semmi!
Egyenlőre jól érzem magam ebbe a helyzetben, nem vágyok többre, sem kevesebbre!!!
Zöldet kakil még Patrik?

Gigi!
Nagyon szép gyerkőc Oli! Örülök, hogy megint írtál! Nem baj, hogy nem írtál vissza, csak aggódtam, mint a többiek! Azért remélem már sokkal jobban vagy!!!! Akinek ilyen szép gyereke van annak jól kell lennie!!! Kép Kép Kép

Márti!
Látom csak reggel írtál, azért remélem jó napotok volt! Tejcivel ma is minden oké volt?

Puszi mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!

Sehol senki? Azért remélem mindenki jól van! Gondolom kihasználjátok a szép időt! Norbi alszik, de aztán a következő szopi után mi is lemegyünk, aztán ma is lesz vendégség!

További szép napot mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!
Látom, jó nagy a pangás ma itt.

Dia!
Nagyon édes a kis Domi, ez a mosoly valami fantasztikus Kép Gratula a súlyához, nagyon szépen gyarapszik.

Gigi!
Olinak nagyon kis okos tekintete van. Szinte mint aki mindjárt megszólal. Nagyon édes Kép Örülök, hogy lassan rendeződik ez az etetés dolog. Én mindig azt mondom, hogy én már 6 hetes koromban nem voltam hajlandó szopizni, csak a tápszert fogadtam el, mégis itt vagyok, jó csaj lett belőlem és legfőképp szerény Kép

Györesz!
Annyira becsüllek. Fantaszikusan erős csajszi vagy. Ezt az egész ügyet az apukával annyira jól kezeled és kezelted. Kép

Márti!

Lányok, nekem elfogyott a tejem. Két napja írtam, hogy nem volt elég már a tejcsim. Azóta napközben igyekszem 2 óránként szoptatni, de estére egyszerűen elfogy a tejcsim. Krisztike sem akar valahogy úgy szopni, mint eddig. Kíváncsiságból most mérem, mennyiket eszik. Tegnap azért mindig be tudott 90-et puszilni napközben, aztán az esti etetésnél már csak 40 volt a két ciciben együtt. Na gondoltam tápszer. Megcsináltam, de egyszerűen nem fogadta el. Én meg nem is erőltettem. Végülis tök nyugodtan elaludt és aludt fél10-től egészen negyed 6-ig. Úgyhogy úgy vagyok vele, csak elég akkor neki, még ha nincs is annyi tejcsi. Csak ezt nagyon furcsállom. Eddig hatalmas adagokat puszilt be. Lehet, hogy változott a tejem összetétele?
Hasfájásra minálunk is gripe water jött be, mert Picur nem tudott büfizni, és ez segít neki.
Holnap reggel megyünk vissza egyébként a MÁV-ba hasi meg fej UH-ra, meg kontrollra. Remélem, minden okés lesz.
Na megint jó sokat írtam, úgyhogy befejezem lassan Kép

Puszi mindenkinek
Anikó
pancsa2

Sziasztok!

Még mindig nagy a pangás!

Anikó!
Köszi a dícséretet!
Szerintem ne méricskéld, hogy mennyit eszik, tök felesleges, én már nagyon rég nem mérem. Norbi mennyiségre soha nem evett sokat és mégis elég volt neki és hízott ezerrel! Azt mondta a védőnő, hogy biztos nagyon jó a tejem és jól felszívódik a picurba!

Puszi
Györesz

Kép
Kép
györesz

Úgy látom, hogy magamra maradtam! Hol vagytok anyucik???
Na mindegy én azért írok!
Képzeljétek, ma alig bírtunk lemenni sétálni, ilyen még nem volt. Elkezdtem öltöztetni Norbit, szokásos üvöltés, anyuval levittük, de csak nem hagyta abba a sírást, a cumi sem segített, nagyon sírt. Anyu már kivette a babakocsiból, de úgy sem nyugodott meg, muszáj volt felhozni. Megszoptattam, bekentem az inyét, aztán megnyugodott. Akkor megint felöltöztettem, jött megint az üvöltés. Úgy vittük le, hogy anyu az ölébe fogta én meg vittem a babakocsit, aztán amikor már lent megnyugodott, akkor beletettük a kocsiba és aztán nagynehezen elaludt. Nem tudom miért sírt ennyire, máskor ahogy levegő éri megnyugszik!
Nem tudok mást írni, kár hogy nincs itt senki!

Puszi mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok Csajok!
Györesz!
Ma én is gondoltam,na ebéd után majd lemegyünk sétálni.De Tamás lebeszélt mert nagyon fújt a szél.Na mondom akkor menjenek ki az erkélyre.Felöltöztettem Domit kimentek de 10 perc múlva jöttek is be mert Domi ordított.Szóval mi is úgy jártunk mint ti.KépMost pedig már levagyok strapálva,mert tegnap óta azt csinálja,hogy megiszik 100ml tápot aztán rögtön rászopizik még 50-70-et.Eszméletlen étvágya van.KépÉn persze félek,hogy túleszi magát.

Nektek is olyan kicsi a lift,hogy két ember kell a sétához?Egy a kocsit viszi egy a gyereket.Kép
Puszi.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Dia!
Látom csak Te vagy rajtam kívül!
Nem olyan kicsi a liftünk, csak próbálkoztunk, hogy hátha úgy hamarabb megnyugszik, ha ölbe lesz levíve.
Először nem szoptatnod kéne és aztán a tápot? Így csak egyre kevesebb tejed lesz!
Talán ma jobb idő lesz és a séta is jobban fog tetszeni a lurkóknak!

Puszi
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!!!

Dia, Gombóc és Gigi nagyon édik a picik.

Gigi, Oli nagyon gyorsan fejlődik, mert Gigi még sehol sincs a fordulással, szerintem bukfencezni és járni előbb fog mint megfordulni.

