Sziasztok lányok!
Ne haragudjatok, hogy így eltűntem. Mivel ez volt az utolsó hetem a munkahelyen, mindent glédába kellett vágni, mielőtt eljöttem
A dokiváltás eléggé kalandosra és tanulságosra sikeredett
Amikor az időpontot egyeztettem a dokival, nem kérdeztem meg a pontos címét. Aztán kinyomoztam az sztk rendelőben, hogy hol rendel maszekban a doki. Hétfőn a megbeszélt időpontban oda is mentünk, tök idegesenJ Voltak előttem hárman, ezért még várni kellett. Rámkerült a sor, bementem. Személyesen még nem láttam az új dokit, de a leírások alapján volt elképzelésem róla. Hát a rendelőben lévő dokira nem igazán illett a leírás
Gondoltam, hátha imidzst váltott
) Nagyon kedves volt, csak egy kicsit sietős volt a dolga. Nem hagyta, hogy végig mondjam mi a panaszom és mik voltak az előzmények. Sebtiben megvizsgált (képzelhetitek milyen "felemelő" érzés ez menzi közben!), majd felírt gyógyszert. Nem fogjátok kitalálni, hogy (előzetes uh és hormonvizsgálat nélkül!!!) milyen gyógyit írt fel! CLOSTYLBEGIT-et! Azért, mert említettem, hogy már egyszer szedették velem, de hatás nélkül, erre felírta. A PCO-imra tök "jó" hatással lett volna, igaz?? Gyorsan kiírta a receptet és majd ha a 3. adagot is beszedtem jelentkezzek nála. Mikor rákérdeztem, hogy uh-t nem fog-e kellenni nézni amíg szedem, azt mondta, hogy nem mivel a closty igazándiból csak a 3. hónapban kezd hatni és utána még vagy fél évig hatásos, ezért felesleges! Az egész vizit tartott kb. 5 percig, 5000Ft. És ekkor jött a "meglepetés", ugyanis a doki a kezembe nyomta a névjegykártyáját. Dr. Bodai helyett dr. Maár Károlyhoz volt szerencsém
) Amikor csalódottan, tanácstalanul kimenten, a párom elkezdett faggatni. Olyan dühös voltam magamra, hogy csak annyit mondtam neki, hogy ez nem az a doki volt és ez is épp olyan felelőtlen volt, mint az előző doki. Most akkor mi legyen? Hát mondom, a gyógyikat tutira nem váltom ki (azt már csak itthon vettem észre, hogy a patikában kissé kellemetlen szituba is keveredhettem volna, ugyanis a doki a nagy sietségben elfelejtette ráírni a nevemet, címemet meg a TAJ számomat:/ Még úgy nézett volna ki, hogy loptam valahol a receptet.), és nem értem, hogy akkor a dr. Bodai miért mára adott időpontot, ha ma egy másik doki van helyette. A párom mondja, hogy ő sem érti, de ebben az utcában (és környékén) csak ez az orvosi rendelő van. Mérgemben felhívtam a dr. Bodait, hogy fél hatra volt időpontom (ekkor már 6 óra volt), itt is voltam a rendelőben, de egy másik doki van ott. Ó,hát azt vsz elfelejtették mondani, hogy ő nem az orvosi rendelőben rendel, hanem az orvosi rendelő fölött van az ő rendelője. Kérdem, tudna-e fogadni, ha most odamennék, mert még itt vagyunk a közelben. Persze, jöjjek. Visszamentünk és a társasház első emeletén, az orvosi rendelő fölött van egy lakás kialakítva orvosi rendelőkké (nőgyógyi, bőrgyógyi és pszichológus
). 5 percet vártunk, behívtak. Na, ez már a leírásoknak megfelelő emberke voltJ Ő is nagyon kedves volt, az előzővel ellentétben felvette PC-re az adataimat (kiderült, hogy két utcával arrébb laknak, mint mi
