Sziasztok Csajok!
Visszaolvastam mindent:
Én a helyszinelők mindegyik változatát, nyomozós filmeket szeretem.
Holnap teszteeet veeeszeeek! Holnap tesztet veeeszeek! Háháháháhá! De jó,de jó,de jó. De jó, hülye vagyok!
Párom tiszta ideg, mi lesz az eredmény. Én nyugis vagyok. Már pisilnék ezerrel!!! Derüljön ki, mivanmá?!!!
Gabci, az hogy csak másfél nap van vissza, még rosszabb!!!! Párom már tegnap akart tesztet. De a Tied is itthon lesz akkor, ugye? 2, azaz KETTŐ (és nem egy) csíkot fogtok látni 24-én !!!!! Nem, nem a szemetek fog káprázni !!!!
Szisza, egy kicsit fáj az átjárhatósági, nem kell félni. Én az enyémen k--án beégtem. Sztori: berohantam a kórházba, mondtam a dokinak siessünk, mert megyek dolgozni. Mondja oké, vetkőzzek. Kérdem hol? Bevittek a szülészeti részlegre és egy 10cmX10 cm székre mutatott a nővér, hogy vetkőzzek le. Mondtam oké, de mit vegyek fel? Odaosontam egy tiszta ágyhoz, mégis kényelmesebb... Lebuktam, lecseszett a nővér. Megszántak, beengedtek egy szobába, ahol nem volt senki. Namost az öltözetem: kórház hálóing - szexi, hupilila köntös - isten tudja kié, csizma-saját. ÍGY menjél oda vazze! Mentem. Bedugta a csöveket, semmit nem éreztem. Aztán akkor benyomta a folyadékot, szar érzés volt. És akkor azt mondja keljek fel. Én? Fogjam meg a puncusból kiálló csövet. Én? Én. Át kellett ballagnom a TELI várótermen egy másik épületbe. Ott lefejeltem a röngtengépet. És ennyi. A "fájdalom" egyre csökken idővel, a nap végére elmúlik, meg belőlem folyt is ki trutyek. Remélem te jobban megúszod.
Reginand, lehet rosszul érzem, cáfolj meg, de úgy érzem, hogy totál rá vagy görcsölve erre a munkahely megszünésre. Olyan mintha tudnád mikor jön el az armageddon. Nyugodj meg, mi csak ezt akarjuk. Hidd el. Legalább te tudod előre mikor szünik meg a céged, de sok ember hirtelen szembesül vele. Te fel tudsz készülni rá. Jó, legyen állásod, én sem azt mondom, hogy munkanélküliből éljél, meg én is szeretek dolgozni, csak ne ez legyen a központi kérdés nálad. Plussz idegeskedés. Elég nekünk itt kinlódni, mire teherbe esünk, ami idegforrás, le kell állítani. Érted mit akarok mondani? Figyu, tételezzük fel: van tuti munkahelyed, jól fizet, munkatársak szuperek. Teherbe esel, de veszélyeztett leszel. Muszáj lesz otthagynod a munkát, akármennyire is jó lenne, ha lenne. Akkor is csak a baba a lényeg. Most nem azt magyarázom, hogy a munkahely helyett a gyerekre görcsölj rá, csak cseréld meg a fontossági sorrendet. Mit szólsz?