Kata,
akkor te is jól elvoltál a picivel a csúnya napkitörés miatt. Mi még szombat délelőtt is elég nyügik voltunk.

Tejcsi szaporítás.
Tudjátok nekem is kevés volt, először cici után volt pótlás, majd csak este s mostmár este alig van. Amit én csináltam
1, elkezdtem szedni az Elevitet, éreztem, hogy totál le vagyok pukkanva vitamin ügyileg, most már jobb a közérzetem. Lehet, hogy laktatóbb is a tejci tőle.
2, Fitolac teát lecserltem a Laktohrbre.
Éjszaka és ált de a sok tejjel viaskodom, du tud 2 ciciből enni és én megnyugszom, hogy elég kell legyen neki.

Szóval egy kicsit eltüntem.
Szombat de nyüglődés, du jött az anyu mert este vacsi meghívásunk volt. Mondtam szegénynek, hogy készüljön a leroszabbra. Megettem mielőtt elindultunk és hagytam 90ml tápszert ha nem érnénk haza. Anyu elszórakozatta egy ideig majd megetette mondta, hogy nagyon keveselte és üvöltött utána de előkapta a csoda cumit és csend lett. Este 9 kor aludt az én lányom. Haza értünk még aludt, hazavittem az anyut, elrendezetm magam és felébredt a drága, épp ideje volt mert durrantam szét. Evett is rendesen, tehát ha este keveset esznek éjjel tuti bepótolják. Lefekvés ez éjjel 11, 3 kor szopi, 1/6 kor felrobbant egy üveg pezsgő. Nagy durranásra éredtünk berohanás a gyerekhez mindne oké, utőána jött a lakás többi része, de sehol semmi, az előszobában ahol a kajás gardrob van ez a spájzunk furcsa szagot éreztem, kinyitottam és láttam, hogy mi történt. Boldog voltam gyors kár elhárítás, s tudtam mindjárt ébresztő lesz szopi miatt. Így is lett. Vasárnap de. olyan fáradt lettem hisz egész héten későn feküdtem, hogy nem voltam hajlandó az ágyból kimászni, odavettem magunkhoz a picit, szopi fekve, csak tisztába tételkor keltem fel.
Ebédnél a mikrónk beadta a kulcsot, a Metro-ba láttunk egy tűzhelyet jó áron s terveztük, hogy veszünk a régi helyett mert már nagyon le volt pukkanva, így 4 után elmentünk vettünk tűzhelyet, mikrót és faxot amit szintén akartam is venni, plussz pelust popsi törlőt... szépen költöttünk. Itthon mindent fölhordani beüzemelni, közben szopi, szóval nem értem el a netig.
Este úgy döntöttem én is dugok a Gigi szájába cumit hátha elalszik időben, és elaludt.
Szóval eddig tényleg csak azért szopizott órákon keresztül mert jól esett neki nem pedig éhes volt. Éjszaka nem is evett túl sokat.
A bal mellem mintha csomós lenne, felkel szopizik most azt adom neki úgyis és utána lefejem és lemasszírozom remélem sikerülni fog.
Hú jü hosszú lettem.

Györesz
séta miatt nem irigyellek és a szél miatt nem vittem le Gigit.
Szép hosszú napotok volt szombaton, jól lefárasztottátok Norbikát.
Tényleg a szüleid hogyan viszonyulnak apukához?
A szombati fárasztó túra után ne csodálkozz, hogy Norbika nem akart vasárnap kimenni a lakásból.

Remélem mindenkinek írtam, és nem untatok nagyon.

Puszi mindenkinek
Márti
márti05

Végre valaki!
Már azt hittem megint magamnak fogok írni! Kép
Szia Márti!
Jó sűrű napjaitok voltak!
A szüleim a lehető legjobban viszonyulnak a helyzethez, a gyerek apjához. Igazából nem tudnak rá haragudni úgy ahogy lehet, hogy más szülő tenné, mert hihetetlen boldogok az unokájukkal, imándják Norbit, és valahol egy kicsit örülnek, hogy itthon lakunk, mert Rákoscsaba elég messze van és ha ott maradunk, akkor sokkal ritkábban lehetnének vele. Persze anyuék is örülnének, hogy egy normális család lennénk, de amíg azt látják, hogy én is meg a picur is jól vagyunk, boldogok vagyunk, addig Ők is azok és nem törődnek semmi mással. Úgy vannak vele, hogy ez Ránk tartozik, nekünk kell eldönteni, hogy hogyan tovább!!!

Az Elevitet én is szedem egy pár napja! Én inkább maradok a Fitolaknál, mert a Lactoherbtől jobban fájt Norbi pocija, de hát minden baba más!
Akkor nálatok egyre jobb a helyzet tejügyileg! Ez nagyon nagyon jó!!!!!! Kép Kép Kép

Remélem lányok ma már írtok többen!!!
Puszi mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!

Este írtam,de úgy látom eltűnt.Kép

Györesz!
Azon gondolkodtam,hogy legyek-e irigy?Mostanában pároddal a legjobbat látjátok egymásból,a picihez is több kedve marad,Ruszlán meg itt mártírkodik a család oltárán,ráadásul moshatom a zoknijait és hallgathatom a horkolását.KépKépKép
Viccen kívül:tök jó,hogy ilyen szépen alakul az életed!!!Kép
Patrik még zöldet kakil legtöbbször,de nem aggódok már,mert amúgy minden ok.
Holnap megyünk oltásraKép,kíváncsi vagyok mekkorát nőttKép.
Tegnap tök jó volt Pesten,Ruszlán és Raul múzeumban voltak én pedig csavarogtam Patrikkal.
Őt is nagyon kifárasztotta a a tegnap,de éjjel jobban aludt.

