Jófi
A jobb petefészkedben lévő apró tüszők valószínűleg eddig is ott voltak, hisz mint tudod, rengeteg apró tüsző van egy nő petefészkében, de ezek közül csak 1 (ritkán 2, esetleg több) érik meg, ezek lesznek a domináns(=vezető) tüszők, (úgy tudom, hogy 10mm fölött nevezik őket így). A legtöbb UH-on csak a domináns tüszőket szokták feltűntetni, a kisebbeket nem. Talán a mostani dokid megemlítette a nem dominánsakat is.
Az egyáltalán nem baj, hogy az egyik, jelen esetben jobb oldalon nem volt domináns tüsződ, hisz azért van a másik petefészek. Nekem pl. A Closty-tól állandóan csak a bal petefészkemben volt 1 db domináns tüsző, a jobban soha.
A bal petefészkedben pedig ért petesejt, csak nem repedt meg magától, túlnőtte magát és ciszta lett belőle. A Closty-nál előfordul ilyesmi, mivel az egyes nőknél megvastagítja a petesejt burkát és az nem tud megrepedni.
Ne ess kétségbe! Én pont ugyanígy jártam az 1.Clostys hónapban. Jobb petefészekben semmi, bal oldalon több mint 4cm-es ciszta, semmi más. Normál esetben mensikor ez teljesen felszívódik, (nálam így történt
), de nem mindig, ezért a következő havi Closty-t KIZÁRÓLAG akkor szabad elkezdeni szedni, ha előtte UH-gal meggyőződött róla a doki, hogy a ciszta teljesen felszívódott. Mert cisztára még Closty-t adni, el tudod képzelni, milyen következményei lennének.
Szóval annak ellenére, hogy az 1. hónapban én is így jártam, a 2.Closty-s hónapban már szépett megért és meg is repedt a tüszőm, csakhát baba nem lett belőle. De a 3.hónap eredménye itt rugdos a pocimban
szóval fel a fejjel!!!!
Stella
Tegnap egész nap nem fájt a pocim
, így biztosra vettem, hogy a teától volt. Viszont ma hajnalban és most délelőtt időnként picit fájogat, de gyorsan el is múlik, pedig ugye nem is teáztam. Nem tudom ez mitől van. Lehet, hogy már csak beképzelem. Meg az is lehet, hogy csak valami gyomorbántalom, bár az szerintem folyamatosan fájna, nem időnként. Hát nem tudom. Bonyolult dolog ez. Csak beindulnak valamikor a dolgok.
Még 22 nap a kiírás napjáig
Napsugárka
Neked is megy a drukk!!!
Wish
Az emelkedett süllyedés semmiképp se befolyásolja a dolgokat!
A májenzimet nem tudom.
Tündi
Jujj, a fogorvos az nagyon nem jó
Majd gondolunk rád
Babus+Kristóf