Sziasztok!
Mesélek nektek!
Pénteken 10-re volt időpontom a profhoz, 9.20-kor "becsekkoltam" Andinál, mondta üljek le,figyeljem a prof. kijelzőjét, Andi a mappámmal be a prof. szobájába, én meg jól leültem a lift mellé, hiszen onnan a legjobb a kilátás a prof. hívószavára.
Prof. bemegy, aztán kihajint egy mappát az Andinak, Andi mappával el (mint pár másodperc múlva kiderül) Murber dokihoz, mert visszafelé odajött, hogy üljek már át a másik padra, és Murber doki kijelzőjét figyeljem a továbbiakban.
Fura szitu volt...
Átfutott az agyamon, hogy hinyzott a boríték,vagy miért nem visz egy esetet 2-3 alkalommal,hogy alaposan megismerje azt,hanem az első sikertelen lombik után"átpasszol"?
Murber most nagyon rendes volt, (az előző 4 inszem alkalmával nem voltam tőle odáig) még a székről is lesegített, amire eddig nem volt példa. Na, jó mondjuk öregedtem is mióta utóljára találkoztunk, lehet, hogy csak a korormra való tekintettel volt ilyen segítőkész
Viszont a táblázat a kezelésről....., az informatikusukat dícséret illeti, de azt azért egy kicsit magyarázhatta volna M.,mert azt csak a kezembe nyomta, a receptekkel együtt:"itt mindent megtalál leírva, oszt viszonlángos!"
Azóta értelmező fázisban vagyunk! (a papír, a férjem, meg én).
A "lutra albumos" ragasztás a legvilágosabb, a többin még gondolkodunk
De a lényeg: szúrom péntek óta a gonát, és ha minden oké, okt. 24-e környékén fagyasztott beültetés lesz.
(Zora, Edina mi van veletek?)