Gigi!
Nagyon aranyos Olivér!Kép
Remélem tudsz majd sűrűbben írni!

Dia!
Nem semmit hízott Domi!Kép
Remélem ma már nem történik égen-földön semmi katasztrófa és lesz egy nyugodt napunk!Kép

Márti!
Jó kis zsúfolt napok állnak mögötted!Próbálj pihenni egy kicsit,biztos jót tesz Gioginek is,ha pihentebb vagy.Kép
Patrik cumizik,van,hogy csak azzal alszik el,de érdekes módon éjszaka nem kell Neki.
Nagyon örülök,hogy a szopis gondok megoldódni látszanak!!!Kép

Na,megyek,főzök valamit.

Puszi.
Kata

Kép
Kép
ruszlána

Sziasztok !

Itt még mindig nyugalom van.
Napok óta nen jutott időm gyümit enni, most épp azt teszem. Kiwi, alma, mandarint csipegetek.
HÁt igen néha én is irigykedek Györeszre.
Péntek éjjel is például, egész nap üvöltő gyerek aki hajnal 1 ig szórakoztatott, apa pedig boldogan kártyázott a haverjaival.
Ezért mosok rá és kerülgetem? Bennem is megfordulnak ilyen gondolatok. Ezek a pasik..
Remélem fiús anyukák ti jobbra nevelitek majd őket.
Hihetelen milyen értelmesek ezek a picik.
Reggel Gigi, reggel ja 1/2 11 kor, ébredezett odamentem, hogy nehogy visszaaludjon mert már folyt a tejcsi, megpusziltam a kezét és olyan arin vigyorgott, pedig másik oldalra volt fordulva így nem látott. Tegnap pedig nem tudtam egyből cicire tenni este kb 15 perc volt az egész, odamentem hozzá és mint aki veszekszik a másikal olyan hangnemben dumált sírva.

További szép napot
Márti
márti05

Haho, sziasztok!
Urino vagyok, mindket KisPasi alszik, a takineni vasal, en meg netezem...Kép

Györesz,
tenyleg nagyon jo, hoyg igy alakul az Apukaval az eletetek! NAgyon ugyes vagy es hihetetlenul eros! Kép Az pedig kulon jo, hogy a szuleid igy odavannak az unokajukert! Kép

Marti,
veszekedos Gigi. KépKépKépKép
Es de jo, hoyg a szopis gondok mar nem is gondok. Kép

Kata,
nnnna, en is tudnek meselni. BAr a Ferjem igyekszik sokat segiteni, csak neha olyan "agyatlanul", hoyg inkabb hatraltat, mint segit. Kép Meg rendszeresen a munka konnyebbik veget fogja meg. Elviszi furdetni ZSombit, de a vizbol mar en vegyem ki, meg oltoztessem fel, Nandinal detto, vagy elaltatja ZSombit, ami azt jelenti, hogy ul a TV elott, oleben a gyerekkel es tévézik, mig en a masik szobaban kuzdok a hasfajastol ordito Nandival stb. Es meg szedegethetem is ossze az allandoan szetdobalt ruhait, takarithatom utana a kiontott/leontott/osszemorzsazott konyhat es ilyenek. Szoval nekem is vannak csunya gondolataim am...Kép
(Az egyetlen dolog, ami biztat, hogy jol "megszivta", ugyanis ZSombi olyan tisztasagmanias, hoyg ha leesik vagy leomlik valami a foldre, akkor addig szekalja az apjat, amig az ossze nem szedi vagy fel nem torli...KépKépKép)
Egyebkent ezert harcoltam ki Nandi szuletese elott 1 honappal a takinenit is, mert egyszeruen nem birtam mar a ferjem altal osszeganyolt lakast allandoan rendben tartani. MEg kedvem se volt sok hozza....Kép

Megyek, kisuvickolom a mikrot, amig csond van (ezek olyan ciki dolgok, hogy ilyenekkel nem bizom meg a takinenet Kép).

Gombóc
gombóc

Sziasztok!
Olyan nyűgös ma az én kis fiacskám! Kb 1 órát aludt ma, azt sem egyszerre!!!
Úgy tudtam ebédelni is, hogy Norbi lógott a hordozókendőbe, persze csak úgy volt jó neki, ha álltam, mentem, ígyhát állva ebédeltem! Nagy nehezen elaludt a cicimen, de amikor letettem akkor 5 perc múlva már úgy vigyorgott, mint aki több órás alváson van túl. Persze aztán megint nyüszített. Lementünk sétálni, de ott is kb. fél órát aludt! Most is épp az alvással próbálkozik!

Lányok! Azért ne irigykedjetek Rám, bár tényleg nagyon jó dolgom van, de lemaradok sok szép dologról, ami csak egy családban van meg! Szeressétek a férjeiteket az összes hibáikkal együtt, senki sem tökéletes!!!!

Kicsi fiú mégsem akar aludni, mennem kell!

Puszi
Györesz

Kép
Kép
györesz

Györesz,
azert igazad van, nem irigykedunk. Kép Csak probalunk Teged felviditani azzal, hoyg nekunk se fenekig tejfel...Kép

Na, igy visszaolvasva az elozo hozzaszolasomat, tisztara ugy hangzik, mintha valami elkenyeztetett csajszi irta volna. Kép Pedig azert nem is...Kép Csak tenyleg nem birtam mar jopar dolgot 8 honapos terhesen egy 20 honapos mellett megcsinalni, azert lett takineni. Kép Most meg 2 pottomke mellett nem lehet, ezert van tovabbra is, heti 1x 4 orat. Kép Es ugy varom ot minden heten, mint a Messiast, iszonyu sokat segit. KépKépKépKépKép
(Abba is hagyom a magyarazkodast, mert mar csak roszabb lesz...Kép)

Gombóc
gombóc

Gombóc!
Nem kell magyarázkodni, én teljesen megértelek! Nekem szinte csak a gyerekkel kell egész nap foglalkoznom, mégis kidőlök estére!

