Szia noee! Igen, én vagyok, jól gondoltad.
Akkor most neked drukkolok, látom épp benne vagy a közepében!
Decemberben tudnánk menni legközelebb, lehet FET vagy új stimu is. Murber alapból az új stimut mondta, de azt mondta, hogy lehet akár FET is, ahogy mi akarjuk. Még gondolkodunk rajta mi legyen. Jövő héten megyek a másik dokihoz, aki az endometriozis miatt kezel és az ő véleményét még mindenképpen megvárom. Az a baj, hogy a friss és a FET mellett is van sok-sok érvem és ellenérvem, szóval nehéz a döntés. Leginkább az endometriozis miatt aggódok, de végülis ezt a stimut is egész jól megúsztam (gyorsan lekopogom), talán a következővel sem lesz gond. Az önköltséges FET 200.000, ahogy mmzs75 is írta. Murber azon a véleményen van, hogy egy sikertelen után felesleges még önköltségesbe gondolkodnunk, ezt későbbre érdemes tartogatni és remélhetőleg nem lesz rá szükség. Genetika, immunológiára azt mondta, hogy szerinte most ez még teljesen felesleges és nagyon minimális az esély, hogy azzal gond legyen. Holnap reggel megyek kontroll vércukor+inzulin vv-re, remélem jók lesznek az eredmények és nem romlott. Bár kicsit tartok, mert az utóbbi időben a mozgás kimaradt sajna.
De most decemberig majd belehúzok. Mindjárt megnézetem a TSD-t is, mert az nekem mindig 2 alatt volt, de júliusban az ARO-s kivizsgáláson 3 körül volt. Csodálkoztam is, de Murber nem adott rá semmit sem.