) és végighallgatta a kínjaimat meg az előzményeket. Végén csak annyit mondott, hogy hát valami egyszerűbbel is jöhetem volna:o) Aztán gondolkodott, megnézte a hormoneredményeimet és elmagyarázta, hogy szerinte mi lenne most és miért a legjobb. Azt mondta, hogy ennyi, kicsit felesleges hormongyógyi után adjunk egy ciklusnyi időt a szervezetemnek, hogy rendbe tegye saját magát. Ő is felírhatna most egy 5. fajta gyógyit, de nem látja értelmét. Várjuk meg a köv.menzit és a 7. meg a 21. napon csináltassunk egy hormonlabort. Majd az eredmények függvényében eldönti, hogy merre induljunk tovább. Megemlítettem neki, hogy 2 hét után újra vérzek (ami most már nem barnázás,hanem vér), azt felelte, hogy ez közti vérzés lehet amit a petefészek rendellenes működése okozhat és el fog múlni. Mondtam azt is, hogy elég sokat szúrkál, görcsöl a pocim az utóbbi ciklus óta, erre megvizsgáltL, hogy kizárja nincs-e odabent gyulladás. Mindent okésnak talált. Megkérdeztem, hogy akkor most ez számít menzinek vagy az előző, azt mondta, hogy az előző. Vagyis két hét múlva elvileg megint jön a Mikulás
Na, végül kaptam egy beutalót a 7. napi vérvételre és amint megvan az eredmény mennem kell hozzá. Ez a doki is elkérte az 5ezret, de ő sokkal inkább kiérdemelte. A hozzáállásával.
Hát ennyi lenne a történet. Egy óra leforgása alatt kifizettem 10ezer forintot, ami azért elég elszomorító. Az orvosok siránkoznak, hogy mennyire alul vannak fizetve??? Melyikünk keres meg 5 perc alatt 5ezer forintot??? Persze, nem kötelező maszek rendelésre járni. Szerintem sokan nem is járnának, ha az sztk-ban is megkapnák azt, amiért egy maszek dokit választanak. Bár, ez sem garancia semmire. Ott van példának az első doki. Az egész olyan volt, hogy na gyorsan,gyorsan intézzük el, fizessen aztán jöjjön a következő. Ez nagyon elszomorító! Persze tisztelet a kivételnek (akiből nagyon-nagyon kevés van. Sajnos!).
Bocsássatok meg, hogy ilyen hosszúra sikeredett, de így lett csak kerek a történet
Nézzétek el nekem, mert ezentúl már nem fogok sűrűn jönni
Babus
Köszönöm, hogy hiányoltál a héten, nagyon jól esett tudni, hogy vártok itt engemet! Drukkolok nektek és várom az sms-ket, maileket! Kristófkának meg szerencsés megérkezést kívánok!
Tündi
Köszönöm neked is a bíztatásokat, drukkokat és mielőbbi babásodást kívánok nektek is!!!
Stella
Vigyázz magadra és fel a fejjel!! Ti legalább jó kezekben vagytok és már nincs sok hátra a célig! Gondolok rátok és drukkolok!
Akit kihagytam attól elnézést kérek és drukkolok mindenkinek, hogy mielőbb összejöjjön az amire, annyira, de annyira vágyunk, várunk mindannyian!! Tudjátok! 2005 a mi évünk, babásodni vágyóké!!!!!
Amint lesz netünk jelentkezem, ha meg nem akkor kéthetente, amikor itthon leszünk. Nagyon örülnék, ha Babuson kívül (akinek nemsokára már nem csak babanetezéssel fognak telni a napjaiJ) még valakivel közületek sms-ben, mailben tarthatnám a kapcsolatot. Nagyon-nagyon fogtok hiányozni mindannyian!
Most már tényleg befejezem, mert kitiltanak innét, amiért ennyi helyet lefoglalok
)
Jók legyetek és vigyázzatok magatokra!
Puszi: Vali