Norbi baba egész nap szórakoztatott! Megvárta anyukámat és most alszik a kezébe. Mindig ezt csinálja, fürcsi előtt egy kis szunya! Tudja mi a jó!!!

Puszi
Györesz

Kép
Kép
györesz

GYÖRESZ!
Domi tápszer után már csak a maradékot szívta ki a cicimből.
Ugye te kérdezted a keresztelést?
Szóval:Nem tudom tudod e hol van A Kispesti SZTK?
Az mellett van egy nagy templom/Ady út/ott beszéltünk a pappal.Kell Domi születési kivonata a mi személyink és ha akarunk adunk a perselybe pénzt.Ennyi!Az időpont előtt 2 héttel kell szólni és mehetünk.Tök jó.Kép

A 4 órás leveledet értékelte Tamás.Kép

Kata!
Köszi a dicséretet,te minden héten megdicsérsz minket.Kép
Feb.3-ra kaptunk időpontot az ortopédiára.Jövőhéten lesznek a szurik is.KépMilyen volt anyósnál?Mit csináltatok?Ő nem Ukrajnában lakik?
Puszi mindenkinek!Dia

Kép
Kép
lldicsi

Megint Én! Megtellik velem a topik! Kép Kép Kép

Norbi alszik, kérdés meddig! Nagyon nyűglődött már, így hát előbbre hoztuk a fürdést egy fél órával. Nagyon hamar beájult szopi közben, leraktam, de 5 perc múlva már nyöszörgött és tömte az öklét a szájába. Bekentem az ínyét, kis szopi is volt, most alszik, de elég nyugtalanul. Azt hiszem egyre jobban kínozza a foga. Nagyon szereti ha maszírozom az ínyét, és ma éreztem is, hogy recésebb, mint volt és jobban ki is van fehéredve. Mennyi ideig húzódhat el míg kibújik a foga? Milyen jó, hogy úgy ahogy elmúlt a hasfájás! Azért remélem nem fog minden egyes fogával megszenvedni!!!
Megyek belesek hozzá!

Még benézek, hátha más is jár erre!

Puszi
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!

Györesz!
Ma biztos megint van valami a levegőben,ami nem tetszik a babáknak!Kép
Lehet,hogy a közelgő hó a bűnös?
Neked volt olyan,hogy Norbi annyira sírt,hogy egy darabig nem lehetett semmivel megvígasztalni?Patrik este csinálta,ez új nekem,eddig mindig volt megoldás.Kép
Előfordul,hogy nyűglődik egész nap,alig alszik,de ilyen visítást még nem rendezett.
Raul elég sokáig kínlódott az első két fogával,de már nem tudnám megmondani,mennyit.
Remélem az éjszakátok nyugodtan telik majd!Kép

Dia!
Még szép,hogy minden héten dicsérlek Benneteket,hiszen ügyesek vagytok,na meg nagyon kedvellek is,de ezt már tudtad!KépKépKép
Vasárnap nagyon jó volt,Anyós rendesen viselkedett.
Elvált Ruszlán apjától,de Ő amúgy is magyar.Pesten lakik,meg szoktuk látogatni,bár én nem túl sűrűn.
Mit szólnál hozzá,ha egy ilyen alkalommal találkoznánk?Kép
Holnap megyünk szurira.Kép

Márti!
Egyre aranyosabbak ezek a babucik,szinte minden nap felfedezek valami újat,ami nagyon tetszik a kis,-és nagyfiamon.Kép
A kártyaparti Nálatok volt?

Gombóc,az ÚRINŐ!:o:o:o
Olyan,mintha az én férjemről írtál volna!!!
Ha főz,olyan utána a főzőfülkém,hogy egyszerűen nem lehet belépni:szír és szaft ahová nézek,a padlón törött edénycserepek,a mosogató tele...katasztrófa!
Egyik nap megkértem,hogy mosogasson,erre morgott egy sort,hogy jó lesz,ha keresek egy nénit,aki besegít nekem néha a háztartásban.Úgyhogy előfordulhat,hogy nem Te leszel itt az egyetlen ÚRINŐ!

Nyugodt éjszakát!

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Sziasztok!!

Györesz,
remélem a mai napotok jobb lesz, és gyorsan kibújik a fogacska.

Gombóc
úrinő vagyok én is, hozzám is jár egy néni takarítani. Nekem muszály volt, munka, háztartás , babázás sok lett volna egyszerre, így ő takarít, a család főz, én meg babázok és melózok. Ne takaríts ki előtte mert ő pont azért van, hogy ezt megcsinálja, és még azt fogja hinni nem tetszik neked ahogy ő takarítaná ki.
Most miket eszel?

Tegnap Gigi 4 óránként kelt fel éjjel enni, ma 6 óránként, ennek átalszom az éjszakát szaga van, Jajjaj én még ne akarom. Fáradtabb vagyok mint amikor 3 óránként kelt. És este 9 kor már aludt.
Nekünk a tegnapi napunk nagyon jó volt, totál kiegyensúlyozott volt.

Ébredezik végre

Sziasztok
Márti
márti05

Sziasztok!

Márti!
Irigykedem, nekünk nagyon nyűgi napunk volt tegnap. Sőt, éjszaka is most megint felkelt 3 óránként, úgyhogy nagyon keveset aludtam. Hozzászoktam már, hogy tudok egyszerre 6 órát is aludni.

