Sziasztok!
Egyenlőre nem romlik a helyzet,a reggeli 5db hányástól /egy órán belül
/ eltekintve. Közérzet jó, kis diéta+sok szopi a terv. Ami a napirendet illeti,azért nem indult zökkenőmentesen,mert nálunk is mindig akad vmi számítógépen telepíthetnék ,meg hasonlók,de ha 7 napból 4-szer bejön,már megérte
Ini!
Örülök,hogy Oli jól van,nagyon édes a képen,mint egy kis angyal
. Már rég akartam írni,hogy nagyon köszönöm az ajándékötleteket,a biztonság kedvéért mindent vettem: gyöngy,kifestő,matricás könyv,de nagyon örültek a lányok! Én lettem a szerencsés kiválasztott,aki egész este "golyót" fűzött velük
Ed!
Hogy Te milyen vagány csaj vagy! Alapvetően magamat is annak gondolom,de Vencellel azért elég alaposan megtervezek mindent,mint egy nagy és okos felnőtt
. Szóval le a kalappal,hogy elmentetek,látom Kincső se bánta
! ha tetszik az "estirendünk" lehet lízingelni az ötletet!
Katianyu!
Szomorúan olvasom,hogy Ákos beszoktatása nem megy egyszerűen. A szívem fog megszakadni hasonló helyzetben
. Ez a munkahely megszűnés még pozitív is lehet,ki tudja egyébként mikor szánod rá magad a nyelvtanulásra! Fel a fejjel !
Szilvi!
Köszi,hogy felvilágosítottál népbolt ügyben
. Dorka csajszit már alaposan megdicsérgettem szerdán,már kezdek gyanús lenni,hogy kinéztem a fiamnak
De ollllllllllyan szép! Látom sokan vagyunk Diego-s szőnyegesek
. Amit a rágásról írtál elgondolkodtatott,eddig csak a szopi oldalt nézegettem,mindenképp utána fogok nézni. Bár a homeos dokinénink egyéves szopis babái gond nélkül vették az akadályt. Tudom,hogy egyévesen lassan eljön a szilárd kaja ideje,bár biztos változó ez is,de számomra paraszti ésszel akkor lesz a rágás igazi öröm,ha lesznek hozzá fogak
.nem azt akarom mondani,hogy akkor kell elkezdeni,amikor lesz 20 fog,de pl. Vencel 8 metszőfoggal egyenlőre elég mérsékelt lelkesedéssel rág. nem indulna nagyobb hátránnyal,ha most kezdeném hozzátápizni. De ezt csak laikusan látom így,majd szólok,ha találtam vmit erről.
Andi!
Hogy vagytok? javul a helyzet? Petike egy ügyibügyi. Nekem most jutott el a tudatomig,hogy akkor a szülinapi képeteken Arit és kisfiát láthattuk. Kicsit elvesztema felsorolásnál: a pasi a képen kispapid vagy sem?
Ági!
Jó lesz most már,ha Ti is eljuttok talizni,Dani lassan diplomázik,mi meg nem is látjuk
! Boldog névnapot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tünde!
Én kértem a receptet,köszi, én is igyekszem a mandulás sünivel,csak én nem vagyok ilyen rendes,böcsületes
. Örülök,hogy Kittike megnyugodott,hazáig strapás lett volna
.
Manga!
És akkor mikor feküdt le Matyika,ha este 8-kor kelt
? Matyi törp a kissapkában nagyon édi!
Ildi!
19-es cukor
. Remélem most már komoly változások lesznek,nekem az apósom küzd hasonlókkal,de sajnos úgy vislekedik,mint egy rossz gyerek,nem nagyon fogta fel a helyzet komolyságát. De jó,hogy lesz kocsitok!!!!!Akkor meg se álljatok Pestig! A meghívásunk tudod,hogy örökérvényű!
beszéd: vencel nagyon sokáig nem mutatott semmi érdeklődést a könyvek iránt, amíg a mozgása fejlődött intenzíven,nem volt ideje leülni "olvasni". Mi most értünk ebbe a szakaszba,gyakorlatilag egész nap könyveket nézegetünk,meg mutogat. Azért nem úgy kelle lképzelni,hogy kristálytisztán mondja dolgokat,az állathangok,meg egy-két dolog jól felismerhető,a többit csak én értem,mert tudom,hogy mire mit használ
. A kiscipőt magánhangzók nélkül használja: "kscp" ,de nagyon vicces,amikor apukája 45-ös cipőjét "lekiscipőzi".
Vicces: pár napja gyakorolja a gorillát,ami egyenlőre vicces ziháláshoz hasonlít. Tegnap nézegettünkvmi bugyuta újságot,erre meglátta Fekete Pákót és elkezdte utánozni a majmot
.
Puszi Nektek!
Buksi