Györesz!
Remélem, gyorsan kibújik Norbika foga, és nem fog sokáig szenvedni. Ez az ökölrágás nálunk is megvan. Néha úgy bedühödik amikor rágja a kezét, hogy elkezd kiabálni, aztán meg sírni. Ma éjszaka is már volt, hogy 2 óra alvás után felkelt, és elkezdte rágni nagyon a kezét. Pedig a dokinéni szerint nekünk még nem is jön a fogacskája. De szerintem már viszkethet az ínye. Nálatok mikor kezdődött az egész?

Gombóc, Márti!
Irigykedem nagyon a takarítónőre. De nekem már csak marad még egyelőre a takarítás a babázás meg a főzés. Kép

Kata!
Nálunk előfordul ilyen, hogy elkezd sírni, és nem lehet megvigasztalni, még ölben sem marad el. Sajnos (vagy nem sajnos?) még a cumit sem fogadja el, pedig régen az azért megvigasztalta. Mostmár csak a kezét hajlandó rágni.

Dia!
Kereszteléshez abban a templomban nem kell hogy templomi esküvő legyen? Nekünk nem volt, és ami itt van templom, ott csak akkor csinálja meg a pap, ha templomi esküvő is volt.

Tegnap voltunk hasi és feji UH-on. Minden oké Krisztikémmel. Már 4900 gram!!! Jövő héten már tutira meglesz az 5 kg Kép Egyetlen gond, ami elejétől kezdve van, hogy kicsit még mindig kötött a csípője. Azt mondta a dokinéni ott, hogy tegyem sokat hasra. De utál hason lenni, üvölt, ha úgy leteszem. Van valakinek ilyen gondja? Szerintetek erőltessem a dolgot?
Ja, és képzeljétek, lehet, hogy sejtem, mi okozza, hogy időről időre lecsökken a tejem. Utoljára dec. 20. után volt. Most nézem, hogy pontosan egy ciklus telt el azóta, tehát lehet hogy most lenne menszeszem, és ez okozza azt, hogy folyton lecsökken a mennyiség. Na majd tovább figyelem, kíváncsi vagyok.

Puszi mindenkinek
Anikó
pancsa2

Sziasztok!

Anikó,
ez a mensis csökkenés érdekes, nekem is amelyik nap lecsökkent a tejem, kijött a mensis pattanásom, ami már egy ideje nem volt.
Nem próbáltál lehűtött rágókát a szájába adni?
Ez az UH kötelező szűrés vagy ajánlott? Nekünk nem kellett még ilyet csináltatnunk.

Kata,
kártyaparti szerencsére nem nálunk van. Iszonyat hanggal vannak a fiúk olyankor, már a telepről is kitiltottak volna bennünket.
Gigi elkezd egyrre többet aludni éjjel akkor lassan én is elmehetek majd szórakozni, már mondogattam apának, hogy én is kifogok éjjelre maradni nem szólt semmit, de most hogy kezd aktuális lenni a dolog látom nem túl happy.
Akkoris elfogok járni. Csak neki szabad?
Pukkadjon meg, hogy kivel hol mikor mit csinálok!

Sziasztok
Márti
márti05

Márti!
Nem kötelező, de a MÁV-ban automatikusan kapsz időpontot, mikor kiengednek a kórházból. Én meg kihasználtam. Kép

Lányok! Krisztike eléggé megfázott. Taknyos, nehezen nyel és néha köhög. Szegénykém ezért olyan nyűgös. Dokinénit felhívtam, azt mondta, hogy fluimaret vegyek, azzal csöpögtessek, és ha rosszabbodna, akkor megnézi. Nagyon sajnálom szegénykét.Tudtok még valami csodaszert, amivel segíthetek neki?

Anikó
pancsa2

Sziasztok!

Hihetetlen az én kisfiam! Totál álmos és közben vigyorog, képtelen aludni. Az előbb magam mellé fektettem és simogattam, na így elaludt. Gondoltam gyorsan elolvaslak titeket, közben ebédelek, de már fel is kelt. Annyira nyugtalan!
Éjszakánt türhető volt, 2x kelt, de hajnaltól magam mellé vettem, mert nagyon nyugtalanul aludt és ott mindig megnyugszik!

Kata!
Volt hogy nekem is annyira sírt Norbi, hogy nem tudtam megnyugtatni. Amikor szopi sztrájkolt, aztán egyszer nagyon megijedt egy petárdától, meg most is vot, gondolom a foga miatt. Ilyenkor addig ringatom, míg álomba sírja magát!
Nem lehet, hogy Patriknak is jön a foga? Tegnap olvasgattam a neten, hogy sajnos 2-3 hónappal a fog áttörése előtt is okozhat már tüneteket!!!

Márti!
Nekem Norbi hiába aludta már sokszor át az éjszakát, mindig változik. Ha mondjuk 2 nap átalussza, akkor hirtelen jönnek éjszakák amikor 2x biztos, hogy felkel cicizni!
Engem is hívtak a barátnőim egy kicsit szórakozni, de én még nem érzem, hogy el szeretnék menni!

Anikó!
Szegény Krisztike!!!! Sajnos semmi tippem!

Puszi
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!!

Anikó
nekem a védőnő orr váladékra az anyatejet mondta, bele kell cseppenteni mint az orrcseppet, persze ha már nagyon sok akkor nem használ, marad az orrporszívó.
A 2004 őszi kismamáknál mostanában téma volt, talán pénteken vagy szombaton, ha van pár perced nézzd vissza őket, elég sok minden okosságot írtak.

Györesz
részben megnyugtatál és le is lomboztál.
Majd meglátjuk, hogyan alakulnak a dolgok.
Isteni az idő, pedig állítólag jön a tél!! Brrrrr!

sziasztok
Márti
márti05

Márti!
Köszi, megtettem. Már le is adtam a rendelést a férjemnek, hogy mit szerezzen be. Kép

Györesz!
Nekem is ezt csinálja Picur. 2 napig alszik reggel 5 óráig este 9-től, utána 2 napig kel 2 óra körül. Bevallom, én kis önző dög jobban szeretem, ha 5-ig alszik, olyankor akkora nagyokat durmolok én is Kép

Úgy látom, ma velem van tele a topik. De azért jól elvagyok. Kép
Picur kint alszik az erkélyen. Gyönyörű idő van, de nem mertem vele nekiindulni le. Úgyhogy marad a levegőzés. Úgy látom, jót tesz neki, mert kitettem, és be is aludt Kép

Anikó
pancsa2

Norbi másfél órája alszik! Csak el ne kiabáljam!
Persze álomba sírta magát és egy órát a karomba aludt, aztán letettem az ágyamra és mellé feküdtem. Szegény annyira nyugtalanul alszik, ahogy megmozdul már kapja is be a kezét és nyöszörög! Remélem még alszik egy kicsit!

Anikó!
Én nem bánom, ha kétszer kel fel, mert így nem kell fejnem, nem úszok a tejbe és az éjszakai szopik nagyon rövid ideig tartanak. És ahogy Márti is írta, komolyan fáradtabb vagyok, amiko nem kel fel! Persze azér én is nagyon szeretek aludni!!! Kép Kép Kép
Remélem Krisztikének használ amit a másik topikban olvastál. Az anyatejről én is hallottam!

Márti!
Azért hülyeség beleélni magunkat az átaludt éjszakákba, mert rengeteg dolog jön még, ami miatt többször fel fognak kelni éjjel. Pl. azt olvastam, hogy ahogy egyre érdeklődöbbek, egyre kevesebbet szopnak nappal és ezt bepótolják éjjel.
De hiszen mi bírjuk a strapát!!!!!!Kép Kép Kép

Puszi
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!

Anikó
örülök, hogy segíthettem. Ha nekünk is szükségünk lesz rá majd lesz aki segít nekünk, bár ne legyen rá szükségünk. Igen a levegő nagyon jót tesz nekik. A szobájában is szellőztess sűrűn, a bacik szeretik a meleget.

Györesz
és addig is talán minél később fogunk mensizni.

Kezdek zabagép lenni, most épp nutellát kanalazgatok.

Szuiasztok
Márti
márti05

Györesz!
Irigykedem az éjszakai rövid szopik miatt, mert nálunk az éjszakai szopik kb. 1 órát vesznek igénybe, ezért fárasztóak. Kép De ha nem veszem fel büfizni, kb. 1 óra múlva hatalmas üvöltéssel felkel, és az mégy rosszabb, mert nehezebben alszik vissza. Az egyetlen rossz, hogy ilyenkor mire felkel szét akar durrani a mellem. Kép
Remélem, nagyot alszik Norbi. Kriszta már 2 órája alszik, végre sikerült neki bealudnia.
Mit használsz a fogára, hogy ne fájjon annyira neki?

Puszi
Anikó
pancsa2

Kata!
Még múltkor kérdezted a tornát császár után. Nekem már a műtét után másnap bejött a gyógytornász a kórházban, és ő mutatott gyakorlatokat. Ezek többnyire nyújtó és keringésjavító gyakorlatok. Ezt 8 hétig kellett csinálni. Most már el lehetett kezdeni az egyenes hasizmokat erősíteni. Elsőként 2 hétig azt kell csinálni, hogy lefekszel, és fejedet emeled, de a válladat nem szabad. Ha letelt a 2 hét, akkor következő két hétben már lehet csinálni haspréseket, de csak lájtosan. Utána lehet csinálni mindenféle gyakorlatot egyenes izmokra, és csak ha már eltelt 4 hónap, akkor lehet a ferdehasizmokat is erősíteni. Na jó hosszúra sikerült leírni. Én még mindig csinálom a gyógytornát is, a visszeremnek jót tesz Kép És 4 hónap után elkezdek már bicajozni is Kép

Puszi
Anikó
pancsa2

Márti!
Ne legyen szükség rá, hogy ebben segíteni kelljen Kép De ha igen, majd írom a tapasztalataimat.
Nutella Kép Nekem is bemenne. Mostanában őrülten édesszájú vagyok. Kép

Na, mondom, ma velem van tele a topik. Be is fejezem Kép

Puszi
Anikó
pancsa2

Sziasztok!

Megvolt az oltás,Patrik jól viselte.Kúpot nem adtam,Ti adtatok?
Paraméterek:6590g,64cm,40cm a fejkörfogat.
Lehet,hogy tényleg túl sokat eszik és ettől zöld a kaki?!

Anikó!
Köszi,hogy írtál a tornáról.Azt hiszem az én hasamon nem segít csak a sebész,azt pedig nem vállalom.Azért tornázgatok majd persze.Valahová jó lenne eljárni,mert egymagam lusta vagyok csinálni.Kép
Ez a tejcsökkenés elgondolkodtató.
Én is az anyataj-csepegtetést hallottam az orrba,amikor Patrik náthás volt,azért írattam Ephedrin-tartalmú orrcseppet.Mindig alaposan szívd ki az orrát és utána csepegtess.Érdemes párásítani a szobát,hogy ne száradjon be a váladék.
Patrik is van,hogy 2(!)-3óránként eszik éjjel,van,hogy csak egyszer,de a büfire egy csomót kell mindig várnom.

Márti!
Miért írod,hogy fárasztóbb,ha alszik Gigi éjjel?
Ha ennyit alszik,akkor biztos,hogy elég a tejcsi!Kép
A szórakozás jó ötlet!!!Kép

Györesz!
Doktornő szerint Patriknak jön a foga.
De ez a doktornő olyan,hogy nem sokat adok a szavára.Kép
Erről a szopi-sztrájkról írnál bővebben?Szerintem többen is okulnánk belőle!Kép

Puszi.

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Sziasztok!

Norbi majdnem 2,5 órát aludt, ez eddig a rekordja!

Éjszakai büfi: Olyan érdekes, mert nappal, ahogy végez a szopival és felemelem hatalmasakat büfizik, de éjjel nem. Kb. 5, max.10 pecig büfiztetem, de ha nincs eredménye akkor lerakom.

Anikó!
A fogára a Dentinox gélt használom és hűtött rágókát adok neki, hogy rágcsálja, annak nagyon örül. Ajánlották a Panadol szirupot, de arra még nem volt szükség, de lehet, hogy hamarosan kelleni fog.

Márti!
Mogyorókrém!!!!!!! Bárcsak ehetnék, de én mostmár nagyon odafigyelek. Hetek óta nem eszek kenyeret, csak hamlettet és tornázok minden nap. Már 3 kiló le is ment!!!!

Kata!
Már miért ne jöhetne a foga, szerintem simán!!!
Ez most a 3 hónapos oltás volt? Én arra adtam Germicid C-t, mert Norbinak ment fel a hője! 2x is adtam neki és egy felet még éjszakára!

Kata kérésére leírom:
Szopisztrájk:
Hát az valami borzasztó érzés volt. Amikor Norbi éhes volt szokás szerint tettem cicire, Ő fordult oda, nyitotta a száját, de ahogy hozzáért a cicimhez elkezdett üvölteni. Keservesen sírt, mintha bántanám. Rengeteg türelemmel tudtam csak megszoptatni. Próbáltam mindenféle pózt. Volt olyan, hogy bár nagyon sírt, előbb utóbb bekapta a cicit és megnyugodott, szopizott rendesen, de volt olyan is, hogy sehogy sem akarta, ilyenkor kb. 1 óra múlva újra és újra próbáltam. Szerencsére azért valamennyit mindig sikerült szopiznia. Ja és a lefejt tejcsim sem kellett neki, sem kiskanállal, sem pohárból, sem cumisüvegből.
Végül ami nagyon bevált, az az volt, hogy magam mellé fektettem úgy hogy az arca a cicimmel szemben volt és szinte hozzáért a szájához, de nem tettem semmit, hogy bekapja. Hagytam, hogy Ő keresse meg és ez többnyire sikerült. Egy ideig nézegette, dumált neki, meg megnyalta, de aztán rácuppant. Az a lényeg, hogy nem szabad erőltetni, rá kell bízni az ösztöneire. Nálunk ez lett a megoldás!
Talán ha egyszer mással is előfordul, hogy a picurkája nem akarja a cicijét, akkor eszébe jut ez a megoldás és talán segíteni fog!!!

Megyünk fürdetni
Puszi
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok

Éjszakai szopi azért fárasztó mert egész jól kialszom magam és nehezen alszom vissza, a 3 óránkénti felkelésnél pedig félálomban szoptattam és utána el is aludtam, no így meg még fejhetek is éjjel különben úszik az ágy reggelre.
Nálunk gyorsan eszik éjjel büfi szinte sosincs utána, és később sincs, legalábbis nem ébred fel rá.

Györesz
gratula a fogyihoz. Norbikának volt mit kipihennie.

Kata
Patrik szép súlyt tudhat a magáénak, biztos nem éhezik.

bffffff ccxx
ez Gigi volt, segít nekem a levelezésben.
Azt üzente, hogy puszil mindenkit.

Ha jó idő lesz talizhatnánk, hogy megismerkedjünk személyesen is.
Gigi jobb kezével veszettül püföli az asztalt, jó főnök lesz belőle.

Anikó jobbulást a picinek!!!

Puszi
Márti
márti05

Sziasztok!
Nálunk ma megint nincs kaka ezért nyűglődünk egész nap.KépViszont egyre többet komunikálunk"beszélgetünk"nevetünk.Kép
Kata!
Oxi!Benne vagyok a taliban.KépMerre laki a drága mama?
Oltás.Kép
Mi hétfőn megyünk már előre félek tőle.Biztos együtt sírunk majd.
A hasam már nekem is csak sebész által lenne az eredeti formájú.KépMost nagy lógós.KépDe még nincs is erőm tornázni.
Hú ti már jó nagyok vagytok!Szép kis súlyotok van.KépGratulálok!Kép

Anikó!
Mi meg vagyunk esküdve templomban,de ez nem érdekelte a papot.Szóval nyugottan mehettek ti is
abba a templomba.Kép
Mindenkinek Puszi.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Norbi totál beájult!
Benéztem, de látom nem volt túl nagy a forgalom!

Márti!
Gigi az ffffffffff-et már nagyon tudja! KépKépKép

Dia!
Nálunk sem volt ma kaka! Norbi mostanában kihagy egy-két, akár három napot is, de még így is Márti Gigije tartja a rekordot! KépKépKép

Már úgy várom a tavaszt, hogy találkozhassunk! Remélem mindenki el tud majd jönni! Milyen cukik lesznek a babucik, addigra már kúsznak-másznak!
De úgy néz ki előttünk van még egy kemény tél!Kép

Na én most elvégzem a szokásos kis esti tornámat, aztán elmegyek fürdeni és még lehet, hogy benézek!

Puszi
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok,

Aniko
nalunk takonykornal Sterimar vagy anyatej az orrba, aztan orrszivo porszivo. Es jobbulast a gyerkocnek, neked pedig kitartast (en a takonykortol eszelosen rettegek, ZSombival honapokig kinlodtam tavaly telen Kép)

Kata,
nem semmi sulya van a legenykednek! Kép Nem ehezik, az tuti! Kép Most kaptam egy tippet nagysulyu, de hasfajos babak kinjainak a csokkentesehez: Protexin-Restore (gyerekeknek)-t kell adni. Belflora erosito es recept nelkul kaphato. Tegnap ferjem vett is egyet, valami 4000 penz volt. Kép
Urinoseg! Ket pici es rendetlen ferj mellett egy hatalmas ajandek egy takineni. Kép

Márti,
mogyorokerem KépKépKép Nyamiiiiiiii...
Ha nagyon eleged van a vilagbol, fejj le tejet, azt tedd a hutobe, es mondd meg a parodnak, hogy amig te kimenozol, etesse meg Gigit azzal. Kép

A hazimunkaban segito lannyal teljesen meg vagyok elegedve, de sajnos ebbe a 3-4 oraba csak a porszivozas, felmosas, vasalas es furdoszoba takaritas fer bele. Igy a tobbi akkor is rammarad...Kép

Györesz,
koszi a szopisztrajk leirasat, lehet, hoyg ilyen mar nalunk is volt mar parszor. Kép De mostantol, ha ujra lesz ilyen, legalabb tudom, hogy nem hasfajas miatt sir. Kép

Dia,
mikor lesz a keresztelo? Kép

Nalunk is oltas-nap volt. Kép Zsombi megkapta a Menjugate oltast, Nandi pedig a 3 hosat. Nandinak adtam kupot (bar nem vartam meg, amig lazas lesz, inkabb beadtam elotte) be is ajult rendesen, alszik az autoshordozoban, Zsombi meg tiszta kergebirka, olyan, mint akit felhuztak. Mar fel oraja szaguldozik a bebitaxijaval...Kép

Gombóc
gombóc

Gombóc!Kép
Vagy húsvét után vagy előtt való hétvégén.Még egyeztetni kell a családdal/leszünk vagy huszanKép/.
Györesz!Kép
Valószínű,hogy a tavaszi találkozón Te leszel köztünk a legvékonyabb anyuka.KépMi pedig majd irigykedünk és sóhajtozunk,hogy mi miért voltunk télen lusták.Kép
Jó éjszakát mindenkinek!Dia

Kép
Kép
lldicsi

Dia!
Azért arra ne vegyél mérget! Már nagyon rég (terhesség előtt) 60kg voltam, én most azzal is megelégszem, ha 63-ig le tudok menni! Soha nem gondoltam, hogy engem így meg fog viselni a kinézetem, még ha tudom is, hogy ilyenkor ez a természetes. Csak annyira rossz amikor találkozok valakivel és kedvesen megjegyzi, hogy "Te hogy megváltoztál, jól megnőttél" stb. És persze utána még kedvesebben hozzáteszik, hogy "Ne foglalkozz vele, majd lemegy", persze csak előtte emlékeztettek, hogy jelenleg milyen látványt nyújtok!

Kata!
Én az előbb valahogy átsiklottam Patrik paraméterein, biztos Norbi közbeszolt. Hatalmas fiú! Norbi kedden lesz 4 hónapos és kisebb Patriknál, pedig Ő is nagyon nagy baba!!! Biztos nagyon jó tejcid van!!!!!
Lehet róla látni képet???

Puszi
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!

Dia!
Én leszek a legsoványabb és a leglötyögősebb bőrű a talin.Kép
Megint veszett iramban fogyok,és ez nem dicsekvés,ez is tud probléma lenni.
Anyós a nyócba lakik,de a kultúrált részen,a Baross utcánál.
Majd pontosítunk.Tényleg jó végre személyesen is megismerkedni Veled és a többiekkel is!Kép
Ez az oltás túlélhtő,Patrik egy picit sírt csak,de pár perc múlva már mosolygott.
Olvastad már a hasplasztikás topikot?

Györesz!
Ez még csak az első oltásunk volt,Patrik 20.-án töltötte a kemény 2.hónapot.Kép
Köszi,hogy leírtad a szopis.sztrájkot,nem rémlik,hogy nálunk lett volna eddig.

Márti!
Gigi üzenete KépKépKép.
Ma Patrik 4 óránként eszik,hát minden bajom van,a cicim most is olyan,mint a beton...

Gombóc!
Nem lehet semmi egyszerre oltatni a két gyerkőcöt!
Köszi a gyszer-tippet,lehet,hogy kipróbáljuk majd,egyenlőre még nem adok semmit,de ha durvul a helyzet,akkor kénytelen leszek.
Addig is leírnád majd,hogy Nálatok hatásos-e?

Puszi mindenkinek!

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Györesz!
Aranyosak ezek a megjegyzések!Kép
Megjegyzések nélkül is pocsékul érzem magam abban a kinyúlt bőrőmben!Kép
Patrikról nincs most friss képem,de remélem hamar jön a tavasz és személyesen is megnézhetjük egymás babáit!De jó lenne!!!Kép
Tényleg örülnék,ha összejönne egy tali!

Puszillak.

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Kata!
2 hónapos???? Hű akkor tényleg hatalmas baba!!!!
Bocsi hogy nem tudtam, hogy hány hónapos, de mivel a szülésem után olyan zűrös volt az életem, aztán meg netem sem volt, csak azt tudom, hogy mindenki utánam szült, de pontosan nem tudom, hogy ki mennyi idős!
Márti Gigijét megjegyeztem, mert ott pont egy hónap van közte meg Norbi között! Ja meg tudom, hogy Gigi Olija október 28.-án született, ugye jól tudom? Gombóc valamikor utánam nem sokkal, ugye? Dia Domija is 2 hónapos kb? Anikó Krisztikéje is 2 hós? Segítsetek, szeretném pontosan tudni!!!
Lányok! Hagy kérjelek meg Titeket, hogy írjátok le, hogy kinek mikor született a babája, mert tényleg nem vagyon teljesen képbe, csak saccolni tudok! Persze kereshetnék egy táblázatot is, de ahhoz lusta vagyok!!!! Köszike!!!!

Pusz
Györesz

Kép
Kép
györesz

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?